Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Δίκτυο πωλήσεων

Βρείτε τα καταστήματα

Αφυγραντήρες Meaco

7 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

7 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Αφυγραντήρες Meaco

καλύτεροι αφυγραντήρες | αφυγραντήρες Meaco

 

 

Εξειδίκευση στους αφυγραντήρες


Οι αφυγραντήρες Meaco δεν κάνουν τίποτα άλλο από αυτό που υπόσχονται: άμεση αφύγρανση με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Όταν αγοράζετε ένα αφυγραντήρα Meaco, αγοράζετε έναν αθόρυβο αφυγραντήρα χαμηλής κατανάλωσης, που έχει διακριθεί επανειλημμένως με ευρωπαϊκές διακρίσεις καλύτερου αφυγραντήρα Best Buy.
Η Meaco είναι η εταιρεία με έδρα την Αγγλία που πραγματικά εξειδικεύεται εδώ και 20 χρόνια στους οικιακούς αφυγραντήρες. Εξελίσσει συνεχώς τους αφυγραντήρες της αναφορικά με την αποδοτικότητα και την κατανάλωσή τους. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης ή υπερβολικής σχετικής υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο με δοκιμασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και κυρίως αποτελεσματικά.

 

υγρασία και μούχλα στο σπίτι – αντιμετώπιση με αφυγραντήρα

Οι αφυγραντήρες Meaco δίνουν λύση στο πρόβλημα της υψηλής υγρασίας που λίγο ή πολύ όλοι μας το έχουμε βιώσει. Είτε πρόκειται για εξοχική κατοικία είτε για τη μόνιμη κατοικία όλοι μας είχαμε την άσχημη εμπειρία της υγρασίας στους τοίχους. Μπογιά στους τοίχους που σκάει, υγρασία στο ταβάνι, κατεστραμμένα έπιπλα και ξύλινα πατώματα, παράθυρα που στάζουν και αφήνουν μαύρα στίγματα, κα. Συνηθισμένα προβλήματα που τελικά μας κοστίζουν μια περιουσία, ξανά και ξανά. Οι αφυγραντήρες Meaco αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα υγρασίας: υγρασία στον τοίχο, υγρασία συμπύκνωσης, υγρασία σε παράθυρα και κουφώματα. 

 

Η χρήση αφυγραντήρων μειώνει το κόστος θέρμανσης έως και 20%

Θα παρατηρείτε πόσο δυσκολότερο είναι να θερμάνει κανείς ένα σπίτι με υψηλή σχετική υγρασία και πόσο περισσότερο δαπανηρό. Θα δείτε τεράστια διαφορά στην αμεσότητα της θέρμανσης του σπιτιού, αλλά και του κόστους κατανάλωσης εάν το σπίτι σας διατηρεί τα σωστά επίπεδα σχετικής υγρασίας.

 

Υγρασία επιπτώσεις στην υγεία

Πολλές φορές δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία για τις εξαιρετικά επιβλαβείς επιπτώσεις που έχει η υψηλή υγρασία για την υγεία μας. Έχει αποδειχθεί ότι σε περιόδους με έντονη υγρασία παρουσιάζεται επιδείνωση σε ασθένειες όπως το άσθμα, η βρογχίτιδα, αναπνευστικές αλλεργίες, αρθριτικά και ρευματισμοί, κα. Οι παραδοσιακοί τρόποι αντιμετώπισης της υγρασίας στο σπίτι παραμένουν ο συχνός αερισμός του σπιτιού. Ένα καλό σύστημα εξαερισμού στους  χώρους του σπιτιού που συγκεντρώνονται οι υδρατμοί (μπάνιο, κουζίνα). Πολλές φορές συμβαίνει αυτές οι μέθοδοι να μην επαρκούν. Η χρήση αφυγραντήρα θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση ή και θα εξαφανίσει πλήρως το πρόβλημα υγρασίας. Η καθημερινή χρήση στο σπίτι ενός αφυγραντήρα Meaco εγγυάται την άμεση εξάλειψη της υγρασίας. Καθημερινή χρήση κυρίως στην κουζίνα κατά το μαγείρεμα, έξω από το λουτρό μετά το ζεστό μπάνιο ή ντους και για στέγνωμα των ρούχων, εγγυάται την άμεση εξάλειψη της υγρασίας. Ο αφυγραντήρας Meaco θα λειτουργεί αθόρυβα και με τη χαμηλότερη κατανάλωση προκειμένου να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες υγρασίας στο σπίτι σας.

 

Οι αφυγραντήρες Meaco αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τη Sani hellas.

Στην Ελλάδα η χρήση αφυγραντήρα Meaco ποικίλει: έλεγχος της υγρασίας και τη συντήρηση των σπιτιών από την υγρασία στους τοίχους, τη συμπύκνωση υγρασίας και τη μούχλα το χειμώνα. Την προστασία των σκαφών, γκαράζ αυτοκινήτων και τροχόσπιτα. Το στέγνωμα των ρούχων τους χειμερινούς μήνες στο σπίτι, διατηρώντας τα ρούχα και τα παπούτσια καθαρά από τη μούχλα. Η διατήρηση εργαλείων μακριά από σκουριά και το στέγνωμα χώρων μετά από μια πλημμύρα. Πολλοί χρησιμοποιούν αφυγραντήρα Meaco απλά και μόνο για θέματα υγείας, όπως οι αλλεργίες. Η Sani hellas έχει τη γνώση ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο αφυγραντήρα Meaco για τις ανάγκες σας και είναι στην ευχάριστη θέση να απαντήσει κάθε σας ερώτηση.

 

Οι αφυγραντήρες με συνεχείς διακρίσεις καλύτερης αγοράς (Best Buy) στην Ευρώπη

Οι αφυγραντήρες Meaco διακρίνονται συνεχώς για τη χαμηλή τους κατανάλωση και την υψηλή ικάνοτητα αφύγρανσης.

2009 - Meaco DD8L Junior - BEST BUY περιοδικό “Practical Boat Owner”

2012 - Meaco DD8L BEST BUY περιοδικό “Land Rover World” 

2013 - Meaco DD8L Junior BEST BUY περιοδικό “Sailing Today”

2014 - Meaco 20L Platinum & DD8L - BEST BUY ανεξάρτητο περιοδικό δοκιμών “Which” στην Αγγλία 

2015 - Meaco 20L Platinum - BEST BUY ανεξάρτητο περιοδικό δοκιμών “Which” στην Αγγλία 

2016 - Meaco DD8L Zambezi - BEST BUY ανεξάρτητο περιοδικό δοκιμών “Which” στην Αγγλία 

 

Δύο τεχνολογίες αφυγραντήρων

Ο αγγλικός οίκος Meaco διαθέτει δύο κατηγορίες αφυγραντήρων: τους αφυγραντήρες με συμπιεστή – μοτέρ (αφυγραντήρες σειράς Meaco Platinum Low Energy)  και τους αφυγραντήρες με ζεόλιθο (desiccant) - χωρίς μοτέρ (αφυγραντήρας Meaco DD8L Zambezi, Meaco DD8L, Meaco DD8L Junior).

 

Αφυγραντήρες Meaco Platinum

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum παρουσιάστηκαν στις αρχές του 2014 και αμέσως απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές στην Ευρώπη. Η στιβαρή τους κατασκευή και ο σχδιασμός τους είναι τα πρώτα στοιχεία που αμέσως καθηλώνουν. Το στοιχείο όμως που πραγματικά δημιουργεί ένα νέο σημείο αναφοράς είναι η ποιότητα κατασκευής και η υψηλή ενεργειακή απόδοση των αφυγραντήρων. Συγκρίνετε την κατανάλωση των αφυγραντήρων Meaco Platinum με οποιονδήποτε άλλο αφυγραντήρα με συμπιεστή (compressor) της αγοράς. Με θερμοκρασία δωματίου 20°, ο αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum (12 λίτρα την ημέρα) καταναλώνει 165W και ο αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum (20 λίτρα την ημέρα) 255W! Μια επιπλέον καινοτομία είναι ότι στους αφυγραντήρες Meaco Platinum μπορούμε να προσθέσουμε φίλτρο HEPA, μετατρέποντάς τους σε αφυγραντήρες καθαριστές αέρα.

 

Αφυγραντήρες desiccant Meaco

Οι αφυγραντήρες με ζεόλιθο (desiccant) Meaco εκμεταλλεύονται και λειτουργούν με τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης desiccant. Λειτουργούν χωρίς συμπιεστή (compressor). Η τεχνολογία αυτή βασίζεται στη χρήση του αφυγραντικού υλικού desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει την ιδιότητα να παρακρατά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα. Ακριβώς επειδή οι αφυγραντήρες Meaco desiccant DD8L και DD8L Zambezi δεν έχουν μοτέρ είναι ελαφροί, κάνουν πολύ λιγότερο θόρυβο όταν είναι σε λειτουργία και τέλος είναι αποδοτικοί και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Κάνουν αφύγρανση 8L-10L την ημέρα σε θερμοκρασίες 1 – 37°C. Ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας που η θέρμανση των σπιτιών είναι ελλιπής, πόσο μάλλον στα εξοχικά σπίτια, για πολύ καιρό κλειστά και χωρίς θέρμανση. Απλά δείτε τις αξιολογήσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σημειώστε ότι ο φυγραντήρας Meaco desiccant DD8L διάθεση ιονιστή και αντιβακτηριακό φίλτρο αέρα τεχνολογίας Polyesthylene terephthalate fibre.

 

Λογική ελέγχου Meaco (αφυγραντήρες χαμηλή κατανάλωση ρεύματος | εξοικονόμηση ενέργειας)

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα της επιπλέον λεπτομέρειας που μπορείτε να ωφεληθείτε από ένα αφυγραντήρα Meaco είναι η νέα Λογική Ελέγχου των αφυγραντήρων Meaco. Με τη Λογική Ελέγχου Meaco θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης. Όταν η επιθυμητή σχετική υγρασία είναι 3% κάτω της επιθυμητής ο αφυγραντήρας Meaco θα σταματήσει να λειτουργεί. Ο ανεμιστήρας θα συνεχίσει να λειτουργεί για 10 επιπλέον λεπτά προκειμένου να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία έχει σταθεροποιηθεί. Εάν η υγρασία παραμένει σταθερή, τότε ο αφυγραντήρας μπαίνει σε κατάσταση ύπνου για 30 λεπτά, χωρίς να καταναλώνει ρεύμα. Οι αφυγραντήρες Meaco έχουν αποδεδειγμένα χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, βάσει δοκιμών από ανεξάρτητα εργαστήρια.

 

"Να θυμάστε ότι, σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιώντας έναν αφυγραντήρα στο σπίτι σας και αφαιρώντας την υγρασία από τον αέρα, μειώνετε σημαντικά το κόστος θέρμανσης!"

 

Οι αφυγραντήρες Meaco βοηθούν στη θέρμανση του χώρου

Ο ξηρός αέρας είναι πολύ πιο εύκολο να θερμανθεί από τον υγρό αέρα (λιγότερα μόρια νερού στον αέρα για να θερμανθούν). Τα χρήματα που θα ξοδεύατε για το λογαριασμό θέρμανσης είναι πολύ περισσότερα από τα χρήματα που ξοδεύετε για την λειτουργία του αφυγραντήρα. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος σπαταλάτε χρήματα είναι να μη χρησιμοποιείτε αφυγραντήρα και να αφήσετε το επίπεδο της υγρασίας να είναι υψηλό στο σπίτι στο σπίτι!