Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Αφυγραντήρες Meaco

5 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

5 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Αφυγραντήρες Meaco

καλύτεροι αφυγραντήρες | αφυγραντήρες Meaco

 

 

Εξειδίκευση στους αφυγραντήρες

 

Οι αφυγραντήρες Meaco δεν κάνουν τίποτα άλλο από αυτό που υπόσχονται: άμεση αφύγρανση με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Όταν αγοράζετε ένα αφυγραντήρα Meaco, αγοράζετε έναν αθόρυβο αφυγραντήρα χαμηλής κατανάλωσης, που έχει διακριθεί επανειλημμένως με ευρωπαϊκές διακρίσεις καλύτερου αφυγραντήρα Best Buy.
Η Meaco είναι η εταιρεία με έδρα την Αγγλία που πραγματικά εξειδικεύεται εδώ και 20 χρόνια στους οικιακούς αφυγραντήρες. Εξελίσσει συνεχώς τους αφυγραντήρες της αναφορικά με την αποδοτικότητα και την κατανάλωσή τους. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης ή υπερβολικής σχετικής υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο με δοκιμασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και κυρίως αποτελεσματικά.

Στην Ελλάδα η χρήση αφυγραντήρα Meaco ποικίλει: έλεγχος της υγρασίας και τη συντήρηση των σπιτιών από την υγρασία στους τοίχους, τη συμπύκνωση υγρασίας και τη μούχλα το χειμώνα. Την προστασία των σκαφών, γκαράζ αυτοκινήτων και τροχόσπιτα. Το στέγνωμα των ρούχων τους χειμερινούς μήνες στο σπίτι, διατηρώντας τα ρούχα και τα παπούτσια καθαρά από τη μούχλα. Η διατήρηση εργαλείων μακριά από σκουριά και το στέγνωμα χώρων μετά από μια πλημμύρα. Πολλοί χρησιμοποιούν αφυγραντήρα Meaco απλά και μόνο για θέματα υγείας, όπως οι αλλεργίες. 

 

Οι αφυγραντήρες Meaco αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη Sani hellas εισαγωγική

Η Sani hellas αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους αφυγραντήρες Meaco για πάνω από μια δεκαετία. Διαθέτουμε γνώση και πολυετή εμπειρία στο χώρο της αφύγρανσης, με αμέτρητα παραδείγματα μελέτης και εφαρμογής. Θα σάς βοηθήσουμε ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο αφυγραντήρα Meaco για τις ανάγκες σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις και απορίες. Με χαρά θα απαντήσουμε κάθε σας ερώτηση.

 

Meaco Service

Η Sani hellas ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Meaco στην Ελλάδα διαθέτει πλήρως καταρτισμένο τμήμα Meaco service για την άμεση after sales εξυπηρέτησή σας. Γρήγορο service, από καταρτισμένο προσωπικό της αντιπροσωπείας. 

 

Δείτε τους νέους ψηφιακούς αφυγραντήρες με ιονιστή από την Kullhaus.

Οι αφυγραντήρες με συνεχείς διακρίσεις καλύτερης αγοράς (Best Buy) στην Ευρώπη

Οι αφυγραντήρες Meaco διακρίνονται συνεχώς για τη χαμηλή τους κατανάλωση και την υψηλή ικάνοτητα αφύγρανσης.

2009 - Meaco DD8L Junior - BEST BUY περιοδικό “Practical Boat Owner”

2012 - Meaco DD8L BEST BUY περιοδικό “Land Rover World” 

2013 - Meaco DD8L Junior BEST BUY περιοδικό “Sailing Today”

2014 - Meaco 20L Platinum & DD8L - BEST BUY ανεξάρτητο περιοδικό δοκιμών “Which” στην Αγγλία 

2015 - Meaco 20L Platinum - BEST BUY ανεξάρτητο περιοδικό δοκιμών “Which” στην Αγγλία 

2016 - Meaco DD8L Zambezi - BEST BUY ανεξάρτητο περιοδικό δοκιμών “Which” στην Αγγλία 

 

Δύο τεχνολογίες αφυγραντήρων

Ο αγγλικός οίκος Meaco διαθέτει δύο κατηγορίες αφυγραντήρων: τους αφυγραντήρες με συμπιεστή – μοτέρ (αφυγραντήρες σειράς Meaco Platinum Low Energy)  και τους αφυγραντήρες με ζεόλιθο (desiccant) - χωρίς μοτέρ (αφυγραντήρας Meaco DD8L Zambezi, Meaco DD8L, Meaco DD8L Junior).

 

Αφυγραντήρες Meaco Platinum

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum παρουσιάστηκαν στις αρχές του 2014 και αμέσως απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές στην Ευρώπη. Η στιβαρή τους κατασκευή και ο σχδιασμός τους είναι τα πρώτα στοιχεία που αμέσως καθηλώνουν. Το στοιχείο όμως που πραγματικά δημιουργεί ένα νέο σημείο αναφοράς είναι η ποιότητα κατασκευής και η υψηλή ενεργειακή απόδοση των αφυγραντήρων. Συγκρίνετε την κατανάλωση των αφυγραντήρων Meaco Platinum με οποιονδήποτε άλλο αφυγραντήρα με συμπιεστή (compressor) της αγοράς. Με θερμοκρασία δωματίου 20°, ο αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum (12 λίτρα την ημέρα) καταναλώνει 165W και ο αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum (20 λίτρα την ημέρα) 255W! Μια επιπλέον καινοτομία είναι ότι στους αφυγραντήρες Meaco Platinum μπορούμε να προσθέσουμε φίλτρο HEPA, μετατρέποντάς τους σε αφυγραντήρες καθαριστές αέρα.

 

Αφυγραντήρες desiccant Meaco

Οι αφυγραντήρες με ζεόλιθο (desiccant) Meaco εκμεταλλεύονται και λειτουργούν με τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης desiccant. Λειτουργούν χωρίς συμπιεστή (compressor). Η τεχνολογία αυτή βασίζεται στη χρήση του αφυγραντικού υλικού desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει την ιδιότητα να παρακρατά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα. Ακριβώς επειδή οι αφυγραντήρες Meaco desiccant DD8L και DD8L Zambezi δεν έχουν μοτέρ είναι ελαφροί, κάνουν πολύ λιγότερο θόρυβο όταν είναι σε λειτουργία και τέλος είναι αποδοτικοί και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Κάνουν αφύγρανση 8L-10L την ημέρα σε θερμοκρασίες 1 – 37°C. Ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας που η θέρμανση των σπιτιών είναι ελλιπής, πόσο μάλλον στα εξοχικά σπίτια, για πολύ καιρό κλειστά και χωρίς θέρμανση. Απλά δείτε τις αξιολογήσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σημειώστε ότι ο φυγραντήρας Meaco desiccant DD8L διάθεση ιονιστή και αντιβακτηριακό φίλτρο αέρα τεχνολογίας Polyesthylene terephthalate fibre.

 

!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΕΣ !!!