Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Πωλήσεις

Meaco DD8L Zambezi

Αφυγραντήρες Meaco

Τιμή: 412,00 €

Special Price 330,00 €


 

αφυγραντήρας desiccant για 100m² περίπου

Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi εκμεταλλεύεται τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης.
Λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στο αφυγραντικού υλικό desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει τη φυσική ιδιότητα να απορροφά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα και κατ’επέκταση να τα μετατρέπει σε νερό το οποίο αποθηκεύεται στον κάδο του αφυγραντήρα .

Ο αφυγραντηρας desiccant φυσάει θερμό αέρα

Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi διαθέτει στο εσωτερικό του θερμική αντίσταση, η οποία θερμαίνει τον ξηρό αέρα πριν τον διοχετεύσουν στο χώρο. Ο ξηρός αέρας που διαχέεται από τους αφυγραντήρες desiccant Meaco είναι περίπου 10°C θερμότερος από τον αέρα δωματίου. Συμβάλλουν επομένως στη θέρμανση του δωματίου ανεβάζοντας τη θερμοκρασία χώρου κατά 1-2°C. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρήση αφυγραντήρα μειώνει το κόστος θέρμανσης κατά 20% περίπου!


Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi είναι ο μόνος αφυγραντήρας desiccant που:

· καλύπτει έως και 100 m²

· έχει οθόνη LCD  

· έχει δυνατότητα ημερήσιου, επαναλαμβανόμενου προγραμματισμού λειτουργίας  

· ισχυρότατο ιονιστή 6 x105

 

αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi. αφυγραντήρας ιονιστής

 

Το χαρούμενο Zambezi εμφανίζεται στην οθόνη όταν η συσκευή κάνει αφύγρανση και συλλέγει νερό.

 

αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi. αφυγραντήρας ιονιστής

Το λυπημένο Zambezi εμφανίζεται στην οθόνη όταν η συσκευή ΔΕΝ κάνει αφύγρανσηκαι ΔΕΝ συλλέγει νερό.  

 

Λογική ελέγχου Meaco | εξοικονόμηση ενέργειας

Εάν επιλέξετε μία εκ των επιλογών του υγροστάτη μεταξύ 40 – 70% η Λογική Ελέγχου Meaco θα λειτουργήσει αυτόματα. Όταν η επιθυμητή σχετική υγρασία επιτευχθεί ο αφυγραντήρας θα σταματήσει την αφύγρανση, αλλά ο ανεμιστήρας θα συνεχίσει τη λειτουργία του για 10 επιπλέον λεπτά. Όταν συμβαίνει αυτό δε συλλέγεται νερό και είναι απολύτως φυσιολογικό. Ο ανεμιστήρας εν συνεχεία θα σταματήσει για 30 λεπτά και κατόπιν θα ξαναλειτουργήσει για 3 λεπτά στη χαμηλή σκάλα, προκειμένου να διαπιστώσει τα επίπεδα υγρασίας. Εάν η υγρασία παραμένει κάτω από την επιθυμητή τότε ο ανεμιστήρας θα σβήσει για 30 λεπτά και ούτω καθ’ εξής.

Εάν ρυθμίσετε τον αφυγραντήρα να διατηρήσει μια συγκεκριμένη σχετική υγρασία και για κάποιο λόγο η σχετική υγρασία δωματίου αυξηθεί κατά 20% αυτής, τότε η συσκευή θα αυξήσει την ταχύτητα (σκάλα) λειτουργίας του ανεμιστήρα προκειμένου να κατεβάσει την υγρασία κατά 20% και στη συνέχεια η ταχύτητα του ανεμιστήρα θα πέσει αυτόματα στις αρχικές σας ρυθμίσεις.

Όταν ο ανεμιστήρας είναι σβηστός είναι φυσιολογικό οι ενδείξεις στην οθόνη του Zambezi να αυξάνεται. Αυτό συμβαίνει γιατί η διάγνωση της υγρασίας που απεικονίζεται αφορά στο εσωτερικό του Zambezi, η οποία είναι υψηλότερη από την υγρασία δωματίου. Όταν ο ανεμιστήρας επαναλειτουργήσει τότε η διάγνωση θα είναι αυτή της υγρασίας δωματίου.Αφυγραντήρας με ζεόλιθο (desiccant) Meaco DD8L Zambezi. Διαθέτει οθόνη LCD (ψηφιακές ρυθμίσεις) και δυνατότητα ημερήσιου προγραμματισμού λειτουργίας. Ο Meaco DD8L Zambezi μπορεί να καλύψει έως και 100 m² περίπου. Αφυγραντήρας ιονιστής για καθαρότερο αέρα δωματίου.

Τύπος αφυγραντήρα αφυγραντήρας με ζεόλιθο (desiccant)
Δυνατότητα 10 λίτρα/ημέρα (στους 1-37°C)
Για σπίτια έως 100m²
Ψυκτικό υγρό κανένα
Θερμοκρασία λειτουργίας 1-37°C
Ιονιστής Ναι
Ροή αέρα (ονομαστική) 85 | 105 | 150m³/h
Επίπεδο θορύβου 41/45/50dBA
Κατανάλωση 45/350/660W [περιλαμβάνεται η θερμική αντίσταση]
Τροφοδοσία Κανονική 230V, 50Hz
Αυτόματη επανεκκίνηση Ναι
Μόνιμη σύνδεση αποχέτευση Ναι
Χρονοδιακόπτης [timer] ημερήσιος προγραμματιστής
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας Πλήρες δοχείο νερού | Βίαιη μετακίνηση συσκευής
Ταχύτητες 3
Ιονιστής Ναι
Φίλτρο Ναι [σκόνης, αντιβακτηριδιακό]
Υγροστάτης Ναι | ηλεκτρονικός
Λειτουργία στέγνωμα ρούχων Ναι
Χωρητικότητα δοχείου νερού 3 λίτρα
Διαστάσεις (Υ x Π x Β) 548 x 358 x 200mm.
Καθαρό βάρος 7,8Kgs
Βαθμός προστασίας IP20
Τα προϊόντα της Meaco διατίθενται από εμάς με 2 χρόνια εγγύηση.

Τιμή: 412,00 €

Special Price 330,00 €

Αξιολογήσεις πελατών

nikos1l

Εξαιρετικό μηχάνημα.Αφαίρεσε την υγρασία από τον χώρο και μεταμόρφωσε το περιβάλλον του σπιτιού.Αγορασμένο εδώ και 6 μήνες.Έχει δυνατότητα προγραμματισμού και δουλεύει συγκεκριμένες ώρες χωρίς να χρειάζεται να το ανοιγοκλείνω.Το σημαντικότερο μετά την υγρασία είναι οτι βελτιώθηκε πολύ η θερμοκρασία του σπιτιού και η αίσθηση.Χρειάστηκε να ανάψουμε θέρμανση ελάχιστες φορές τις μέρες που είχε πολύ κρύο μόνο.

Στα συν του είναι και η ένδειξη θερμοκρασίας και υγρασίας του χώρου

yiannisf

Οι 2 λόγοι που διάλεξα τον συγκεκριμένο αφυγγραντήρα είναι ότι είναι τύπου dessicant και ό,τι ήταν ο μόνος που βρήκα στην κατηγορία του, ο οποίος έχει λειτουργία για να ανοίξει και να κλείσει μόνος του κάθε μέρα τις ώρες που θα επιλέξεις.

Φυσικά έχει λειτουργίες να κλείσει μόνος του σε Χ ώρες, ή να σταματήσει την αφύγρανση (χωρίς όμως να κλείσει τελείως) όταν πιάσει το επιθυμητό ποσοστό υγρασίας και να ξαναξεκινήσει όταν ξεπεραστεί. Επίσης έχει την δυνατότητα να δουλέψει κανονικά αν κοπεί το ρεύμα και επανέλθει. Εδώ όμως υπάρχει ένα πρόβλημα που με έκανε να του κόψω ένα αστεράκι: αυτή η λειτουργία με την διακοπή ρεύματος λειτουργεί σωστά μόνο όταν είναι ανοιχτός και γίνει η διακοπή. Όταν τον έχεις κλειστό και γίνει διακοπή, απλά κάνει reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό πρακτικά αχρηστεύει τον δεύτερο λόγο που με έκανε να τον διαλέξω, γιατί αν τον έχω προγραμματίσει να κλείσει συγκεκριμένη ώρα και γίνει διακοπή πριν έρθει η ώρα να ξανανοίξει, τότε χάνει όλες τις ρυθμίσεις και επανέρχεται στις αρχικές. Αν μένεις σε περιοχή που έχει συχνά διακοπές ρεύματος, τότε αυτό το πρόβλημα καθιστά την λειτουργία του προγραμματισμένου on/off πρακτικά άχρηστη.

Κατά τα άλλα στην λειτουργία της αφύγρανση είναι άψογος! Κάνει την δουλειά του τέλεια, όπως θα περίμενε κανείς από έναν Meaco. Ακούγεται βέβαια ακόμα και στην χαμηλότερη σκάλα, αλλά από ό,τι έχω καταλάβει, όσο το έψαξα, δεν υπάρχει αφυγραντήρας που να είναι εντελώς αθόρυβος και επίσης αυτό δεν είναι κριτήριο γιατί είναι τελείως υποκειμενικό πόσο ενοχλείται κάποιος από τον ήχο ανεμιστήρα. Σε κάποιους αρέσει κιόλας!

Φάουλ πάντως για τα λεφτά του και το όνομά του να έχει ένα τόσο σοβαρό λάθος στον αλγόριθμό του.

REVIEWS

Δείτε Επίσης

Meaco DD8L

Meaco DD8L

Τιμή: 331,00 €

Special Price 265,00 €

Kullhaus DDQ10L

Kullhaus DDQ10L

Τιμή: 350,00 €

Special Price 280,00 €

Δίκτυο πωλήσεων