Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Πωλήσεις

Meaco DD8L

Αφυγραντήρες Meaco

Τιμή: 331,00 €

Special Price 265,00 €

 


 

No 1 σε πωλήσεις αφυγραντήρας desiccant στην Ελλάδα

 

αφυγραντήρας desiccant για 100m² περίπου

Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L μπορεί να καλύψει έως 100m² περίπου. Εκμεταλλεύεται τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης και λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στο αφυγραντικό υλικό desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει τη φυσική ιδιότητα να απορροφά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα και κατ’επέκταση να τα μετατρέπει σε νερό το οποίο αποθηκεύεται στον κάδο του αφυγραντήρα ή με σωληνάκι (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) στην αποχέτευση.

Διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη

Ο αφυγραντήρας Meaco DD8L διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη. Αυτό που κάνει ο υγροστάτης είναι να ελέγχει τη σχετική υγρασία δωματίου. Όπως ο θερμοστάτης χώρου ελέγχει τη θερμοκρασία δωματίου, κατά τον ίδιο τρόπο ο υγροστάτης δίνει την εντολή πότε ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί και πότε θα σβήνει βάσει της σχετικής υγρασίας που έχετε καθορίσει. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα έχετε πάντα σταθερή υγρασία στο χώρο και ταυτόχρονα μειώνεται κατά πολύ το κόστος λειτουργίας του αφυγραντήρα.

Ο αφυγραντηρας desiccant ενισχύει τη θέρμανση στο χώρο

Ο αφυγραντήρας με ζεόλιθο (desiccant) Meaco DD8L διαθέτει στο εσωτερικό του θερμική αντίσταση, η οποία θερμαίνει τον ξηρό αέρα πριν τον διοχετεύσουν στο χώρο. Ο ξηρός αέρας που διαχέεται από τους αφυγραντήρες desiccant Meaco είναι περίπου 10°C θερμότερος από τον αέρα δωματίου. Συμβάλλουν επομένως στη θέρμανση του δωματίου ανεβάζοντας τη θερμοκρασία χώρου κατά 1-2°C. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρήση αφυγραντήρα μειώνει το κόστος θέρμανσης κατά 20% περίπου!

Λογική ελέγχου Meaco | εξοικονόμηση στην κατανάλωση του αφυγραντήρα

Η λογική ελέγχου Meaco εξασφαλίζει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά.

Ο αφυγραντήρας διαθέτει ιονιστή και λειτουργεί αθόρυβα.Aφυγραντήρας με ζεόλιθο (desiccant) Meaco DD8L. Πρώτος σε πωλήσεις αφυγραντήρας desiccant στην Ελλάδα!  


Τύπος αφυγραντήρα αφυγραντήρας με ζεόλιθο (desiccant)
Δυνατότητα 8 λίτρα/ημέρα (στους 1-37°C)
Για σπίτια έως 100m²
Ψυκτικό υγρό κανένα
Θερμοκρασία λειτουργίας 1-37°C
Ιονιστής Ναι
Ροή αέρα (ονομαστική) 80 | 100 | 115m³/h
Επίπεδο θορύβου 39/43/48dBA
Κατανάλωση 30/330/650W [περιλαμβάνεται η θερμική αντίσταση]
Τροφοδοσία Κανονική 230V, 50Hz
Αυτόματη επανεκκίνηση Ναι
Μόνιμη σύνδεση αποχέτευση Ναι
Χρονοδιακόπτης [timer] 1, 2, 4, 8 ώρες
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας Πλήρες δοχείο νερού | Βίαιη μετακίνηση συσκευής
Ταχύτητες 2
Φίλτρο Ναι [σκόνης, αντιβακτηριδιακό]
Υγροστάτης Ναι
Λειτουργία στέγνωμα ρούχων Ναι
Χωρητικότητα δοχείου νερού 2 λίτρα
Διαστάσεις (Υ x Π x Β) 500 x 351 x 188mm.
Καθαρό βάρος 6.4Kgs
Βαθμός προστασίας IP20
Τα προϊόντα της Meaco διατίθενται από εμάς με 2 χρόνια εγγύηση.

Τιμή: 331,00 €

Special Price 265,00 €

Αξιολογήσεις πελατών

FrapesMetrios

Κατ'αρχάς επειδή το είδα πολλές φορές γραμμένο εδώ και σε άλλα site. Η ικανότητα αφύγρανσης των αφυγραντήρων δηλαδή τα λίτρα/ημέρα είναι ουσιαστικά ένα ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ και μη ρεαλιστικό μέγεθος διότι υπολογίζεται σε συνθήκες 37 C ~ 38 C και υγρασία στο 80% ~ 85%. Λίγο ψάξιμο και θα το βρείτε αυτό που λέω. Υπολογίστε όμως για συνθήκες Ελλάδος το μισό από αυτό που λέει ο κατασκευαστής. Στο δια ταύτα όμως. Δεν έχει ΟΘΟΝΗ υγρασιόμετρου (ένδειξη ποσοστού υγρασίας) εκτός από 3 λαμπάκια για την επιθυμητή στάθμη υγρασίας. Τις πρώτες μέρες μυρίζει λιγάκι (το γράφει και στο βιβλίο οδηγιών) αλλά όχι κάτι το ενοχλητικό. Η λειτουργία ιονιστή προσφέρει ουσιαστικά αίσθηση φρέσκου αέρα και όχι καθαρισμό όπως κάποια συσκευή με φίλτρο. Θόρυβο κάνει αλλά συνηθίζεται αν έχεις κοιμηθεί με Υπολογιστές που έχουν 3-4 ανεμιστηράκια ή κλιματιστικα σε λειτουργία. Αυτό που φαίνεται στην φώτο είναι το μπροστά (φυσικά) μέρος. υπολογίστε και 50 εκ ~ 70 εκ χώρο για να μπορείτε να βγάζετε το δοχείο νερού όταν γεμίζει ή θα το μετακινήτε ελαφρώς. Το έχω από τον Δεκέμβρη 2014 και το λειτουργησα δύο χειμώνες σε διαμέρισμα 58τμ στην Ορεστιάδα στη μεσαία σκάλα (αυτή που συνίσταται). Ζεστάθηκε το κοκκαλάκι μου γιατί καθώς αυτό το μηχάνημα ρουφάει την υγρασία, άρχισε να γίνεται πιο αποδοτική η θέρμανση στους ίδιους βαθμούς λειτουργίας και χαμηλότερα. Δεν είχα παρόμοιο μηχάνημα στο παρελθόν οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Παρακινήθηκα στην αγορά του συγκεκριμένου αφυγραντήρα λόγω της χώρας κατασκευής (Αγγλία) και της "εμπειρίας" αυτής της χώρας στην υγρασία. Συνιστώ σε όλο τον κόσμο πριν από κάθε αγορά να ψάχνετε λιγάκι για το βιβλίο οδηγιών (αν υπάρχει) της κάθε συσκευής. Μπορεί και να σας γλιτώσει ίσως από λάθος επιλογές.

cribrez

Έχω 6 αφυγραντηρες MEACO DD8L απο τον Σεπτέμβρη 2015 για 6 διαφορετικά κλειστά σπίτια (απο 60 εως 110τμ) σε νησί με πολλή υγρασία. Είμαστε πολύ ικανοποιημενοι από τη λειτουργία και τις επιδόσεις του συγκεκριμένου μοντέλου. Τα έχουμε σε συνεχή λειτουργία με μόνιμη παροχετευση στην αποχέτευση . Λύθηκε το πρόβλημα υγρασίας με κόστος μηνιαίο περί τα 35 €. Επίσης έχει πολύ λιγότερο θόρυβο συγκρινομενο με άλλους παλιότερους αφυγραντηρες που έχουμε. Μετά από διακοπή ρεύματος που συχνά συμβαίνει στο νησί, λειτουργεί από μόνο του . Συνοψίζοντας, είναι μια άριστη λύση και επιλογή για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και τις δυσάρεστες συνέπειες της .

tasossam

Τον έχω από τον Νοέμβριο του '15. Αγοράστε τον άφοβα! Κατοικώ σε περιοχή με πολύ υγρασία και το μηχάνημα αυτό βοήθησε από την ευκολότερη θέρμανση του σπιτιού μέχρι και σε "θέματα" που προέκυπταν με πόνους στις αρθρώσεις. Σε χαμηλή ένταση,λειτουργεί αρκετά αθόρυβα. Όσο αυξάνει η ένταση αυξάνει φυσιολογικά κι ο θόρυβος. Άριστο προϊόν!

G_A_V

Μετά από τόσες αξιολογήσεις δεν μένουν και πολλά να πει κάνεις. Το έχω μισό έτος. To χρησιμοποιώ σε ένα σπίτι με 4 ορόφους των 56τ.μ. Σε δύο ορόφους καταφέρνει να διατηρήσει την υγρασία κάτω του 55% με την χρήση ή όχι του καλοριφέρ. Οι άλλοι όμως δύο όροφοι έχουν προβλήματα. Λογικό αφού το προϊόν είναι για 80τμ. Παρόλα αυτά μετακινώντας το ανάμεσα στους ορόφους το σπίτι διατηρείται άνετα κάτω του 55%.Συμβουλή για όσους έχουν περισσότερους από έναν ορόφους είναι να μπαίνει ο αφυγραντήρας όσο πιο ψηλά γίνεται, ειδικά αν χρησιμοποιείται καλοριφέρ, γιατί οι υδρατμοί ανεβαίνουν γενικά προς τα πάνω.Επίσης για την κατανάλωση. Έκανα μετρήσεις σε όλες της σκάλες, δεν έχει αθροιστικά καμία διαφορά στην χαμηλή και στην μεσαία. 2 διαφορετικές μέρες ανοιχτό όλη μέρα, είτε στην μία είτε στην άλλη, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Οπότε αν δεν ενοχλεί ο θόρυβος το αφήνετε στην μεσαία. Εάν όχι το αφήνετε στην χαμηλή και απλά κάνει περισσότερη ώρα. Τα watt βγαίνουν το ίδιο.Τα μόνα αρνητικά είναι λίγο ο θόρυβος και μετά ο μικρός σχετικά κάδος.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

killik

Σπίτι του 50' με τελευταία ανακαίνιση το 2003. Ο χώρος γύρω στα 85 τ.μ. Το βασικό υπνοδωμάτιο μέχρι και πριν την αγορά του είχε συνήθως 78%~85% υγρασία. Μπορώ να πω πως πραγματικά από το πρώτο βράδυ είδα διαφορά τόσο στο χώρο όσο και στον ύπνο. Τα πρωινά συνήθως ξυπνούσα μπουκωμένος και με βήχα. Τα παράθυρα είχαν υγρασία και το πάπλωμα αρκετές φορές ήταν σαν βρεγμένο.Η υγρασία πλέον κυμαίνεται στα επίπεδα 60~63% με τον αφυγραντήρα να λειτουργεί στη χαμηλή σκάλα για περίπου 7-8 ώρες την ημέρα (συνήθως βραδυνές ώρες). Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το θόρυβο στη χαμηλή σκάλα (κοιμάσαι άνετα στο ίδιο δωμάτιο). Στη μεσαία και μεγάλη καλό είναι να τον έχεις σε έναν διάδρομο γιατί και περισσότερο θόρυβο κάνει (επίπεδα έντασης A/C σε full λειτουργία) και τραβάει ευκολότερα υγρασία από όλο το σπίτι.Εύκολος στη λειτουργία του και αρκετά ελαφρύς (6.5 κιλά) για να μετακινηθεί στο χώρο.

fhantzop

Λοιπον , θα τα πω απλά εύκολα και γρήγορα: 1)Σαν απόδοση το μηχάνημα ειναι κορυφαίο στο τομέα αφυγρανσης , ακόμη και σε κρύους χώρους, σε αντίθεση με τους άλλους με συμπιεστή που για να αποδίδουν θα πρεπει η θερμοκρασία του χώρου να ειναι πάνω 27 βαθμούς Κελσίου.. 2)ο αέρας που βγάζει ειναι 12 βαθμούς μεγαλύτερη απο τον αέρα του χώρου, όποτε καταλαβαίνεις ότι όσο ποιο πολυ δουλεύει τόσο πιο πολυ ζεσταίνεται ο χώρος σου... 3) το θέμα θόρυβος ειναι κατι υποκειμενικό..προσωπικά δε μ ενοχλεί καθόλου στη μικρή σκάλα.. 4)έχει ακριβή υγροστατη που κόβει τη λειτουργίας της αφυγρανσης και δουλεύει μόνο ο ανεμιστηρας(35watt). Μια σταγόνα 60%, δυο σταγόνες 50%,τρεις σταγόνες 40% , laundry 35% υγρασία. 5)κατανάλωση : ένας ανεμιστήρας 365 watt(0.08€€/ωρα), δυο ανεμιστήρες ή laundry 660watt(0,16€€/ωρα). Σε λειτουργία laundry κατεβάζει τη σχετική υγρασία 10 μονάδες σε μια ωρα (30τμ)..τα κόστη ειναι οι τελικές τιμές που θα δείτε στο λογαριασμό της ΔΕΗ δηλαδή συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ και φόροι δήμου κ ΕΡΤ. Όλες οι μετρήσεις έχουν γίνει με μηχανήματα.. Έχω τον αφυγραντηρα 15ημερες και έχω αλλάξει τον αέρα στο σπιτι μου.. Τον δουλεύω κυρίως νυχτερινές ωρες που κοιμόμαστε..(τριμελής οικογένεια). Με συνετή χρήση ( 8 ωρες την ημέρα στη χαμηλή σκάλα ανεμιστήρα ειναι περίπου 15€ €/ μήνα για ΔΕΗ.Αρα, μιλαμε για 100€€/ χειμώνα για να ζεις σε ενα περιβάλλον υγιεινό χωρίς μούχλα, υγρασία και αναπνευστικά προβλήματα.

fragelico

Τον δουλεύουμε 3 μήνες περίπου σε υπνοδωματιο 17 τετρ με φοβερό πρόβλημα υγροποίησης και συνολικά τετρ διαμερίσματος 82.Έχουμε την πόρτα ανοιχτή για να απορροφά και από την τουαλέτα που βρίσκεται σχεδόν δίπλα.Απίστευτο το πόσο νερό απορρόφησε ειδικά τις πρώτες μέρες ξεμυρισαν οι ντουλάπες η υγρασία απλά δεν υπάρχει!Τώρα κάνουμε ελεγχόμενη λειτουργία κυρίως τις ώρες του νυχτερινού.Αγοράσαμε με 10 ευρώ και ένα ψηφιακό υγρασιομετρο και έχουμε πλήρη εικόνα ποτε ανεβαίνει η υγρασία.Να γνωρίζεται γενικά ότι η υγρασία μεταφέρεται στο πιο ξηρό χώρο οπότε με το να έχετε την πόρτα ανοιχτή η υγρασία των άλλων χώρων του διαμερίσματος "έρχεται" στο χώρο που δουλεύει το μηχάνημα.Επίσης η θερμοκρασία του υπνοδωμάτιού που είχε πρόβλημα ανέβηκε 2-3 βαθμούς.Πολυ καλό μηχάνημα αξίζει τα χρήματα του!Μην ξεχνάτε κάθε τόσο να καθαρίζετε το φίλτρο.

raceable

θα μεινω μονο σε 3 πραγματα πέραν απο το γεγονός οτι κανει φοβερή δουλειά στην ατμόσφαιρα : 1)πολυ ποιοτική κατασκευή. 2)ΔΕΝ κανει πολυ θόρυβο.στην τρίτη σκάλα κάνει ενα δυνατό ηχο-φυσημα κ μέχρι εκεί.. 3)πολύ απλός χειρισμός

panos.zervopoulos1

τον εχουμε 3 μηνες,νομιζω οτι ζουμε σε ενα αλλο σπιτι!!!!! πολυ καλος,απλα κανει καποιο λιγο θορυβο. τον συστηνω ανεπιφυλακτα

elisabet83

Είχα αφυγραντήρα με συμπιεστή αλλά δεν απέδιδε καθόλου λόγω θερμογρασίας (κάτω απο 20 βαθμούς κελσίου). Ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας έχει απίστευτη απόδοση και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σε σπίτι 55τετρ., στις 4 πρώτες ώρες λειτουργίας του γέμισε το δοχείο του και η υγρασία στο σπίτι απο 82 έπεσε στο 70. Συνεχίζοντας τη λειτουργία του για μια ολόκληρη ημέρα έπεσε στο 55 και απο τότε τη διατηρώ σταθερή με max65. Δεν υπάρχει μυρωδιά υγρασίας πια, γλυκαίνει την ατμόσφαιρα στον χώρο και νοιώθεις σαν να έχεις ανοίξει κλιματιστικό. Η μυρωδιά που αναφέρουν άλλοι χρήστες δεν με έχει ενοχλήσει. Απορώ γιατί δεν τον είχα πάρει τόσο καιρό?! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

vassilis20

Σε διαμερισμα 110 τμ 1ος οροφος με πυλωτη απο κατω απο ολες τις πλευρες [πλην μιας] επαφη με εξωτερικο περιβαλλον, ειχα μεγαλο προβλημα υγρασιας. Καθομαστε στον καναπε στο σαλονι και μυριζε μουχλα. Οι ντουλαπες που ειχαν επαφη με εξωτερικο τοιχο επισης.Ο meaco dd8l εξαφανισε την υγρασια. Τον λειτουργω πρωτη σκαλα ανεμιστηρα μια σταγονα αφυγρανση και το ηλεκτρονικο υγρασιομετρο δειχνει 50% υγρασια οπου σταματαει και η λειτουργια του.Τα προβληματα εχουν εξαφανιστει.

nnapentaros

πολυ καλη κατασκευη..τον εχω εδω και 2 μηνες περιπου..τον αγορασα επειτα απο πολυ ψαξιμο..επειδη τον παω και σε δευτερο σπιτι ηθελα να ηταν ελαφρυς σχετικα για να μπορω να τον μεταφερω..ειναι αρκετα ελαφρυς και ευκολος στη μεταφορα..θα επερνα το πλατινουμ 150 τετραγωνικα..αλλα λογο βαρους..λογο οτι οι θερμοκρασιεσ ειναι αρκετα χαμηλες δεν θα μου απεδιδε και τοσο..ο dd8l αποδιδει σε χαμηλοτερεσ θερμοκρασιες..τωρα οσο αφορα την αφυγρανση..ενα σπιτι γυρο στα 85-90 τεραγωνικα..με 60 τετραγωνικα ενιαιο..με ξυλινα κουφωματα οχι διπλα τζαμια(οχι καινουριας κατασκευης)..και στη κρητη που η υγρασια ειναι 85%..ε δεν το καλυπτει(με αποτελεσμα να δουλευει συνεχεια και να μην κοβει σχεδον ποτε)..στον ενιαιο τον εχω τωρα 5 μερες στη μεσαια σκαλα και δεν μπορει να κοψει στη δευτερη βαθμιδα αφυγρανσης(με το χερακι)..το βραδυ τον παω για κανενα διωρο στη κρεβατοκαμαρα με κλειστη πορτα και την εχει ευκολα..στον ενιαιο δεν σταματα δεν σταματα..ενταξι σε περιοχη οχι με τοση υγρασια σε σπιτι καινουριας κατασκευης που κληνει αεροστεγος με διπλα τζαμια και αλουμινια πιστευω θα καλυπτει 80 μπορει και 100 τετραγωνικα..καλο ειναι αν εχεται σπιτι 100 τετραγωνικα να παρεται αφυγραντηρα που να καλυπτει 150 τετραγωνικα..αλαζει τη θερμοκρασια του χωρου την γλυκενει ανεβαζει και τους βαθμους οποτε ειναι υποφερτο και χωρις θερμανση να εισαι.

REVIEWS

Δείτε Επίσης

Meaco DD8L Zambezi

Meaco DD8L Zambezi

Τιμή: 412,00 €

Special Price 330,00 €

Kullhaus DDQ10L

Kullhaus DDQ10L

Τιμή: 350,00 €

Special Price 280,00 €

Δίκτυο πωλήσεων