Εμφάνιση 1-3 από 3 αποτελέσματα

Αφυγραντήρας Kullhaus QUALIS 25L sale

Αφυγραντήρας Kullhaus QUALIS 25L

Kullhaus
από 455,00€ 365,00€

Αφυγραντήρας Kullhaus QUALIS 25L για 150 τμ.
Αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης | ΜΟΝΟ 290W ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ !

Αφυγραντήρας MEACO 20L PLATINUM sale

Αφυγραντήρας MEACO 20L PLATINUM

Meaco
από 487,00€ 390,00€

Αφυγραντήρας MEACO 20L PLATINUM για 130 τμ.
Αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης | ΜΟΝΟ 219W ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ !

Αφυγραντήρες ποιότητας | Sani hellas εξειδίκευση στους αφυγραντήρες

Η Sani Hellas ΑΕ εισάγει και διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα δύο από τις καλύτερες μάρκες αφυγραντήρων στην Ευρώπη, τους αφυγραντήρες Kullhaus και Meaco. Μετά από χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επεξεργασίας αέρα και αφύγρανσης, προτείνουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας για την αφαίρεση της υγρασίας από τον αέρα. Αντιμετωπίζουμε μια σειρά προβλημάτων στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης μούχλας, των μυρωδιών και της ζημιάς της υπερβολικής υγρασίας σε τοίχους, δάπεδα και έπιπλα. Οι αφυγραντήρες μας μπορούν σίγουρα να αντιμετωπίσουν και να αποτρέψουν αυτά τα προβλήματα, διατηρώντας το επίπεδο σχετικής υγρασίας στο σπίτι σε υγιή επίπεδα (συνήθως μεταξύ 50% και 60%). Οι αφυγραντήρες Kullhaus και Meaco μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιοχές με υψηλή υγρασία, όπως σπίτια με κακή μόνωση, σπίτια κοντά στη θάλασσα, εξοχικά, γκαράζ, υπόγεια δωμάτια, μπάνια και δωμάτιο για το στέγνωμα ρούχων, σε δωμάτια με κακό εξαερισμό ή κακή κυκλοφορία αέρα.

Αφυγραντήρες ψηφιακής τεχνολογίας για το σπίτι

Οι αφυγραντήρες Kullhaus και Meaco:  ίσως οι καλύτεροι αφυγραντήρες, συνδυάζοντας την ποιότητα κατασκευής και την υψηλή απόδοση με την χαμηλότερη κατανάλωση. Δεν έχετε παρά να μελετήσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο: να δείτε τους αφυγραντήρες σε λειτουργία, να αισθανθείτε την ποιότητα κατασκευής, να διαπιστώστε το  χαμηλό θόρυβο λειτουργίας. Κάθε πρόβλημα υγρασίας αντιμετωπίζεται διαφορετικά και στην Sani Hellas θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο αφυγραντήρα για τις ανάγκες σας.

Αφυγραντήρες Kullhaus, αφυγραντήρες Meaco εισαγωγέας SANI HELLAS AE

Ο αφυγραντήρας μειώνει το κόστος θέρμανσης

Ο ξηρός αέρας είναι πολύ πιο εύκολο να θερμανθεί από τον υγρό αέρα (λιγότερα μόρια νερού στον αέρα για να θερμανθούν). Τα χρήματα που θα ξοδεύατε για το λογαριασμό θέρμανσης είναι πολύ περισσότερα από τα χρήματα που ξοδεύετε για την λειτουργία του αφυγραντήρα. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος να σπαταλάτε χρήματα είναι να μη χρησιμοποιείτε αφυγραντήρα και να αφήσετε το επίπεδο της υγρασίας να είναι υψηλό στο σπίτι!

Υγρασία και μούχλα στο σπίτι – αντιμετώπιση με αφυγραντήρα

Οι αφυγραντήρες δίνουν λύση στο πρόβλημα της υψηλής υγρασίας που λίγο ή πολύ όλοι μας το έχουμε βιώσει. Είτε πρόκειται για εξοχική κατοικία είτε για τη μόνιμη κατοικία όλοι μας είχαμε την άσχημη εμπειρία της υγρασίας στους τοίχους. Μπογιά στους τοίχους που σκάει, υγρασία στο ταβάνι, κατεστραμμένα έπιπλα και ξύλινα πατώματα, παράθυρα που στάζουν και αφήνουν μαύρα στίγματα, κα. Συνηθισμένα προβλήματα που τελικά μας κοστίζουν μια περιουσία, ξανά και ξανά. Οι αφυγραντήρες αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα υγρασίας: υγρασία στον τοίχο, υγρασία συμπύκνωσης, υγρασία σε παράθυρα και κουφώματα.