Τρόποι Αποστολής

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. H εταιρεία Sani hellas συνεργάζεται με την ACS η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει ταπροϊόντα σας το συντομότερο δυνατό.

Αν μας καλέσετε μέχρι τις 14:00 τηλεφωνικώς στο 210 3236627 επεξεργαζόμαστε και αποστέλλουμε την ίδια μέρα την παραγγελία σας. Επόμενη εργάσιμη λοιπόν παραλαμβάνετε αν είστε Αττική ή σε μεγάλες χερσαίες πόλεις.  

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικώς λόγω του ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας επεξεργάζεται την επόμενη μέρα και θέλει 2-3 εργάσιμες ημέρες μέχρι να φτάσει σε εσάς. Κατά τη διάρκεια περιόδων εορτών ή εκπτώσεων (π.χ. Black Friday), ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος και εξαρτάται αποκλειστικά από τον όγκο διεκπεραιώσεων που διαχειρίζεται η ACS.

Αν τώρα βιάζεστε να την παραλάβετε απλά κάντε μας ένα τηλέφωνο και θα την προωθήσουμε πιο γρήγορα.

Εφόσoν εισάγετε τη διευύθυνσή σας στο πεδίο "Διεύθυνση αποστολής" το κόστος αποστολής για κάθε προϊόν θα εμφανίζεται στο καλάθι αγορών.

Σύμφωνα με τo Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών, ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. H συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.
Επιστροφή ελλατωματικού προϊόντος εντος 14ημέρων (DOA), τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρία

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνετε με 3€.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 16:00.Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.

Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).
 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ελλάδα ACS ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ 5€ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Ελλάδα ACS ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ 5€ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Ελλάδα ACS ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΑ 10-15€ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Ελλάδα ACS ΑΞΕΣΟΥΑΡ 5€ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ