Πολιτική Αλλαγών

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει.

Για να αποφύγετε την πιθανότητα λάθους παραγγελίας σας προτείνουμε να συμβουλευθείτε τηλεφωνικώς.

 

 Για την διαδικασία αλλαγής πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Μας καλείτε τηλεφωνικώς πριν την αποστολή για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία. Καλό θα είναι όταν μας καλέσετε να έχετε καταλήξει στο προϊόν που θέλετε.
  2. Στέλνετε το δέμα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ πίσω σε εμάς ΜΟΝΟ με την ACS. Συγκεκριμένα καλείται στο 8011100011 και τους αναφέρεται ότι θέλετε να κάνετε μια επιστροφή με χρέωση αποστολέα .

 

Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι:

  1. Μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή. Η επικοινωνία μαζί μας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.
  2. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία. Η συσκευασία θα πρέπει να περιλαμβάνει οτιδήποτε υπήρχε στη συσκευασία (οδηγίες χρήσης, τυχόν αξεσουάρ του προϊόντος) και επιστρέφετε το δέμα με ACS COURIER και δική σας χρέωση στη διεύθυνση :
    Κωστή Παλαμά 5-7,Τ.Κ.14343  Νέα Χαλκηδόνα.

 Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής - αλλαγής σας.

 

Πως θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μου;

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση του ποσού εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφόσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή.

Τι ποσό θα μου επιστραφεί;
Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Δεν θα σας επιστραφούν τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας, ενώ θα αφαιρεθεί το κόστος επιστροφής των αντικειμένων με την ACS , στην περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο επιστροφής.