Πολιτική Απορρήτου

Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

H προστασία των προσωπικών δεδομένων αντιμετωπίζεται από την Εταιρεία ως μέγιστη προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα σας και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως ισχύουν.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας είναι η εταιρεία με την επωνυμία «SANI HELLAS Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία»), που εδρεύει στην ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ 5-7, 14343 ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 095108240 / Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ).

Δεδομένα που Συλλέγονται

Στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών σας με την Εταιρεία, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός, συλλέγονται το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός σταθερού ή κινητού τηλέφωνου και η ηλεκτρονική διεύθυνση. Στην περίπτωση που επιλεχθεί η πληρωμή να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, το sanihellas.gr σας κατευθύνει στην ασφαλή σελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας. Ως εκ τούτου το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως της κάρτας, καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας δεν συλλέγονται, ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία από την Εταιρεία.

Κατά την εγγραφή συλλέγονται Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη/Περιοχή, Τ.Κ, Κινητό Τηλέφωνο και Διεύθυνση e-mail.

Κατά την επίσκεψης στο sanihellas.gr, συλλέγονται αυτόματα η διεύθυνση IP (διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου) του υπολογιστή πρόσβασης, η ιστοσελίδα προέλευσης (σύσταση), ημερομηνία και ώρα επίσκεψης, o τύπος και ο ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης (web browser) καθώς και το λειτουργικό σύστημα της συσκευής.

Σκοπός της Επεξεργασίας

Τα δεδομένα σχετίζονται με:

- Tην ολοκλήρωση των παραγγελιών, την τιμολόγηση, τη διευκόλυνση των παραδόσεων και, γενικά, την εκτέλεση των παραγγελιών και την εξυπηρέτηση των σχετικών με την παραγγελία αιτημάτων.

- Την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων μέσω email, SMS ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές, εφόσον έχει δοθεί συγκατάθεση για τον σκοπό αυτό.

- Τεχνικούς λόγους για τη λειτουργία και προστασία του ηλεκτρονικού καταστήματος από επιθέσεις και κακόβουλη χρήση.

- Τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και απαιτήσεων της Εταιρείας ή εφόσον υφίσταται η όποιια νόμιμη υποχρέωση.

Χρόνος Τήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία διατηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα για όσο χρόνο απαιτείται για την ολοκλήρωση των παραγγελιών, την τιμολόγηση, τη διευκόλυνση των παραδόσεων και, γενικά, την εκτέλεση των παραγγελιών και την εξυπηρέτηση των σχετικών με την παραγγελία αιτημάτων καθώς και για τη λειτουργία και προστασία του ηλεκτρονικού καταστήματος από επιθέσεις και κακόβουλη χρήση.

Εφόσον έχει δοθεί συγκατάθεση για συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, για αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέα προϊόντα και γενικές προσφορές, θα τηρούνται τα προσωπικά δεδομένα για όσο διάστημα δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεση.

Εφόσον δεν έχει δοθεί συγκατάθεση για συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να λαμβάνετε εμπορικές επικοινωνίες από την Εταιρεία, αυτά θα διαγράφονται μετά την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος, λαμβανομένων υπόψη των υποχρεώσεων της Εταιρείας από τη νομοθεσία για διατήρηση αυτών.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας και ακολουθεί διαδικασίες για να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια, τυχαία/αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Η Εταιρεία προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα σας από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης στοιχείων SSL. Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχείων από και προς το sanihellas.gr.

Σημειώνεται ότι κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης των πληρωμών με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, τα αυτής καταχωρούνται απευθείας στα ασφαλή συστήματα της συνεργαζόμενης τράπεζας.

Διαβίβαση σε τρίτους

Τα προσωπικά δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτες εταιρείες, μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ενεργούν για λογαριασμό της Εταιρείας ως εκτελούντες επεξεργασία, όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών επεξεργασίας ή/και για ανταπόκριση αιτημάτων πελατών ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Οι εν λόγω εταιρείες λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας με την Εταιρεία και επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας. Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κατά την οποία απαιτηθεί η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας για οποιονδήποτε άλλο σκοπό επεξεργασίας θα ζητείται σχετική συναίνεση.

Δικαιώματα

Μπορείτε να ασκήσετε οποτεδήποτε τα δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης/ ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Εταιρεία ή τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με έγγραφο αίτημα σας που μπορείτε να υποβάλετε στην έδρα της Εταιρείας.

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων, η Εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας το συντομότερο δυνατό από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σας σχετικού δικαιώματος ή/και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας.

Εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμα σας ή υποχρέωση της Εταιρείας αναφορικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.