Φίλτρο αέρα AERO
Φίλτρο αέρα AERO
Φίλτρο αέρα AERO
Φίλτρο αέρα AERO
Φίλτρο αέρα AERO
Φίλτρο αέρα AERO

Φίλτρο αέρα AERO

Kullhaus

AERO Filter
81,00€

  • Κοινοποίηση :

Φίλτρο Καθαριστή Αέρα Kullhaus Aero

 

Πρωτοποριακό 4 σε 1 Ανταλλακτικό Φίλτρο 360° για καθαριστή αέρα ιονιστή Kullhaus AERO

 

Προφίλτρο με νανο-επίστρωση αργύρου, αυθεντικό φίλτρο HEPA και φίλτρο ενεργού άνθρακα.

Αφαιρεί σωματίδια του αέρα μικρότερα από < 0.3 microns

Το προ-φίλτρο αποτελεί το πρώτο στάδιο καθαρισμού του αέρα. Πρόκειται για ένα φίλτρο σχετικά ευρείας γωνίας, που συλλαμβάνει τα μεγαλύτερα σε διάμετρο αερομεταφερόμενα σωματίδια, όπως σκόνη, τρίχωμα ζώων, κα. Μόλις παγιδευτούν αυτά τα σωματίδια, τα άλλα φίλτρα του καθαριστή αέρα μπορούν να λειτουργήσουν σε μέγιστα επίπεδα.

Το προ-φίλτρο προστατεύει επίσης το κυρίως φίλτρο True HEPA από αυτά τα σωματίδια και έτσι αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου HEPA

Με αυθεντικό φίλτρο HEPA τύπου H13 [True HEPA] είναι φτιαγμένο από μικροσκοπικές ίνες γυαλιού, που έχουν μετατραπεί σε μια πυκνής ύφανσης χαρτί. Αυτό δημιουργεί ένα φίλτρο που αφαιρεί πάνω από 99% των μικροσκοπικών σωματιδίων όπως γύρη , ιούς και βακτηρίδια, καπνό τσιγάρου, σκόνη, ακάρεα σκόνης, σπόρια μούχλας, ρύπανση, τρίχωμα ζώων .

Προ-φίλτρο με νανό-επίστρωση αργύρου με εξαιρετικές αντιμικροβιακές ιδιότητες. Όταν έρχεται σε επαφή με βακτήρια και μύκητες, το nanosilver επηρεάζει τη δομή των βακτηριακών κυττάρων και εμποδίζει την ανάπτυξη τους

 

Φίλτρο ενεργού άνθρακα

 

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα του KULLHAUS AERO είναι κοκκοποιημένος ενεργοποιημένος άνθρακας και διαθέτει μεγάλη συνολική επιφάνεια και υψηλό βαθμό απόδοσης. Οι πόροι είναι εξαιρετικά απορροφητικοί, σχηματίζοντας ένα ισχυρό χημικό δεσμό/έλξη προς οσμές,αέρια και ρυπογόνα υγρά. Αποτελεί τον καλύτερο τύπο φίλτρου στην κατακράτηση και εξουδετέρωση χημικών, αερίων, οσμών, πτητικές οργανικές χημικές ουσίες (VOC) καπνού από τσιγάρο, που το φίλτρο HEPA H13 δεν μπορεί να κατακρατήσει.

 

Αφαιρέστε το πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα του φίλτρου πριν το τοποθετήσετε στον καθαριστή αέρα.

 

Διαστάσεις φίλτρου

20 x 23 x 23 cm (Υ x Π x Β)

Διαστάσεις φίλτρου 20 x 23 x 23 cm.  [ΥxΠxΒ]

Διαστάσεις συσκευασίας 22,2 x23,5 x 23,5 cm.  [ΥxΠxΒ]