ECOHUB
ECOHUB
ECOHUB
ECOHUB
ECOHUB
ECOHUB
ECOHUB
ECOHUB
ECOHUB
ECOHUB
ECOHUB
ECOHUB

ECOHUB

Nobo

NOBO ECOHUB
312,00€

Κεντρικός ασύρματος έλεγχος θερμοπομπών NOBO

  • Κοινοποίηση :

|NOBO Energy Control

Το NOBO Energy Control είναι ένα σύστημα ασύρματης διαχείρισης ενέργειας, που σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του συστήματος θέρμανσης του σπιτιού σας, χρησιμοποιώντας ένα smart-phone ή tablet. Το NOBO Energy Control Energy Control εξελίχθηκε τεχνικά από το Νορβηγικό οίκο με απώτερο σκοπό τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε συνδυασμό με την υψηλότερη άνεση θέρμανσης για όλη την οικογένεια. Απλά και εύκολα.

 

Μειώστε την κατανάλωση έως 25%

Η εφαρμογή NOBO Energy Control σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την κατανάλωση των θερμοπομπών NOBO εύκολα και γρήγορα. Η εφαρμογή για iOS και Android είναι πραγματικά απλή στη χρήση. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε προγράμματα θέρμανσης, προσαρμοσμένα στον τρόπο ζωής και τα ωράρια της οικογένειας. Φανταστείτε να μπορείτε εξ αποστάσεως να ελέγχετε πότε μπαίνει σε λειτουργία και πότε σβήνει η θέρμανση των χώρων! Με το NOBO Energy Control μπορεί να μειώσετε το κόστος θέρμανσης έως και 25%. Ανάψτε ή σβήστε τους θερμοπομπούς NOBO, μειώστε τη θερμοκρασία των δωματίων που δεν χρησιμοποιείτε, ελένξτε τη θερμοκρασία με μια εφαρμογή, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

 

 

 

NOBO Energy Control App

Ο απόλυτος έλεγχος στη θέρμανση των χώρων

Η εφαρμογή NOBO Energy Control σάς δίνει τη δυνατότητα οργανώσετε τους θερμοπομπούς σε ζώνες. Μία ζώνη μπορεί να είναι τα υπνοδωμάτια, άλλη ζώνη το σαλόνι, κοκ. Επιπλέον, για κάθε ζώνη μπορείτε να ορίσετε ένα ξεχωριστό εβδομαδιαίο πρόγραμμα θέρμανσης, που να ταιριάζει στο ημερήσιο πρόγραμμα της οικογένειας. Κατ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε ότι το σπίτι σας θα θερμαίνεται όταν το έχετε ανάγκη και ανάλογα με το πότε χρησιμοποιείται κάθε ζώνη. Μπορείτε για παράδειγμα να ρυθμίστε την/τις ζώνες υπνοδωματίων να θερμαίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τέλος, για κάθε ζώνη ξεχωριστά μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές θερμοκρασίες και για διαφορετικές ώρες της ημέρας. Με λίγα λόγια, η εφαρμογή NOBO Energy Control σάς δίνει την ευελιξία να προσαρμόζετε εύκολα τη λειτουργία των θερμοπομπών NOBO σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

NOBO ECOHUB | Οδηγίες χρήσης

Σχετικά προϊόντα