Εμφάνιση 1-2 από 2 αποτελέσματα

Ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic, Dimplex & TONON EVOLUTION.

Μια ολοκληρωμένη λύση από την Sani Hellas για την ηλεκτρική θέρμανση μπάνιου.
Οι οίκοι Atlantic & Dimplex πρωτοπορούν στην κατασκευή αμιγώς ηλεκτρικών σωμάτων θέρμανσης λουτρού. Άψογο design, προσεγμένο φινίρισμα, εγγυημένη ποιότητα κατασκευής, ασφαλής λειτουργία. Θα απολαμβάνετε υγιεινή θέρμανση μπάνιου, με χαμηλή κατανάλωση.
 

Ασφαλής ηλεκτρική θέρμανση μπάνιου 

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic, Dimplex, TONON EVOLUTION δεν έχουν καμία σχέση με πατέντες που παρατηρούνται ανελλιπώς, σε κοινές πετσετοκρεμάστρες (υδραυλικές) να ενσωματώνεται μια ηλεκτρική αντίσταση και να πωλούνται χωρίς καμία τελική πιστοποίηση ασφαλείας.
Οι πετσετοκρεμάστρες Atlantic & Dimplex είναι αμιγώς ηλεκτρικές και έχουν σχεδιαστεί για τοποθετηθούν στο χώρο του λουτρού. Περνούν τον απαραίτητο ποιοτικό εργοστασιακό έλεγχο, πιστοποιούνται με βαθμό προστασίας IP24 [προστασία κατά υδρατμών και πιτσιλιών] και διανέμονται στην ελληνική αγορά σφραγισμένες στην εργοστασιακή τους συσκευασία από τη Sani hellas ΑΕ.
Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic, Dimplex και TONON EVOLUTION διαθέτουν ενσωματωμένο θερμοστάτη χώρου. Μπορείτε με ευκολία και ακρίβεια να ρυθμίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου. Το λουτρό σας θα έχει πάντα την ιδανική θερμοκρασία, με χαμηλή κατανάλωση.
 
Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic - Dimplex - TONON EVOLUTION έχουν 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή και τον αποκλειστικό εισαγωγέα Sani Hellas.