Εμφάνιση 1-1 από 1 αποτελέσματα

Ηλεκτρική Θέρμανση

Η Sani hellas ΑΕ παρουσιάζει και δίνει τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να επιλέξει μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης ποιότητας, που παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Η ποιότητα κατασκευής των δύο αναμφισβήτητα μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών οίκων, με παράδοση στην ηλεκτρική θέρμανση πραγματικά θα σας ενθουσιάσει. Θερμοπομποί αμέσου αποδόσεως, θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας, ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες λουτρού συνθέτουν μια πλήρη πρόταση για ποιοτική και με χαμηλή κατανάλωση θέρμανση του σπιτιού και του γραφείου.

Η NOBØ κατασκευάζει ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα για οικιακή χρήση από το 1947 στο STJØRDAL Νορβηγίας. Παραδοσιακά ο μεγαλύτερος νορβηγικός οίκος κατασκευής ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων. Οι θερμοπομποί Νορβηγίας NOBØ είναι ανέκαθεν οι πρώτοι στις πωλήσεις στις σκανδιναβικές χώρες και οι πρώτοι σε πωλήσεις νορβηγικοί θερμοπομποί παγκοσμίως.

Η Atlantic από το 1968 παράγει και εξελίσσει τα προϊόντα της στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού νοικοκυριού. Είναι μακράν ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός οίκος με εξειδίκευση στην ηλεκτρική θέρμανση. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια θερμαντικά σώματα το χρόνο και 10.600 εργαζόμενους ανά τον κόσμο.

 

Ηλεκτρική Θέρμανση Πλεονεκτήματα

Όλα τα μοντέλα ηλεκτρικής θέρμανσης NOBØ και Atlantic διαθέτουν:

● Αυτόνομο ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου μεγάλης ευαισθησίας (απόκλιση ± 0,1C° - ± 0,05C°), κάτι που συνιστά το κυριότερο πλεονέκτημα για τη χαμηλή κατανάλωση των θερμαντικών σωμάτων

● Άμεση ανταπόκριση του θερμοστάτη στη θερμοκρασία δωματίου

● Εξοικονόμηση ενέργειας

● Άμεση απόδοση 

● Πλήρως αθόρυβη λειτουργία 

● Θερμική ασφάλεια προστασίας από υπερθέρμανση

● Αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου (sensor)

● Έκαστο σώμα λειτουργεί αυτόνομα, με ανεξάρτητο θερμοστάτη χώρου και διακόπτη on/off

● Δε χρειάζονται συντήρηση

● Φιλικά προς το περιβάλλον, πλήρως ανακυκλώσιμα

● Εγγύηση και άμεσο service Sani hellas AE