Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Πωλήσεις

 

22,2 x23,5 x 23,5 εκ.  [ΥxΠxΒ]

Φίλτρο Καθαριστή Αέρα Kullhaus AERO

για Καθαριστές αέρα - ιονιστές

Τιμή: 68,75 €

Special Price 55,00 €

Φίλτρο Καθαριστή Αέρα Kullhaus Aero

Πρωτοποριακό 4 σε 1 Ανταλλακτικό Φίλτρο 360ο για καθαριστή αέρα ιονιστή Kullhaus AERO

Προφίλτρο με νανο-επίστρωση αργύρου, αυθεντικό φίλτρο HEPA και φίλτρο ενεργού άνθρακα.

Αφαιρεί σωματίδια του αέρα μικρότερα από < 0.3 microns

Το προ-φίλτρο αποτελεί το πρώτο στάδιο καθαρισμού του αέρα. Πρόκειται για ένα φίλτρο σχετικά ευρείας γωνίας, που συλλαμβάνει τα μεγαλύτερα σε διάμετρο αερομεταφερόμενα σωματίδια, όπως σκόνη, τρίχωμα ζώων, κα. Μόλις παγιδευτούν αυτά τα σωματίδια, τα άλλα φίλτρα του καθαριστή αέρα μπορούν να λειτουργήσουν σε μέγιστα επίπεδα.

Το προ-φίλτρο προστατεύει επίσης το κυρίως φίλτρο True HEPA από αυτά τα σωματίδια και έτσι αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου HEPA

Με αυθεντικό φίλτρο HEPA τύπου H13 [True HEPA] είναι φτιαγμένο από μικροσκοπικές ίνες γυαλιού, που έχουν μετατραπεί σε μια πυκνής ύφανσης χαρτί. Αυτό δημιουργεί ένα φίλτρο που αφαιρεί πάνω από 99% των μικροσκοπικών σωματιδίων όπως γύρη , ιούς και βακτηρίδια, καπνό τσιγάρου, σκόνη, ακάρεα σκόνης, σπόρια μούχλας, ρύπανση, τρίχωμα ζώων .

Προ-φίλτρο με νανό-επίστρωση αργύρου με εξαιρετικές αντιμικροβιακές ιδιότητες. Όταν έρχεται σε επαφή με βακτήρια και μύκητες, το nanosilver επηρεάζει τη δομή των βακτηριακών κυττάρων και εμποδίζει την ανάπτυξη τους

Φίλτρο ενεργού άνθρακα Το φίλτρο ενεργού άνθρακα του KULLHAUS AERO είναι κοκκοποιημένος ενεργοποιημένος άνθρακας και διαθέτει μεγάλη συνολική επιφάνεια και υψηλό βαθμό απόδοσης. Οι πόροι είναι εξαιρετικά απορροφητικοί, σχηματίζοντας ένα ισχυρό χημικό δεσμό/έλξη προς οσμές,αέρια και ρυπογόνα υγρά. Αποτελεί τον καλύτερο τύπο φίλτρου στην κατακράτηση και εξουδετέρωση χημικών, αερίων, οσμών, πτητικές οργανικές χημικές ουσίες (VOC) καπνού από τσιγάρο, που το φίλτρο HEPA H13 δεν μπορεί να κατακρατήσει.

Αφαιρέστε το πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα του φίλτρου πριν το τοποθετήσετε στον καθαριστή αέρα.

Τα προϊόντα της Kullhaus διατίθενται από εμάς με 3 χρόνια εγγύηση.

Τιμή: 68,75 €

Special Price 55,00 €

REVIEWS

Δείτε Επίσης

Kullhaus Aero

Kullhaus Aero

Τιμή: 299,00 €

Special Price 239,00 €

Δίκτυο πωλήσεων