Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Δίκτυο πωλήσεων

Βρείτε τα καταστήματα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Search FAQ
 • Καθαριστές αέρα Meaco

 • Καθαριστές αέρα ιονιστές - Γενικές Πληροφορίες

  • Ιονιστής πλεονεκτήματα

    

   Τα αρνητικά ιόντα είναι άοσμα, άγευστα, και αόρατα μόρια που εισπνέουμε σε αφθονία σε ορισμένα μέρη του περιβάλλοντος. Σκεφτείτε βουνά, καταρράκτες και παραλίες. Μόλις φθάσουν το αίμα μας, τα αρνητικά ιόντα που πιστεύεται ότι παράγουν βιοχημικές αντιδράσεις που αυξάνουν τα επίπεδα της χημικής διάθεσης της σεροτονίνης, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, να ανακουφίσει το στρες, και στην ώθηση της ημερήσιας ενέργειά μας.

    

   Ιόντα είναι μόρια που έχουν αποκτήσει ή χάσει ένα ηλεκτρικό φορτίο. Δημιουργούνται στη φύση καθώς τα μόρια του αέρα διασπώνται με το φως του ήλιου, την ακτινοβολία, και την κίνηση του αέρα και του νερού. Μπορεί να έχετε βιώσει τη δύναμη των αρνητικών ιόντων, όταν τελευταία φορά πήγατε στην παραλία ή περπατήσατε κάτω από έναν καταρράκτη. Αυτή η αίσθηση ευφορίας είναι απλά γύρω μας και μας προσφέρεται από τη φύση.

    

   Ο αέρας που κυκλοφορεί στο βουνό και τη θάλασσα λέγεται ότι περιέχει δεκάδες χιλιάδες αρνητικών ιόντων. Σκεφτείτε ότι το μέσο σπίτι ή κτίριο γραφείων περιέχουν δεκάδες ή εκατοντάδες αρνητικά φορτισμένα ιόντα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η ύπαρξή τους είναι μηδενική.

    

   Στο πανεπιστήμιο Columbia της Αμερικής, μελέτες έδειξαν ότι άνθρωποι με χρόνια κατάθλιψη ανακουφίζονται από τις γεννήτριες παραγωγής αρνητικά φορτισμένων ιόντων, όσο και τα αντικαταθλιπτικά, χωρίς όμως τις παρενέργειες αυτών!

  • Αρνητικά Ιόντα - Βιταμίνες του αέρα;

   “Σε γενικές γραμμές, τα αρνητικά ιόντα αυξάνουν τη ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο, οδηγούν σε υψηλότερη εγρήγορση, μειωμένη υπνηλία, και περισσότερη διανοητική ενέργεια”, λέει ο Pierce J. Howard, PhD, συγγραφέας του “The Owners Manual for the Brain: Everyday Applications from Mind Brain Research and director of research at the Center for Applied Cognitive Sciences in Charlotte, N.C.”

    

   Τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα μπορούν επίσης να προστατεύσουν από τα μικρόβια στον αέρα, με αποτέλεσμα το μειωμένο ερεθισμό λόγω της εισπνοής διαφόρων σωματιδίων που προκαλούν φτάρνισμα, βήχα, ή ερεθισμό του λαιμού. Ένας στους τρεις από εμάς που είμαστε ευαίσθητοι στις επιπτώσεις των μικροβίων στον αέρα, τα αρνητικά ιόντα μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε σαν να πετάμε. Είστε ένας από αυτούς, εάν αισθάνεστε ανανεωμένοι αμέσως τη στιγμή που θα ανοίξει ένα παράθυρο και αναπνεύσετε φρέσκο, υγρό αέρα.

    

   "Μπορεί να είστε ένας από αυτούς αν αισθάνεστε υπνηλία όταν είστε γύρω από ένα air-condition, αλλά αισθάνεστε αμέσως ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι, όταν βγείτε έξω ή όταν ανοίξει το παράθυρο του αυτοκινήτου,” λέει ο Howard WebMD. “Ο κλιματισμός μειώνει στην ατμόσφαιρα τον αριθμό των αρνητικών ιόντων, αλλά μια νέα γεννήτρια ιόντων απελευθερώνει τα ιόντα που κλιματιστικά κατήργησαν.”

    

   Μια εις βάθος έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Albert Krueger στην Καλιφόρνια. Μια από τις πρώτες ανακαλύψεις του ήταν ότι ένα εκπληκτικά μικρό ποσό αρνητικών ιόντων θα μπορούσαν να σκοτώσουν και να αφαιρέσουν από τον αέρα, τα είδη των βακτηρίων που προκαλούν κρυολόγημα, γρίπη και λοιμώξεις του αναπνευστικού.

    

   • Αδρανοποιούν ιούς, βακτηρίδια, fungus.
   • Εξουδετερώνουν ατμοσφαιρικούς ρύπους (σκόνη, καπνό τσιγάρο, κα.)
   • Αναζωογονούν τον αέρα
   • Αυξάνουν τη ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο, προσδίδοντας μεγαλύτερη ζωτικότητα, ενέργεια, διαύγεια και πνευματική ευεξία. Καταπολεμούν τη νωθρότητα και βοηθάνε τη μνήμη
   • Βελτιώνουν τη σωματική αντοχή
   • Βοηθάνε σε συμπτώματα κατάθλιψης
   • Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου
   • Διευκολύνουν την αναπνοή
   • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Τί είναι τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα;

   αρνητικά φορτισμένα ιόντα

    

   Ο ιονιστής παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα στον αέρα του δωματίου, τα οποία αφαιρούν με αποτελεσματικό τρόπο τα ρυπογόνα σωματίδια από τον αέρα, όπως αλλεργιογόνα (συμπεριλαμβανομένων της μούχλας και της σκόνης), μικροσωματίδια σκόνης, βακτηρίδια, ιούς, χημικές αναθυμιάσεις και άλα μικροσκοπικά σωματίδια που ένα φίλτρο δεν μπορεί να κατακρατήσει.

    

   Ο ιονιστής αυξάνει την αποτελεσματικότητα του φίλτρου HEPA και του φίλτρου ενεργού άνθρακα, καθώς επιφέρει στα σωματίδια να έλκονται μαγνητικά, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερα σωματίδια που είναι πιο εύκολο για τα φίλτρα να τα κατακρατήσουν.

    

   Απολυμαίνει ιούς και βακτηρίδια που αιχμαλωτίζονται μεν στα φίλτρα, και που κανονικά θα αναπαραγόντουσαν μέσα στα φίλτρα εάν δεν υπήρχαν τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα.

    

   Τέλος, η λειτουργία του ιονισμού έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει σωματίδια που αιωρούνται μακριά από τον καθαριστή αέρα, σε σημεία του αέρα δωματίου όπου το φίλτρο έχει μικρή αποτελεσματικότητα. Αυτό οφείλεται στο ότι τα ιόντα κυκλοφορούν σε όλο το δωμάτιο. Η κυκλοφορία των αρνητικά φορτισμένων ιόντων ενισχύεται δε με τη λειτουργία του ανεμιστήρα του καθαριστή αέρα.

   αρνητικά φορτισμένα ιόντα

  • Απολυμαντής – Όζον

   Απολυμαντής - Όζον

    

   Από τις αρχές της δεκαετίας του 1900, το όζον έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για την επεξεργασία του νερού, συμπεριλαμβανομένης της απολύμανσης της δημοτικής υδροδότησης, πισίνες, spa, πύργους ψύξης, καθώς και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων. Πρόσφατα, το όζον έχει χρησιμοποιηθεί στην επεξεργασία τροφίμων για την απολύμανση των πρώτων υλών και των υδάτων άρδευσης, την απολύμανση των υλικών συσκευασίας και χώρους αποθήκευσης, καθώς και για την απολύμανση του νερού με σκοπό την ανακύκλωση.

    

   Το όζον, ή Ο3, δημιουργείται στη φύση ως ένα γαλαζωπό ή άχρωμο αέριο που χαρακτηρίζεται από την καθαρή φρέσκια μυρωδιά στον αέρα μετά από μια καταιγίδα. Όταν το οξυγόνο (Ο2) και τον ηλεκτρισμό αλληλεπιδρούν, δημιουργείται το όζον, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μυρίζουμε το όζον γύρω φωτοτυπικά, ηλεκτρικούς κινητήρες, ή κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης με τόξο.

    

   Τα φυσικά επίπεδα όζοντος κυμαίνονται από 0,01 έως 0,15 ppm και μπορεί να φθάσει σε υψηλότερες συγκεντρώσεις σε αστικές περιοχές. Το όζον είναι ασταθές αέριο και εύκολα αντιδρά με οργανικές ουσίες. Απολυμαίνει αλληλεπιδρώντας με μικροβιακή μεμβράνες και καταστρέφοντας τη δομή του DNA των μεταβολικών ενζύμων.

    

   Το όζον, καταστρέφει επίσης μικροβιακές βιομεμβράνες (biofilms). Μετά την απελευθέρωση του οξειδωτικού δυναμικού του, το όζον μετατρέπεται σε οξυγόνο, από το οποίο δημιουργήθηκε. Η εφαρμογή του όζοντος δεν αφήνει χημικά υπολείμματα, και σε συνθήκες περιβάλλοντος, έχει χρόνο ημίσειας ζωής 10 έως 20 λεπτά.

    

   Το όζον παράγεται όταν σε ένα ρεύμα αέρα εφαρμοστεί υπεριώδες (UV) φως σε μήκος κύματος 185 nm ή μέσω corona discharge (corona εκκένωση).

  • Οι καθαριστές αέρα – ιονιστές Heaven Fresh, εξαλείφουν τα ρυπογόνα

   Με τους καθαριστές αέρα – ιονιστές Heaven Fresh θα είστε σίγουροι ότι οι εσωτερικοί σας χώροι θα είναι καθαροί από:

    

   • Αιωρούμενα σωματίδια
   • Σκόνη / Ακάρεα σκόνης
   • Νεκρά κύτταρα δέρματος
   • Γύρη και άλλα αλλεργιογόνα
   • Σπόρια μυκήτων
   • Καπνός
   • Καπνό τσιγάρου
   • Νεκρά κύτταρα κατοικίδιων
   • Μούχλα
   • Μύκητες fungi
   • Χημικά
   • Ιούς
   • Πτητικές οργανικές ενώσεις VOCs
   • Όλα τα οργανικά χημικά και αέρια
   • Δυσοσμία και μυρωδιές
   • Βακτηρίδια και άλλους μικροοργανισμούς 
  • Τί είναι η φωτοκατάλυση; Συλλέκτης Σκόνης Plasma

   Συλλέκτης Σκόνης Plasma

    

   Ο Πλενόμενος Συλλέκτης Σκόνης Plasma ή αλλιώς Φωτοκαταλυτικό φίλτρο, είναι ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτροστατικά φορτισμένο πλέγμα, που αιχμαλωτίζει σα μαγνήτης τον καπνό του τσιγάρου, τη γύρη, τη σκόνη, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων και άλλα βλαβερά μικροσωματίδια και ρύπους που βρίσκονται στον αέρα.

 • Φίλτρα Καθαριστή - Ιονιστή

  • Αντιβακτηριδιακό Προ-Φίλτρο (πλενόμενο)

   Ο αέρας εισέρχεται στη συσκευή καθαρισμού αέρα – ιονιστή διαπερνώντας σε πρώτο στάδιο το προφίλτρο, το οποίο συλλαμβάνει τα μεγαλύτερα σε όγκο ατμοσφαιρικά σωματίδια. Πέρα από την κατακράτηση σωματιδίων, το προφίλτρο επιμηκύνει τη ζωή λειτουργίας των φίλτρων HEPA και ενεργού άνθρακα.

  • Φίλτρο HEPA – πλεονεκτήματα

   καθαριστες αερα ιονιστες Τεχνικές Πληροφορίες, φίλτρο HEPA

    

   Το φίλτρο αέρα HEPA (High Efficiency Particle Arresting) είναι φτιαγμένο από πολύ μικροσκοπικές ίνες γυαλιού, που έχουν μετατραπεί σε μια πυκνής ύφανσης χαρτί. Αυτό δημιουργεί ένα φίλτρο που αποτελείται από ένα πλήθος πολύ μικρών “κόσκινων” που μπορούν να αιχμαλωτίσουν εξαιρετικά μικρά σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων βιολογικών στοιχείων. Από τη στιγμή που ρύποι και σωματίδια παγιδευτούν στο φίλτρο, δεν είναι σε θέση να ρέουν εκ νέου σε κυκλοφορία, λόγω των πόρων υψηλής απορροφητικότητας του φίλτρου αέρα HEPA.

    

   Το φίλτρο αέρα HEPA αφαιρεί πάνω από 99% των σωματιδίων (μεγέθους 0,3 microns) που περνάνε μέσα από το φίλτρο, αποτρέποντάς τα να ξανακυκλοφορήσουν στον αέρα. Το φίλτρο HEPA θεωρείται ευρέως ως ο πιο αποτελεσματικός τύπος φίλτρου στην κατακράτηση ενός μεγάλου όγκου αιωρούμενης σκόνης, ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνων, σπορίων μυκητών (Alternaria spp, Cladosporium spp, Aspergillus spp) και άλλων σωματιδίων όπως τα βακτηρίδια, συμπεριλαμβανομένων και πολλών ιονισμένων σωματιδίων που σε άλλη περίπτωση θα έπεφταν στο πάτωμα εάν χρησιμοποιούσαμε ένα κοινό ιονιστή.

  • Υπεριώδες φως UV Light

   Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι το υπεριώδες φως UV (ultraviolet, υπεριώδες) έχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα ενέργειας για να σπάσει τους οργανικούς μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών. Καθώς οι μικροοργανισμοί περνούν από την υπεριώδη ακτινοβολία εκπεμπόμενη από την υπεριώδη λάμπα, αυτό μεταφράζεται σε εξουδετέρωσή τους σε κυτταρικό ή γενετικό επίπεδο και έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των μικροοργανισμών. Τέτοιοι μικροοργανισμοί είναι μικρόβια, ιοί, βακτηρίδια και μύκητες fungi.

    

   Το υπεριώδες φως καταστρέφει επίσης τους μικροοργανισμούς που έχουν αιχμαλωτιστεί στο φίλτρο HEPA, αποτρέποντας την αναπαραγωγή τους και την εκ νέου κυκλοφορία τους στον αέρα.

    

   Το υπεριώδες φως χρησιμοποιείται για χρόνια στην ιατρική (και τα νοσοκομεία) για την απολύμανση δωματίων και μηχανημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάδοση ασθενειών και νοσημάτων.

    

   Ενδείκνυται για Κέντρα Πρόληψης Νοσημάτων για τη σταθερότητά του να καταστρέφει βιολογικούς ρύπους.

    

   Μελέτη στην Αμερική εξέτασε 771 εργαζόμενους σε τρία διαφορετικά κτίρια γραφείων. Τα φώτα UV, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί στο σύστημα εξαερισμού, λειτούργησαν σε τρεις κύκλους των τεσσάρων εβδομάδων, για δώδεκα εβδομάδες. Οι μετρήσεις έδειξαν 99% μείωση των μικροβίων για τα επιφάνειες που στο εσωτερικό σύστημα εξαερισμού είχε τοποθετηθεί υπεριώδες φως.

    

   Μερικές εβδομάδες από την έναρξη της μελέτης, υπήρξε μείωση 40% των αναπνευστικών συμπτωμάτων, καθώς και μείωση κατά 30% σε προβλήματα των βλεννογόνους σε άτομα που εξετάστηκαν. Όταν τα φώτα ήταν ενεργοποιημένο, οι μυϊκές ενοχλήσεις ανάμεσα στις καπνίστριες είχαν μειωθεί κατά 50%, και αναπνευστικά προβλήματα που συνδέονται με την εργασία μειώθηκαν κατά 60%.

  • Φίλτρο φωτοκαταλυτικής οξείδωσης (TiO2)

   Το φίλτρο φωτοκαταλυτικής οξείδωσης (TiO2) είναι ντυμένο με διοξείδιο του τιτανίου, που παράγει υψηλής δραστικότητας ιόντα και ηλεκτρόνια όταν συνδυάζεται με το υπεριώδες φως. Αυτά τα ιδιαιτέρως αντιδρώντα ιόντα προσκολλώνται σε χημικά μόρια, βακτήρια και σε ενώσεις που προκαλούν οσμές, καταστρέφοντάς τα μέσω της οξείδωσης. Ανεξάρτητα τεστ από επιστήμονες ερευνητές έχουν αποδείξει ότι η φωτοκαταλυτική οξείδωση με ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

    

   Χημικοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και το Εθνικό Εργαστήριο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Κολοράντο διεξήγαγαν ένα πείραμα ελέγχου της αποτελεσματικότητας της φωτοκαταλυτικής οξείδωσης από τις επιβλαβείς VOCs (πτητικές οργανικές ενώσεις, όπως η φορμαλδεΰδη και άλλες γνωστές καρκινογόνες ουσίες). Βρήκαν ότι η εξουδετέρωσή τους φτάνει σχεδόν το 100%.

    

   Οι επιστήμονες που εργάζονται για λογαριασμό του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ διαπίστωσε ότι η φωτοκαταλυτική οξείδωση καθαρισμού αέρα μπορεί να είναι επωφελής για της μεγάλης κλίμακας επεξεργασία του αέρα σε κτίρια που ζουν και δουλεύουν άνθρωποι, με παράλληλη προστασία του ενεργειακού κόστους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τεχνολογία αυτή καταστρέφει χημικά VOC σε σημαντικό ποσοστό, ακόμα και σε υψηλά επίπεδα ροής του αέρα. Η μελέτη έδειξε ότι φωτοκαταλυτική οξείδωση θα μπορούσε να προσφέρει τόσο στην αφαίρεση πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) από μόνη της σε σύγκριση με την ακριβή διαδικασία εισαγωγής εξωτερικού αέρα στο εσωτερικό περιβάλλον, μειώνοντας δραστικά την ανάγκη αεραγωγών για τη διοχέτευση αέρα στους εξωτερικούς χώρους στο εσωτερικό.

    

   Σε μια άλλη μελέτη που ανατέθηκε από το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι φωτοκαταλυτική οξείδωση μετατρέπεται περισσότερο από το 95% των επιβλαβών χημικών ουσιών VOC σε αβλαβή μόρια διοξειδίου του άνθρακα και νερό.

  • Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

   καθαριστες αερα ιονιστες Τεχνικές Πληροφορίες, φίτρο ενεργού άνθρακα

    

   Το φίλτρο ενεργού άνθρακα αέρα αποτελείται από ένα σύστημα με πόρους μοριακών διαστάσεων. Οι πόροι αυτοί είναι εξαιρετικά απορροφητικοί, σχηματίζοντας ένα ισχυρό χημικό δεσμό/έλξη προς οσμές, αέρια και ρυπογόνα υγρά.

    

   Αποτελεί τον καλύτερο τύπο φίλτρου στην κατακράτηση και εξουδετέρωση χημικών, αερίων, οσμών, πτητικές οργανικές χημικές ουσίες (VOC) και καπνού από τσιγάρο, που το φίλτρο HEPA δεν μπορεί να κατακρατήσει.

    

 • Καθαριστής αέρα Airvax

  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά

   Ο καθαριστής αέρα Airvax της Meaco θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς στον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι, χάριν στην εξαιρετική ποιότητα του φίλτρου. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι καθαριστής αέρα Airvax είναι εντυπωσιακό και όμορφο. Πέρα από ένα όμορφο gadget, μικρό σε διαστάσεις και αθόρυβο στη λειτουργία, ο καθαριστής αέρα Airvax είναι η συσκευή που δημιουργεί ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης και έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την ποιότητα ζωή σας.

    

   Σε ανεξάρτητες εργαστηριακές δοκιμές, το διεθνώς κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Φίλτρο του Airvax (Static Electricity Film Filter – SEFF) έχει αποδείξει την ικανότητά του να αφαιρεί σωματίδια του αέρα μικρότερα από <0.25 ㎛, μικρότερα δηλαδή σε μέγεθος σωμάτια απ’ ότι μπορεί να “πιάσει” το φίλτρο HEPA! Εκτός από σωματίδια σκόνης, το φίλτρο του καθαριστή αέρα Airvax μπορεί να αφαιρέσει μυρωδιές, μούχλα, ιούς, μονοξείδιο του άνθρακα, καπνό, καυσαέρια τροχοφόρων, αλλεργιογόνα, φορμαλδεΰδη, τολουόλιο, βενζόλιο, γύρη, μικρόβια και βακτήρια.

    

   Ο καθαριστής αέρα Airvax επίσης εξοικονομεί χρήματα γιατί, αφενός η μέγιστη κατανάλωση είναι μόνο 5 watt, αφετέρου το φίλτρο έχει ένα αποτελεσματικό κύκλο ζωής έως τρία χρόνια. Δε θα πληρώσετε για αναλώσιμα για 3 χρόνια!

    

   • Κατανάλωση μόνο 5W

    

   • Ειδικό φίλτρο Static Electricity Film Filter – SEFF (μικρότερα από εκείνα που παρακρατά το φίλτρο HEPA)

    

   • Διάρκεια ζωής φίλτρου 3 χρόνια ! 

    

   ΧαρακτηριστικάΚαθαριστής αέρα Airvax
   Κάλυψη δωματίου έως 25m²
   Ονομαστική κατανάλωση (μεγ.) 5W
   Τάση Είσοδος 220-240V/50Hz Έξοδος: DC12V/1.0A                                     
   Ροή αέρα (χαμηλή/υψηλή/μεσαία) 30/38/44m3/h
   Θερμοκρασία λειτουργίας -10 έως +70°C
   Ταχύτητες ανεμιστήρα 3
   Ηλεκτροστατικό φίλτρο – Static Electricity Film Filter (SEFF) –            Ναι
   Διάρκεια ζωής φίλτρου 3 χρόνια
   Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 292 x 177 x 177mm.
   Καθαρό βάρος 1,7 kgs
   Εγγύηση 2 χρόνια

    

  • Τρόπος λειτουργίας

   καθαριστής αέρα Airvax, τρόπος λειτουργίας

    

   Δείτε το video : Καθαριστής αέρα Aivax, Τρόπος Λειτουργίας

    

  • Κυκλοφορία αέρα

   καθαριστής αέρα Airvax, κυκλοφορία αέρα

  • Το φίλτρο του καθαριστή αέρα Airvax εξαφανίζει και παρακρατά τα εξής:

   καθαριστής αέρα Meaco Airvax φίλτρο

    

   • Μικροσκοπικά σωματίδια <0.25㎛ (μικρότερα από εκείνα που παρακρατά το φίλτρο HEPA)
   • Γύρη, μύκητες, βακτηρίδια, αλλεργιογόνα μυρωδιές, κ.α.
   • Βακτηρίδια, ιούς, αλλεργιογόνα, μικρόβια, κ.α.
   • VOC (Πτητικές οργανικές Ενώσεις)
   • Μονοξείδιο του Άνθρακα, Τολουόλιο, Βενζόλιο, Φορμαλδεΰδη
   • MRSA (ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος)
   • Σκόνη, Καπνό τσιγάρου, μούχλα
   • Δεν παράγει όζον
  • Αποτελέσματα Εργαστηριακών Δοκιμών

   Καθαριστής αέρα Airvax, Αποτελέσματα Εργαστηριακών Δοκιμών

  • Οδηγίες Χρήσης

 • Ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47×5

  • Γενικές Πληροφορίες

   καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47×5

    

   Ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47x5 κάνει ακριβώς ό,τι υπόσχεται. Καθαρίζει τον αέρα δωματίου από αερομεταφερόμενα σωματίδια μικρότερα από 0.3 microns. Καταπολεμά τη γύρη, καπνό τσιγάρου, σκόνη, ακάρεα σκόνης, σπόρια μούχλας, ρύπανση, ιούς και βακτηρίδια, VOCs, τρίχωμα ζώων.

       Απλά συγκρίνετε τα απότελέσματα CADR (CLEAN AIR DELIVERY RATE) του καθαριστή αέρα ιονιστή MeacoClean CA-HEPA 47x5 με άλλα προϊόντα της ευρωπαϊκής αγοράς.

   Αποτελέσματα CADR

    

   ΚαπνόςΣκόνηΓύρη
   135 142 151

    

   Καλύπτει περίπου 28m²

    

   Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47x5 είναι μια όμορφη συσκευή, που εντάσσεται διακριτικά στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Μικρό σε διαστάσεις και αθόρυβο στη λειτουργία, ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47x5 είναι η συσκευή που δημιουργεί δοκιμασμένα ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης και θα κάνει μια πραγματική διαφορά στην ποιότητα της ζωής σας.

    

   Αριθμός αλλαγών αέρα σύμφωνα με τον Όγκο Αέρα

    

   Όγκος αέρα δωματίου: Μετρήστε το μήκος, το πλάτος και το ύψος του δωματίου σας σε μέτρα και πολλαπλασιάστε τα τρία μαζί για να σας δώσει το κυβικό όγκο του αέρα του δωματίου [m³]. Εάν τα συμπτώματα είναι ήπια, τρεις φορές την ώρα, θα είναι μια χαρά, πέντε φορές την ώρα, θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Εάν η αλλεργία σας είναι σοβαρή, θα πρέπει να υπολογίσετε επτά ή οκτώ φορές αλλαγή του αέρα ανά ώρα.

    


   ΜοντέλοΑριθμός αλλαγών αέρα ανά ώρα
   MeacoClean CA-HEPA 47×5 3 4 5 6 7 8
     78m³ 59m³ 47m³ 39m³ 34m³ 29m³

    

   Όσες περισσότερες φορές ο αέρας δωματίου περνάει μέσα από τον καθαριστή αέρα ιονιστή MeacoClean CA-HEPA 47×5, τόσο καθαρότερος θα γίνει.

    

  • 6 στάδια καθαρισμού!

   Ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47×5 προσφέρει ένα σύστημα καθαρισμού αέρα 6 σταδίων.

    

   • Το προ-φίλτρο αφαιρεί τα μεγαλύτερα σωματίδια, όπως η σκόνη, από τον αέρα.
   • Το φίλτρο HEPA μικρότερα αλλεργιογόνα από τον αέρα, σωματίδια μικρότερα από 0.3 microns.
   • Το φίλτρο ενεργού άνθρακα αφαιρεί τις οσμές.
   • Το υπεριώδες φως (λάμπα UV) λειτουργεί σε συνδυασμό με το φωτοκαταλύτη διοξειδίου του τιτανίου αφαιρεί τα βακτηρίδια, τους ιούς, οσμές και πτητικών οργανικών ενώσεων VOCs από τον αέρα.
   • Ο ιονιστής βοηθάει στην αφαίρεση επιπλέον σκόνης και οσμών από τον αέρα.

    

   MeacoClean CA-HEPA 47x5 6 στάδια καθαρισμού αέρα 

   • Καλύπτει έως 28m²
   • Κατανάλωση μόνο 55 watts στην υψηλή σκάλα ανεμιστήρα
  • Τρόπος Λειτουργίας

    
   Ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47x5 προφυλασσει από αλλεργιες, ασθμα, καπνο τσιγαρου, κλπ

   Ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47×5 προφυλασσει από αλλεργιες, ασθμα, καπνο τσιγαρου, κλπ

    

   Καθαριστής αέρα Meaco

    

  • Τεχνικά χαρακτηριστικά

   Για δωμάτια έως 28m²
   Στάδια καθαρισμού 6
   Υπεριώδες φως 254 nanometers
   Διάρκεια ζωής Λάμπα UV Περίπου 20,000 ώρες
   Επίπεδο θορύβου 29/38/48dB
   Ροή αέρα 236m3/h
   Τροφοδοσία Είσοδος 220-240V/50Hz
   Κατανάλωση ρεύματος 55 Watt (στην υψηλή σκάλα ανεμιστήρα)
   Ταχύτητες ανεμιστήρα 3
   Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος)                    409 x 324 x 162mm.
   Καθαρό βάρος 4,2 kgs

    

  • Οδηγίες Χρήσης - Προσπέκτους

  • Το σύστημα καθαρισμού αέρα του MeacoClean CA-HEPA 47×5 εξαφανίζει και παρακρατά τα εξής:

   • Μικροσκοπικά σωματίδια μικρότερα από 0,3 microns
   • Γύρη, μύκητες, μυρωδιές, κ.α.
   • Βακτηρίδια, ιούς, αλλεργιογόνα, μικρόβια, κ.α.
   • VOC (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις)
   • Καπνό τσιγάρου, σκόνη
   • Ακάραια σκόνης
   • Σπόρια μούχλας
   • Τρίχωμα ζώων
 • Ιονιστής Meacoclean CA-HEPA 119 x 5

  • Γενικές Πληροφορίες

   καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 119×5

    

   Ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 119x5 κάνει ακριβώς ό,τι υπόσχεται. Καθαρίζει τον αέρα δωματίου από αερομεταφερόμενα σωματίδια μικρότερα από 0.3 microns. Καταπολεμά τη γύρη, καπνό τσιγάρου, σκόνη, ακάρεα σκόνης, σπόρια μούχλας, ρύπανση, ιούς και βακτηρίδια, VOCs, τρίχωμα ζώων.   Το μοναδικό μέτρο σύγκρισης ή αξιολόγησης σχετικά με την ποιότητα καθαρισμού του αέρα μιας συσκευής είναι η λεγόμενη βαθμολογία CADR (CLEAN AIR DELIVERY RATE), που εξάγεται έπειτα από ανεξάρτητες εργαστηριακές δοκιμές. Απλά συγκρίνετε τα απότελέσματα CADR του καθαριστή αέρα ιονιστή MeacoClean CA-HEPA 119x5 με άλλα προϊόντα της ευρωπαϊκής αγοράς. Θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική συσκευή καθαρισμού αέρα.

    

   Αποτελέσματα CADR

   ΚαπνόςΣκόνηΓύρη
   282 310 340

    

   Καλύπτει περίπου 70m²

    

   Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 119x5 είναι μια όμορφη συσκευή, που εντάσσεται διακριτικά στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 119x5 είναι η συσκευή που δημιουργεί εργαστηριακά δοκιμασμένα ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης και θα κάνει μια πραγματική διαφορά στην ποιότητα της ζωής σας

    

   Αριθμός αλλαγών αέρα σύμφωνα με τον Όγκο Αέρα

    

   Όγκος αέρα δωματίου: Μετρήστε το μήκος, το πλάτος και το ύψος του δωματίου σας σε μέτρα και πολλαπλασιάστε τα τρία μαζί για να σας δώσει το κυβικό όγκο του αέρα του δωματίου [m³]. Εάν τα συμπτώματα είναι ήπια, τρεις φορές την ώρα, θα είναι μια χαρά, πέντε φορές την ώρα, θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Εάν η αλλεργία σας είναι σοβαρή, θα πρέπει να υπολογίσετε επτά ή οκτώ φορές αλλαγή του αέρα ανά ώρα.

    


   ΜοντέλοΑριθμός αλλαγών αέρα ανά ώρα
   MeacoClean CA-HEPA 119×5 3 4 5 6 7 8
     198m³ 149m³ 119m³ 99m³ 85m³ 74m³

    

   Όσες περισσότερες φορές ο αέρας δωματίου περνάει μέσα από τον καθαριστή αέρα ιονιστή MeacoClean CA-HEPA 119×5, τόσο καθαρότερος θα γίνει.

    

  • 6 στάδια καθαρισμού!

   Ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 119×5 προσφέρει ένα σύστημα καθαρισμού αέρα 6 σταδίων.

    

   • Το προ-φίλτρο αφαιρεί τα μεγαλύτερα σωματίδια, όπως η σκόνη, από τον αέρα.
   • Το φίλτρο HEPA μικρότερα αλλεργιογόνα από τον αέρα, σωματίδια μικρότερα από 0.3 microns.
   • Το φίλτρο ενεργού άνθρακα αφαιρεί τις οσμές.
   • Το υπεριώδες φως (λάμπα UV) λειτουργεί σε συνδυασμό με το φωτοκαταλύτη διοξειδίου του τιτανίου αφαιρεί τα βακτηρίδια, τους ιούς, οσμές και πτητικών οργανικών ενώσεων VOCs από τον αέρα.
   • Ο ιονιστής βοηθάει στην αφαίρεση επιπλέον σκόνης και οσμών από τον αέρα.

    

   MeacoClean CA-HEPA 47x5 6 στάδια καθαρισμού αέρα

    

   • Καλύπτει έως 70m²
   • Κατανάλωση μόνο 70 watts στην υψηλή σκάλα ανεμιστήρα

    

  • Τρόπος Λειτουργίας

   Καθαριστής αέρα MeacoClean CA-HEPA 119x5

    

   Ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 119×5 προφυλασσει από αλλεργιες, ασθμα, καπνο τσιγαρου, κλπ

    

    

   Καθαριστής αέρα MeacoClean CA-HEPA 119x5

  • Τεχνικά χαρακτηριστικά

   Για σπίτια έως 70m²
   Στάδια καθαρισμού 6
   Υπεριώδες φως 254 nanometers
   Διάρκεια ζωής Λάμπα UV Περίπου 10,000 ώρες
   Επίπεδο θορύβου 29/45/57/62dB
   Ροή αέρα 236m3/h
   Τροφοδοσία Είσοδος 220-240V/50Hz
   Κατανάλωση ρεύματος 70 Watt (στην υψηλή σκάλα ανεμιστήρα)     
   Ταχύτητες ανεμιστήρα 3
   Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος)                 680 x 445 x 238mm.
   Καθαρό βάρος 8,3 kgs

    

  • Οδηγίες Χρήσης - Προσπέκτους

  • Το σύστημα καθαρισμού αέρα του MeacoClean CA-HEPA 119×5 εξαφανίζει και παρακρατά τα εξής:

   • Μικροσκοπικά σωματίδια μικρότερα από 0,3 microns
   • Γύρη, μύκητες, μυρωδιές, κ.α.
   • Βακτηρίδια, ιούς, αλλεργιογόνα, μικρόβια, κ.α.
   • VOC (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις)
   • Καπνό τσιγάρου, σκόνη
   • Ακάραια σκόνης
   • Σπόρια μούχλας
   • Τρίχωμα ζώων