Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Search FAQ
 • Καθαριστές αέρα ιονιστές

 • Καθαριστές αέρα ιονιστές - Γενικές Πληροφορίες

  • Ιονιστής πλεονεκτήματα

   ιονιστής Kullhaus πλεονεκτήματα για την υγεία

    

   Τα αρνητικά ιόντα είναι άοσμα, άγευστα, και αόρατα μόρια που εισπνέουμε σε αφθονία σε ορισμένα μέρη του περιβάλλοντος. Σκεφτείτε βουνά, καταρράκτες και παραλίες. Μόλις φθάσουν το αίμα μας, τα αρνητικά ιόντα που πιστεύεται ότι παράγουν βιοχημικές αντιδράσεις που αυξάνουν τα επίπεδα της χημικής διάθεσης της σεροτονίνης, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, να ανακουφίσει το στρες, και στην ώθηση της ημερήσιας ενέργειά μας.

    

   Ιόντα είναι μόρια που έχουν αποκτήσει ή χάσει ένα ηλεκτρικό φορτίο. Δημιουργούνται στη φύση καθώς τα μόρια του αέρα διασπώνται με το φως του ήλιου, την ακτινοβολία, και την κίνηση του αέρα και του νερού. Μπορεί να έχετε βιώσει τη δύναμη των αρνητικών ιόντων, όταν τελευταία φορά πήγατε στην παραλία ή περπατήσατε κάτω από έναν καταρράκτη. Αυτή η αίσθηση ευφορίας είναι απλά γύρω μας και μας προσφέρεται από τη φύση.

    

   Ο αέρας που κυκλοφορεί στο βουνό και τη θάλασσα λέγεται ότι περιέχει δεκάδες χιλιάδες αρνητικών ιόντων. Σκεφτείτε ότι το μέσο σπίτι ή κτίριο γραφείων περιέχουν δεκάδες ή εκατοντάδες αρνητικά φορτισμένα ιόντα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η ύπαρξή τους είναι μηδενική.

    

   Στο πανεπιστήμιο Columbia της Αμερικής, μελέτες έδειξαν ότι άνθρωποι με χρόνια κατάθλιψη ανακουφίζονται από τις γεννήτριες παραγωγής αρνητικά φορτισμένων ιόντων, όσο και τα αντικαταθλιπτικά, χωρίς όμως τις παρενέργειες αυτών!

  • Αρνητικά Ιόντα - Βιταμίνες του αέρα;

   “Σε γενικές γραμμές, τα αρνητικά ιόντα αυξάνουν τη ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο, οδηγούν σε υψηλότερη εγρήγορση, μειωμένη υπνηλία, και περισσότερη διανοητική ενέργεια”, λέει ο Pierce J. Howard, PhD, συγγραφέας του “The Owners Manual for the Brain: Everyday Applications from Mind Brain Research and director of research at the Center for Applied Cognitive Sciences in Charlotte, N.C.”

    

   Τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα μπορούν επίσης να προστατεύσουν από τα μικρόβια στον αέρα, με αποτέλεσμα το μειωμένο ερεθισμό λόγω της εισπνοής διαφόρων σωματιδίων που προκαλούν φτάρνισμα, βήχα, ή ερεθισμό του λαιμού. Ένας στους τρεις από εμάς που είμαστε ευαίσθητοι στις επιπτώσεις των μικροβίων στον αέρα, τα αρνητικά ιόντα μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε σαν να πετάμε. Είστε ένας από αυτούς, εάν αισθάνεστε ανανεωμένοι αμέσως τη στιγμή που θα ανοίξει ένα παράθυρο και αναπνεύσετε φρέσκο, υγρό αέρα.

    

   "Μπορεί να είστε ένας από αυτούς αν αισθάνεστε υπνηλία όταν είστε γύρω από ένα air-condition, αλλά αισθάνεστε αμέσως ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι, όταν βγείτε έξω ή όταν ανοίξει το παράθυρο του αυτοκινήτου,” λέει ο Howard WebMD. “Ο κλιματισμός μειώνει στην ατμόσφαιρα τον αριθμό των αρνητικών ιόντων, αλλά μια νέα γεννήτρια ιόντων απελευθερώνει τα ιόντα που κλιματιστικά κατήργησαν.”

    

   Μια εις βάθος έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Albert Krueger στην Καλιφόρνια. Μια από τις πρώτες ανακαλύψεις του ήταν ότι ένα εκπληκτικά μικρό ποσό αρνητικών ιόντων θα μπορούσαν να σκοτώσουν και να αφαιρέσουν από τον αέρα, τα είδη των βακτηρίων που προκαλούν κρυολόγημα, γρίπη και λοιμώξεις του αναπνευστικού.

    

   • Αδρανοποιούν ιούς, βακτηρίδια, fungus.
   • Εξουδετερώνουν ατμοσφαιρικούς ρύπους (σκόνη, καπνό τσιγάρο, κα.)
   • Αναζωογονούν τον αέρα
   • Αυξάνουν τη ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο, προσδίδοντας μεγαλύτερη ζωτικότητα, ενέργεια, διαύγεια και πνευματική ευεξία. Καταπολεμούν τη νωθρότητα και βοηθάνε τη μνήμη
   • Βελτιώνουν τη σωματική αντοχή
   • Βοηθάνε σε συμπτώματα κατάθλιψης
   • Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου
   • Διευκολύνουν την αναπνοή
   • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Τί είναι τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα;

   αρνητικά φορτισμένα ιόντα

    Ο ιονιστής παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα στον αέρα του δωματίου, τα οποία αφαιρούν με αποτελεσματικό τρόπο τα ρυπογόνα σωματίδια από τον αέρα, όπως αλλεργιογόνα (συμπεριλαμβανομένων της μούχλας και της σκόνης), μικροσωματίδια σκόνης, βακτηρίδια, ιούς, χημικές αναθυμιάσεις και άλα μικροσκοπικά σωματίδια που ένα φίλτρο δεν μπορεί να κατακρατήσει.

   Ο ιονιστής αυξάνει την αποτελεσματικότητα του φίλτρου HEPA και του φίλτρου ενεργού άνθρακα, καθώς επιφέρει στα σωματίδια να έλκονται μαγνητικά, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερα σωματίδια που είναι πιο εύκολο για τα φίλτρα να τα κατακρατήσουν.

   Απολυμαίνει ιούς και βακτηρίδια που αιχμαλωτίζονται μεν στα φίλτρα, και που κανονικά θα αναπαραγόντουσαν μέσα στα φίλτρα εάν δεν υπήρχαν τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα.

   Τέλος, η λειτουργία του ιονισμού έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει σωματίδια που αιωρούνται μακριά από τον καθαριστή αέρα, σε σημεία του αέρα δωματίου όπου το φίλτρο έχει μικρή αποτελεσματικότητα. Αυτό οφείλεται στο ότι τα ιόντα κυκλοφορούν σε όλο το δωμάτιο. Η κυκλοφορία των αρνητικά φορτισμένων ιόντων ενισχύεται δε με τη λειτουργία του ανεμιστήρα του καθαριστή αέρα.

 • Φίλτρα Καθαριστή - Ιονιστή

  • Φίλτρο HEPA – πλεονεκτήματα

   καθαριστες αερα ιονιστες Τεχνικές Πληροφορίες, φίλτρο HEPA

    

   Το φίλτρο αέρα HEPA (High Efficiency Particle Arresting) είναι φτιαγμένο από πολύ μικροσκοπικές ίνες γυαλιού, που έχουν μετατραπεί σε μια πυκνής ύφανσης χαρτί. Αυτό δημιουργεί ένα φίλτρο που αποτελείται από ένα πλήθος πολύ μικρών “κόσκινων” που μπορούν να αιχμαλωτίσουν εξαιρετικά μικρά σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων βιολογικών στοιχείων. Από τη στιγμή που ρύποι και σωματίδια παγιδευτούν στο φίλτρο, δεν είναι σε θέση να ρέουν εκ νέου σε κυκλοφορία, λόγω των πόρων υψηλής απορροφητικότητας του φίλτρου αέρα HEPA.

    

   Το φίλτρο αέρα HEPA αφαιρεί πάνω από 99% των σωματιδίων (μεγέθους 0,3 microns) που περνάνε μέσα από το φίλτρο, αποτρέποντάς τα να ξανακυκλοφορήσουν στον αέρα. Το φίλτρο HEPA θεωρείται ευρέως ως ο πιο αποτελεσματικός τύπος φίλτρου στην κατακράτηση ενός μεγάλου όγκου αιωρούμενης σκόνης, ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνων, σπορίων μυκητών (Alternaria spp, Cladosporium spp, Aspergillus spp) και άλλων σωματιδίων όπως τα βακτηρίδια, συμπεριλαμβανομένων και πολλών ιονισμένων σωματιδίων που σε άλλη περίπτωση θα έπεφταν στο πάτωμα εάν χρησιμοποιούσαμε ένα κοινό ιονιστή.

  • Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

   καθαριστες αερα ιονιστες Τεχνικές Πληροφορίες, φίτρο ενεργού άνθρακα

    

   Το φίλτρο ενεργού άνθρακα αέρα αποτελείται από ένα σύστημα με πόρους μοριακών διαστάσεων. Οι πόροι αυτοί είναι εξαιρετικά απορροφητικοί, σχηματίζοντας ένα ισχυρό χημικό δεσμό/έλξη προς οσμές, αέρια και ρυπογόνα υγρά.

    

   Αποτελεί τον καλύτερο τύπο φίλτρου στην κατακράτηση και εξουδετέρωση χημικών, αερίων, οσμών, πτητικές οργανικές χημικές ουσίες (VOC) και καπνού από τσιγάρο, που το φίλτρο HEPA δεν μπορεί να κατακρατήσει.

    

 • καθαριστής αέρα ιονιστής Kullhaus AERO

  • Οι καθαριστές αέρα – ιονιστές Kullhaus AERO εξαλείφουν τα ρυπογόνα

    

   Με τους καθαριστές αέρα – ιονιστές Kullhaus AERO θα είστε σίγουροι ότι οι εσωτερικοί σας χώροι θα είναι καθαροί από:

    

   -  Αιωρούμενα σωματίδια
   Σκόνη / Ακάρεα σκόνης
   Νεκρά κύτταρα δέρματος
   Γύρη και άλλα αλλεργιογόνα
   Σπόρια μυκήτων
   Καπνός
   Καπνό τσιγάρου
   Νεκρά κύτταρα κατοικίδιων
   Μούχλα
   Μύκητες fungi
   Χημικά
   Ιούς
   Πτητικές οργανικές ενώσεις VOCs
   Όλα τα οργανικά χημικά και αέρια
   Δυσοσμία και μυρωδιές
   Βακτηρίδια και άλλους μικροοργανισμούς 

   =>  καθαριστές αέρα – ιονιστές Kullhaus AERO

  • Καθαριστές αέρα Kullhaus Γενικές Πληροφορίες

   Καθαριστές αέρα φίλτρο Kullhaus AERO περιγραφή

    

   Καθαρός αέρας και ποιότητα της ζωής

    

   Οι καθαριστές αέρα ιονιστές της Kullhaus AERO εξασφαλίζουν ότι ο αέρας δωματίου θα είναι απαλλαγμένος από αερομεταφερόμενα σωματίδια μικρότερα και από 0.3 microns. Διασφαλίζουν ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης και θα κάνει μια πραγματική διαφορά στην ποιότητα της ζωής σας στο σπίτι ή το χώρο εργασίας. Οι καθαριστές αέρα ιονιστές της Kullhaus  καταπολεμούν τη γύρη, καπνό τσιγάρου, σκόνη, ακάρεα σκόνης, σπόρια μούχλας, ρύπανση, ιούς και βακτηρίδια, VOCs, τρίχωμα ζώων.

    

   Απλά συγκρίνετε τα απότελέσματα CADR (CLEAN AIR DELIVERY RATE) των καθαριστών αέρα Kullhaus με άλλα προϊόντα της ευρωπαϊκής αγοράς.

    

   Αποτελέσματα CADR

    

   Μοντέλοχώρος έωςCADR (m³/h)
   AERO 45 τ.μ. 370
   AERO+ 60 τ.μ. 495

    

    

   Αριθμός αλλαγών αέρα σύμφωνα με τον Όγκο Αέρα

    

   Όγκος αέρα δωματίου: Μετρήστε το μήκος, το πλάτος και το ύψος του δωματίου σας σε μέτρα και πολλαπλασιάστε τα τρία μαζί για να σας δώσει το κυβικό όγκο του αέρα του δωματίου [m³]. Εάν τα συμπτώματα είναι ήπια, τρεις φορές την ώρα, θα είναι μια χαρά, πέντε φορές την ώρα, θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Εάν η αλλεργία σας είναι σοβαρή, θα πρέπει να υπολογίσετε επτά ή οκτώ φορές αλλαγή του αέρα ανά ώρα.

    


   ΜοντέλοΑριθμός αλλαγών αέρα ανά ώρα
   Kullhaus AERO 3 4 5 6 7 8
     124m³ 93m³ 74m³ 62m³ 53m³ 46m³

    

   ΜοντέλοΑριθμός αλλαγών αέρα ανά ώρα
   Kullhaus AERO+ 3 4 5 6 7 8
     165m³ 124m³ 99m³ 82m³ 71m³ 62m³

    

   Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσες περισσότερες φορές ο αέρας δωματίου περνάει μέσα από τον καθαριστή αέρα ιονιστή Kullhaus, τόσο καθαρότερος θα είναι.

    

 • καθαριστής αέρα ιονιστής Kullhaus AERO+