Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Δίκτυο πωλήσεων

Βρείτε τα καταστήματα

Πωλήσεις

Meaco 12L Platinum

αφυγραντήρες Meaco με συμπιεστή (compressor)

Τιμή: 286,00 €

Special Price 239,00 €

Καλύπτει περίπου 80m²

Ο Meaco 12L Platinum Low Energy είναι ίσως από τους πιο σημαντικούς οικιακούς αφυγραντήρες που λανσαρίστηκαν στην Ευρώπη, καθώς θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς για την ποιότητα κατασκευής, την ενεργειακή απόδοση, την ικανότητα αφύγρανσης και την αθόρυβη λειτουργία. Μπορεί να καλύπτει έως περίπου 80m² με εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας, αθόρυβα.

Αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum Low Energy έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν ένα συγκεκριμένο στόχο: να κρατήσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα κατώτερα επίπεδα. Η έκδοση των δώδεκα λίτρων Meaco 12L Platinum το επιτυγχάνει με θεαματικά αποτελέσματα, με κατανάλωση μόνο 144W στους 20°. Προσοχή! Η κατανάλωση αυτή αφορά στην χρονική περίοδο που ο Meaco 12L Platinum είναι σε λειτουργία και κάνει αφύγρανση! Με άλλα λόγια, όταν η επιθυμητή σχετική υγρασία έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας έχει μηδενική κατανάλωση.

 

Αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum κατανάλωση - δυνατότητα αφύγρανσης
Λίτρα ανά ημέρα Θερμοκρασία | 80% Υγρασία Κατανάλωση
11,28L 30°C 180W
9,02L 25°C 159W
6,72L 20° 144W
4,17L 15°C 130W
2,9LL 10°C 121W
1,6L 5°C 114W

* Ο οίκος Meaco είναι από τους λίγους που δίνει στη δημοσιότητα εργαστηριακά αποτελέσματα σχετικά με την κατανάλωση και τις δυνατότητες αφύγρανσης.

 

Αφυγραντήρας - καθαριστής αέρα

Οι αφυγραντήρες Meaco σειράς Platinum Low Energy έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν (προαιρετικά) να λειτουργούν και ως καθαριστές αέρα. Στο πίσω μέρος του φίλτρου αέρα, υπάρχει θέση τοποθέτησης φίλτρου HEPA (High Efficiency Particle Arresting) που “αιχμαλωτίζει” σύνολο των αερομεταφερόμενων στοιχείων (αόρατα με γυμνό μάτι) που βρίσκονται στον κατάλογο των αλλεργιογόνων και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Ο Meaco 12L Platinum Low Energy είναι ο μόνος αφυγραντήρας 12 λίτρων που λειτουργεί και ως καθαριστής αέρα.

 

Λογική ελέγχου Meaco | εξοικονόμηση ενέργειας

Ο Meaco Platinum 12L διαθέτει τη μοναδική λογική ελέγχου Meaco, που σημαίνει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία εξοικονομεί πολλά χρήματα.

 
Aφυγραντήρας - καθαριστής αέρα Meaco 12L Platinum Low Energy. Στοιβαρή κατασκευή, αθόρυβη λειτουργία, χαμηλή κατανάλωση, επιδέχεται φίλτρου HEPA.
Εγγύηση Meaco!

Τύπος αφυγραντήρα αφυγραντήρας με συμπιεστή Compressor Rotary
Δυνατότητα 12 λίτρα/ημέρα
Για σπίτια έως 80m²
Ψυκτικό R134a
Θερμοκρασία λειτουργίας 5-35°C
Φίλτρο HEPA Ναι | αγοράζεται ξεχωριστά
Ροή αέρα (ονομαστική) 100m³/h
Μέγιστο επίπεδο θορύβου 44dBA
Κατανάλωση 165W [144W στους 20°]
Τροφοδοσία Κανονική 230V, 50Hz
Ψηφιακές ενδείξεις Ναι
Κλείδωμα ρυθμισεων Ναι
Κινητές γρίλιες εξόδου αέρα Ναι | χειροκίνητη
Αυτόματη επανεκκίνηση Ναι
Μόνιμη σύνδεση αποχέτευση Ναι
Χρονοδιακόπτης [timer] 1 έως 24 ώρες
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας Πλήρες δοχείο νερού
Ταχύτητες 1
Φίλτρο σκόνης Ναι | περιλαμβάνεται στη συσκευή
Υγροστάτης Ναι | ηλεκτρονικός
Λειτουργία στέγνωμα ρούχων Ναι
Χωρητικότητα δοχείου νερού 2,5 λίτρα
Διαστάσεις (Υ x Π x Β) 485 x 325 x 248mm.
Καθαρό βάρος 9,5Kgs
Βαθμός προστασίας IP20
Τα προϊόντα της Meaco διατίθενται από εμάς με 2 χρόνια εγγύηση.

Τιμή: 286,00 €

Special Price 239,00 €

Αξιολογήσεις πελατών

kosmagio

Ωραίο σχεδιασμό εξωτερικά, πολύ οικονομικός στη κατανάλωση 165w. Το υγρασιόμετρο δεν δείχνει σωστά (δείχνει λίγο παραπάνω, τσεκαρισμένο με αλλά 2 εξωτερικά). Την υγρασία στο δωμάτιο την μείωσε από 70% που ανέβαινε τις βροχερές μέρες σε 45% όλο το βράδυ, με αποτέλεσμα το πρωί να είναι σχεδόν γεμάτο το δοχείο νερού. Αρνητικό είναι ότι είναι λίγο θορυβώδης και ειδικά αν τον έχεις σε υπνοδωμάτιο. Πολύ καλός μετά από 2 μήνες χρήσης.

Του βάλω 5* γιατί τα θετικά υπερτερούν και τα αρνητικά είναι ανεπέστιτα .

natevelikos

Κατ' αρχήν, τα θετικά : πολύ οικονομικός στην κατανάλωση ρεύματος, αθόρυβος (όσο ένα κλιματιστικό), όμορφο design. Αρνητικά : έχει μια μόνο ταχύτητα στον ανεμιστήρα του, το υγρόμετρο του, αν και ηλεκτρονικό δεν είναι ακριβείας ( το έχω τεστάρει με άλλα 2 που έχω στο σπίτι και δείχνει λίγο παραπάνω αλλά ok μπορείς να το ρυθμίσεις λίγο παρακάτω αν δεν θες να ξηράνεις πολύ τον αέρα). Η γρίλια για την έξοδο του αέρα είναι χειροκίνητη. Πιστεύω ότι για τα χρήματα που δίνεις, θα μπορούσε να έχει και μια λειτουργία turbo για γρήγορη αφύγρανση και ηλεκτροκίνητη έξοδο αέρα.

Γενικά πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από το προϊόν. Τα 80 τετραγωνικά πάντως, μάλλον εννοεί ότι τα πιάνει σε ενιαίο χώρο. Οπότε εάν έχετε ένα τυπικό διαμέρισμα των 100 τετραγωνικών, η γνώμη μου είναι να προτιμήσετε αυτόν των 20l, ο οποίος φαίνεται να έχει μεγαλύτερες δυνατότητες.

Με έσωσε παιδιά είχα υγρασία πάνω απο 80% μέσα στο σπίτι .... μούχλιαζαν τα πάντα.

christosntoupis

Τον χρησιμοποιώ εδώ κ ένα χρόνο,κάνει ότι ακριβώς λέει ότι κάνει,ορίζεις εσύ από πιο επίπεδο υγρασίας κ πάνω θέλεις να δουλεύει κ μόνος του αυτόματα λειτουργεί, τις πρώτες μέρες με υγρασία 85+ μέσα στο σπίτι μάζευε περίπου 8-9 λίτρα την ημέρα, μετά από αρκετές μέρες έστρωσε την υγρασία στον χώρο κ με μια κανονική ήμερα εξωτερικής υγρασίας (περιπου 80-85) μάζευε 2,5-3 λιτρα την ήμερα.Τον λειτουργώ ασταμάτητα εδώ κ ένα χρόνο.όταν δεν έχει υγρασία όπως τώρα με τον καύσωνα δεν λειτουργεί σχεδόν καθόλου.Επίσης δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ρεύματος. Ο θόρυβος που κάνει είναι ενα θέμα αλλα ειναι αμελητέος μπροστά στο πρόβλημα που έλυσε.

gabrigk

Αξιζει πραγματικα!Τον αγορασα κυριως για τα προβληματα αλλεργιας μου και τον χρησιμοποιω μονο για το δωματιο μου.Πραγματικα με εσωσε.Καθαριζει την ατμοσφαιρα απο υγρασια, σκονη και μικροοργανισμους τα οποια με εκαναν σχεδον καθημερινα αρρωστο.Σκεφτομαι να αγορασω και τα φιλτρα HEPA για ακομα μεγαλυτερη αποστειρωση του αερα.

kitsostasos

Αγόρασα το συγκεκριμένο αφυγραντήρα μετά από έρευνα αγοράς, πριν από ένα μήνα. Τον λειτουργώ σε χώρους 20τμ έως 80τμ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Βέβαια στα 80τμ δουλεύει παραπάνω ώρα. Ομως για να κάνει σωστή δουλειά πρέπει η εσωτερική θερμοκρασία να είναι από 15 βαθμούς και πάνω. Συνήθως αυτό γίνεται με τους αφυγραντήρες με ψυκτικό υγρό. Για κλειστά σπίτια (π.χ. εξοχικά) ιδανικό ο DD8L(τεχνολογία desicant).

mikeparas79

Τον αγόρασα τέλος Δεκεμβρίου 2014. Είχα τρομερό πρόβλημα υγρασίας (μένω Χανιά Κρήτης κοντά στη θάλασσα). Μετά από 3 μέρες συνεχούς λειτουργίας, ξεκινώντας από 92% υγρασία μέσα στο σπίτι και βγάζοντας πάνω από 4 λίτρα την ημέρα, έφερε την ατμόσφαιρα του σπιτιού γύρω στο 60%. Τώρα τον βάζω 4-5 ώρες κάθε βράδυ.

Έχει πολύ καλή σχέση απόδοσης τιμής και δείχνει ποιοτικής κατασκευής.

gxatz

Toν meaco 12L τον αγόρασα πριν 10 ημέρες για σπίτι 75τ.μ. με φοβερό πρόβλημα υγρασίας ιδίως σε ένα δωμάτιο με τους τοίχους να τρέχουν νερό, και απο την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας στεγνώσανε οι τοίχοι και ξεμύρισε το σπίτι. Η υγρασία κυμαίνεται σταθερά μεταξύ 50-60% αν και έχει συνεχώς νοτιάδες και βροχές. Δουλεύει όπως ακριβώς προβλέπει ο κατασκευαστής.

REVIEWS

Δίκτυο πωλήσεων