Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Ηλεκτρικές Πετσετοκρεμάστρες

Ηλεκτρικές Πετσετοκρεμάστρες

9 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

9 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Ηλεκτρικές Πετσετοκρεμάστρες

ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic

Ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες από την Atlantic. Μια ολοκληρωμένη λύση από  για τη θέρμανση μπάνιου. Άψογο design, προσεγμένο φινίρισμα, εγγυημένη ποιότητα κατασκευής. Θα απολαμβάνετε υγιεινή θέρμανση μπάνιου, με χαμηλή κατανάλωση. Οι πετσετοκρεμάστρες Atlantic είναι κατασκευασμένες στα εργοστάσια της Atlantic για να είναι ηλεκτρικές. Ελέγχονται ποιοτικά, συσκευάζονται προσεχτικά και παραδίδονται στον πελάτη στο κουτί τους σφραγισμένες. Όσο παράδοξο και να ακούγεται, το αναφέρουμε σε αντιδιαστολή με την κοινή πρακτική στην Ελλάδα. 

 

πετσετοκρεμάστρες Atlantic - ηλεκτρική θέρμανση μπάνιου με ασφάλεια

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic δεν έχουν καμία σχέση με ελληνικές πατέντες που παρατηρούνται ανελλιπώς, σε κοινές πετσετοκρεμάστρες (υδραυλικές) να ενσωματώνεται μια ηλεκτρική αντίσταση και να πωλούνται χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς καμία τελική πιστοποίηση και ασφάλεια. 

Οι πετσετοκρεμάστρες Atlantic διαθέτουν θερμοστάτη χώρου. Μπορείτε με ευκολία να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία χώρου που επιθυμείτε, με αποτέλεσμα το λουτρό σας να έχει πάντα την ιδανική θερμοκρασία, με χαμηλή κατανάλωση.

 

ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic - 2 χρόνια εγγύηση

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic έχουν 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή και τον αποκλειστικό εισαγωγέα Sani Hellas.

Θέρμανση μπάνιου - ασφάλεια

Ηλεκτρικες πετσετοκρεμαστρες λουτρου και αερόθερμο λουτρού

Θερμανση Μπάνιου: Όλα τα μοντέλα για τις ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic έχουν βαθμό προστασίας IP24. Είναι σχεδιασμένες για τη θέρμανση μπάνιου και την τοποθέτησή τους στο λουτρό. Οι πετσετοκρεμάστρες Atlantic είναι πιστοποιημένες για την ασφαλή λειτουργία τους και έχουν προστασία κατά υδρατμών και πιτσιλιών.