Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Ηλεκτρικές Πετσετοκρεμάστρες

Ηλεκτρικές Πετσετοκρεμάστρες

10 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

10 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Ηλεκτρικές Πετσετοκρεμάστρες

Ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic & Dimplex

Μια ολοκληρωμένη λύση από για την ηλεκτρική θέρμανση μπάνιου. Οι οίκοι Atlantic & Dimplex πρωτοπορούν στην κατασκευή αμιγώς ηλεκτρικών σωμάτων θέρμανσης λουτρού. Άψογο design, προσεγμένο φινίρισμα, εγγυημένη ποιότητα κατασκευής, ασφαλής λειτουργία. Θα απολαμβάνετε υγιεινή θέρμανση μπάνιου, με χαμηλή κατανάλωση.

 

Ασφαλής ηλεκτρική θέρμανση μπάνιου

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic & Dimplex δεν έχουν καμία σχέση με πατέντες που παρατηρούνται ανελλιπώς, σε κοινές πετσετοκρεμάστρες (υδραυλικές) να ενσωματώνεται μια ηλεκτρική αντίσταση και να πωλούνται χωρίς καμία τελική πιστοποίηση ασφαλείας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πετσετοκρεμάστρες Atlantic & Dimplex είναι αμιγώς ηλεκτρικές και έχουν σχεδιαστεί για τοποθετηθούν στο χώρο του λουτρού. Περνούν τον απαραίτητο ποιοτικό εργοστασιακό έλεγχο, πιστοποιούνται με βαθμό προστασίας IP24 [προστασία κατά υδρατμών και πιτσιλιών] και διανέμονται στην ελληνική αγορά σφραγισμένες στην εργοστασιακή τους συσκευασία από τη Sani hellas ΑΕ.

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic & Dimplex διαθέτουν ενσωματωμένο θερμοστάτη χώρου. Μπορείτε με ευκολία και ακρίβεια να ρυθμίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου. Το λουτρό σας θα έχει πάντα την ιδανική θερμοκρασία, με χαμηλή κατανάλωση.

 

2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic - Dimplex έχουν 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή και τον αποκλειστικό εισαγωγέα Sani Hellas.

Θέρμανση μπάνιου - ασφάλεια

Ηλεκτρικες πετσετοκρεμαστρες λουτρου και αερόθερμο λουτρού