Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Δίκτυο πωλήσεων

Βρείτε τα καταστήματα

Ηλεκτρικές Πετσετοκρεμάστρες

Ηλεκτρικές Πετσετοκρεμάστρες

7 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

7 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Ηλεκτρικές Πετσετοκρεμάστρες

Η Atlantic προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες για τη θέρμανση του λουτρού. Άψογο design, προσεγμένο φινίρισμα, εγγυημένη ποιότητα κατασκευής και υγιεινή θέρμανση με χαμηλή κατανάλωση. Οι πετσετοκρεμάστρες Atlantic είναι κατασκευασμένες στα εργοστάσια της Atlantic για να είναι ηλεκτρικές, συσκευάζονται προσεχτικά και παραδίδονται στον πελάτη στο κουτί τους σφραγισμένες. Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic δεν έχουν καμία σχέση με ελληνικές πατέντες που παρατηρούνται ανελλιπώς, σε κοινές πετσετοκρεμάστρες (υδραυλικές) να ενσωματώνεται μια ηλεκτρική αντίσταση και να πωλούνται χωρίς καμία ασφάλεια.

Οι πετσετοκρεμάστρες Atlantic διαθέτουν θερμοστάτη χώρου ακριβείας. Μπορείτε με ευκολία να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία χώρου που επιθυμείτε, με αποτέλεσμα το λουτρό σας να έχει πάντα την ιδανική θερμοκρασία, με χαμηλή κατανάλωση.

Ασφαλής χρήση στο λουτρό

Όλα τα μοντέλα για τις ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic έχουν βαθμό προστασίας IP24. Είναι σχεδιασμένες για την τοποθέτησή τους στο λουτρό και έχουν προστασία κατά υδρατμών και πιτσιλιών.

 

2 χρόνια εγγύηση

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic έχουν 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή και τον αποκλειστικό εισαγωγέα Sani Hellas.