Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Πωλήσεις
Ισχυς (W)υψος-πλατος-βαθος (cm)Βάρος (kg)
1800 W 43 x 27,5 x 14 3,5

Atlantic Nico

Ηλεκτρικές Πετσετοκρεμάστρες

Τιμή: 125,00 €

Special Price 100,00 €

αερόθερμο λουτρού Atlantic Nico

Το αερόθερμο λουτρού Atlantic Nico καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, τοποθετείται οπουδήποτε στον τοίχο, ικανοποιώντας τις ιδιαιτερότητες της διαρρύθμισης κάθε μπάνιου. Είναι μικρό σε διαστάσεις. Έχει σχεδιαστεί ώστε να έχει προστασία κατά υδρατμών και πιτσιλιών. Το αερόθερμο λουτρού Atlantic Nico τοποθετείται με ασφάλεια στο μπάνιο.

 

άμεση θέρμανση μπάνιου

Θερμαίνει το χώρο πολύ γρήγορα και διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία του μπάνιου με μικρή κατανάλωση ρεύματος. Το αεροθερμο μπανιου επιτοιχιο Nico διαθέτει θερμοστάτη χώρου, που ελέγχει την κανονική λειτουργία του σώματος στα 1800W. Το αερόθερμο Nico διαθέτει τέλος φίλτρο υγιεινής κατά της σκόνης, αφαιρούμενο και καθαριζόμενο χωρίς το αερόθερμο λουτρού να χρειάζεται να βγει από τη θέση του.

2 Χρόνια εγγύηση από την αντιπροσωπεία Sani hellas

αερόθερμο λουτρού Atlantic Nico - ευκολία στη χρήση.
Άμεση θέρμανση μπάνιου με το αεροθερμο μπανιου επιτοιχιο Nico.
Τα προϊόντα της Atlantic διατίθενται από εμάς με 5 χρόνια εγγύηση.

Τιμή: 125,00 €

Special Price 100,00 €

REVIEWS

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

">
Δίκτυο πωλήσεων