1~!@~Φίλτρο HEPA 13 - ένα πλεονέκτημα έναντι του Covid-19

  • 01/08/2021

1~!@~

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ "η ανακύκλωση του αέρα χωρίς να έχει εξασφαλιστεί ο συνεχής καθαρισμός αυτού με φίλτρα HEPA πρέπει να αποφεύγεται πλήρως, ιδιαίτερα σε χώρους παραγωγής αερολύματος."

air cleaner - what is the CADR value

  • 01/08/2021

1~!@~Η τιμή CADR είναι η βαθμολόγηση της ικανότητας του καθαριστή αέρα να παρέχει απαλλαγμένο από ρύπους αέρα στο χώρο, εκφρασμένης σε κυβικά πόδια ανά λεπτό. Η πιστοποίηση γίνεται από ειδικά ανεξάρτητα εργαστήρια.

Air purifier HEPA filter. What is it and how does it work?

  • 01/08/2021

1~!@~Το φίλτρο HEPA (High Efficiency Particle Arresting) είναι φτιαγμένο από μικροσκοπικές ίνες γυαλιού, που έχουν μετατραπεί σε μια πυκνής ύφανσης χαρτί. Αυτό δημιουργεί ένα φίλτρο που αποτελείται από ένα πλήθος πολύ μικρών “κόσκινων” που μπορούν να αιχμαλωτίσουν εξαιρετικά μικρά σωματίδια,

HEPA 13 filter Kullhaus [4 filters in 1]

  • 01/08/2021

1~!@~Το φίλτρο HEPA 13 (High Efficiency Particle Arresting) Kullhaus περιλαμβάνει 4 τεχνολογίες φιλτραρίσματος/καθαρισμού του αέρα. Προ-Φίλτρο, Nanosilver, Φίλτρο HEPA τύπου 13 [True HEPA] και Φίλτρο ενεργού άνθρακα.

1~!@~Πως θα επιλέξω τον κατάλληλο αφυγραντήρα

  • 22/07/2021

1~!@~Οδηγός αγοράς αφυγραντήρα | περιλαμβάνει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά προκειμένου να επιλέξετε έναν ποιοτικό αφυγραντήρα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

1~!@~Υπολογισμός Ισχύος Θερμοπομπού

  • 22/07/2021

1~!@~Η τοποθέτηση του σωστού σώματος σε ισχύ (W) στο χώρο είναι η προϋπόθεση ώστε τα θερμαντικά σώματα να λειτουργούν αποδοτικά και οικονομικά. Καθοριστικοί παράγοντες είναι οι μονώσεις σπιτιού, γεωγραφική περιοχή κατοικίας, διαρρύθμιση και ιδιαιτερότητες χώρων. Χρησιμοποιήστε Την Εφαρμογή "Υπολογισμός Ισχύος Θερμοπομπού".