Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Επίσημος αντιπρόσωπος Kullhaus, Nobo, Atlantic, Meaco στην Ελλάδα

est. in 1973

Η Sani hellas εισαγωγική ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας αέρα [air treatment].

- Ηλεκτρική θέρμανση χαμηλής κατανάλωσης, θερμοπομποί και ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες λουτρού.

- Συσκευές για την καταπολέμηση της υγρασίας, οικιακοί αφυγραντήρες ποιότητας, αθόρυβης λειτουργίας.

- Συσκευές καθαρισμού αέρα, καθαριστές αέρα ιονιστές με πρωτοποριακά φίλτρα HEPA.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει παραδοσιακά οίκους του εξωτερικού που διακρίνονται και αναγνωρίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ποιότητα των προϊόντων τους. Είμαστε οι επίσημοι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς της Kullhaus [αφυγραντήρες, καθαριστές αέρα ιονιστές], Meaco  [αφυγραντήρες], Nobo και Atlantic [ηλεκτρική θέρμανση, θερμοπομποί]. Τα προϊόντα που εισάγουμε αποκλειστικά στην ελληνική αγορά αφορούν αποκλειστικά και μόνο σε οικιακή χρήση.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σάς βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν.


Eξυπηρέτηση μετά την πώληση [after sales service]

45 χρόνια στο χώρο του εμπορίου και των εισαγωγών! Η εταιρεία μας είναι γνωστή για το άμεσο και ολοκληρωμένο after sales service που διαθέτει. Διαθέτουμε πλήρως καταρτισμένο προσωπικό και οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και service, χωρίς καμία χρέωση εργασίας για τα προϊόντα μας. Διατηρούμε στις αποθήκες πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για τα μοντέλα που διανέμουμε στην ελληνική αγορά.

Αρχή μας στη Sani hellas είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, κυρίως μετά την αγορά προϊόντων από την εταιρεία μας και το επίσημο δίκτυο πώλησης που διαθέτουμε.

Προκειμένου να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες μας, η εγγύηση που δίνεται από τη Sani hellas (ως επίσημος αντιπρόσωπος) στα προϊόντα Nobo, Atlantic, Kullhaus και Meaco θα αφορά αποκλειστικά και μόνο σε αγορές που προέρχονται από την εταιρείας μας και το επίσημο δίκτυο πώλησης αυτής.

 

Θερμοπομποί ποιότητας

Η Sani hellas στο δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρικής θέρμανσης τα τελευταία 35 χρόνια. Υπήρξαμε πρωτοπόροι στην εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα ποιοτικών προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης - κυρίως θερμοπομπών.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά δύο εκ των κορυφαίων ευρωπαίων οίκων στην ηλεκτρική θέρμανση: ΝΟΒØ (group Dimplex) και ATLANTIC (group Atlantic).

Θερμοπομποί ποιότητας αμέσου αποδόσεως, θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας, ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες μπάνιου, αερόθερμο λουτρού, κ.α. συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων θέρμανσης Ευρωπαϊκής κατασκευής. Αξιόπιστες λύσεις για τη σύγχρονη θέρμανση του σπιτιού πόλης, του εξοχικού και του γραφείου.

 

Αφυγραντήρες οικιακής χρήσης

Η Kullhaus εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και κατασκευή premium προϊόντων επεξεργασίας αέρα [air treament]. Οι αφυγραντήρες ιονιστές Kullhaus Qualis χαρακτηρίζονται από την ποιότητα κατασκευής, την αθόρυβη λειτουργία και τον μίνιμαλ σχεδιασμό.

Η ποιότητα κατασκευής εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά: στιβαρή κατασκευή, ποιότητα υλικών, φιλική προς τον χρήστη εργονομία των αφυγραντήρων. Η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία. Από την ποιότητα κύλισης που έχουν τα ροδάκια έως την ευκολία αφαίρεσης του δοχείου νερού [για να μη χύνεται νερό στο πάτωμα] και το εργονομικό, στιβαρό χερούλι που διαθέτει για να μπορεί εύκολα ο χρήστης να μεταφέρει το δοχείο.

Η άμεση απόδοση, η εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία και η ψηφιακή οθόνη αφής χαρακτηρίζουν τους αφυγραντήρες νέας γενιάς από την Kullhaus Qualis. Η Kullhaus εγγυάται τη χαμηλότερη κατανάλωση της αγοράς! Οι πραγματικές μετρήσεις κατανάλωσης και θορύβου είναι αμείλικτες.

H ψηφιακή ακρίβεια στον έλεγχο των λειτουργιών μειώνει ακόμη περισσότερο την κατανάλωση ρεύματος. Ταυτόχρονα η αίσθηση των πλήκτρων αφής προσφέρουν έντονα το συναίσθημα φιλικής προς το χρήστη αίσθηση.

Οι αφυγραντήρες Kullhaus Qualis δεν κάνουν τίποτα άλλο από αυτό που υπόσχονται: αποτελεσματική αφύγρανση, στο χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, και ποιότητα που αντέχει στο χρόνο.

 Η Meaco με έδρα την Αγγλία, εξελίσσει συνεχώς τους αφυγραντήρες της αναφορικά με την αποδοτικότητα, την κατανάλωση και την ευκολία χειρισμού. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης σχετικής υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο με δοκιμασμένα από ανεξάρτητα εργαστήρια προϊόντα υψηλής ποιότητας και κυρίως αποτελεσματικά.

 

Καθαριστές αέρα ιονιστές οικιακής χρήσης

Οι καθαριστές αέρα ιονιστές της Kullhaus AERO & AERO+ έχουν ως στόχο να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την επιβαρυμένη με ρυπογόνα ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Εξοπλισμένοι με τεχνολογία έξυπνων αισθητήρων [σκόνης & VOCs], οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus παρακολουθούν την ποιότητα του αέρα και εγγυώνται ότι ο αέρας που αναπνέει η οικογένειά σας είναι η καλύτερος δυνατός.

Το πατενταρισμένο φίλτρο αέρα AERO 360° είναι ένα προηγμένο τεχνολογικά, premium 4 σε 1 φίλτρο, το οποίο απομακρύνει αποτελεσματικά το 99,97% των αιωρούμενων σωματιδίων, τόσο μικρά όσο 0,3 microns.

Ο ιονιστής αυξάνει την αποτελεσματικότητα του φίλτρου HEPA και του φίλτρου ενεργού άνθρακα, καθώς επιφέρει στα σωματίδια να έλκονται μαγνητικά, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερα σωματίδια που είναι πιο εύκολο για τα φίλτρα να τα κατακρατήσουν.

better air : η Kullhaus τηρεί την υπόσχεση ποιότητας σχεδιάζοντας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Καθαριστές αέρα ιονιστές ελεγμένοι από ανεξάρτητα εργαστήρια μετρήσεων. Έχουν αξιολογηθεί με τα υψηλότερα αποτελέσματα CADR που μπορεί κανείς να βρει στην αγορά. Η αναλογία ποιότητας και τιμής στους καθαριστές αέρα - ιονιστές της Kullhaus είναι αξεπέραστη. Χαμηλό κόστος συντήρησης - κόστος ανταλλακτικού φίλτρου.


 

Sani hellas ΑΕ

Δν/ση: Κωστή Παλαμά 5-7, 143 43 Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα
Χάρτης

Παράδρομος Εθνικής Οδού [κάθοδος προς Πειραιά]
Latitude: 38,022103  - Longitude: 23,724918
Τηλ. 210 3236627, 3233766
Fax  210 3247709

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00
Σάββατο 9:00-14:00 ( Ιούλιο & Αύγουστο Κλείστα )