Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Επίσημος αντιπρόσωπος Kullhaus, Nobo, Atlantic, Meaco στην Ελλάδα

est. in 1973

Η Sani hellas εισαγωγική ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας αέρα: ηλεκτρική θέρμανση χαμηλής κατανάλωσης, θερμοπομποί και ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες λουτρού. Συσκευές για την καταπολέμηση της υγρασίας, οικιακοί αφυγραντήρες ποιότητας, αθόρυβης λειτουργίας. Συσκευές καθαρισμού του αέρα, καθαριστές αέρα ιονιστές με πρωτοποριακά φίλτρα HEPA. Τα προϊόντα μας αφορούν αποκλειστικά και μόνο σε οικιακή χρήση.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει παραδοσιακά οίκους του εξωτερικού που διακρίνονται και αναγνωρίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ποιότητα των προϊόντων τους. Είμαστε οι επίσημοι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς της Kullhaus [αφυγραντήρες, καθαριστές αέρα ιονιστές], Meaco  [αφυγραντήρες], Nobo και Atlantic [ηλεκτρική θέρμανση, θερμοπομποί].

Στη διάθεσή σας να σάς βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν.


Eξυπηρέτηση μετά την πώληση [after sales]

Διαθέτουμε πλήρως οργανωμένο και άμεσο service, χωρίς καμία χρέωση εργασίας για τα προϊόντα μας, με ολοκληρωμένη γκάμα ανταλλακτικών. Αρχή μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, κυρίως μετά την αγορά προϊόντων από την Sani hellas και το επίσημο δίκτυο πώλησης της εταιρείας. Προκειμένου να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες μας, η εγγύηση που δίνεται από τη Sani hellas (ως επίσημος αντιπρόσωπος) στα προϊόντα Nobo, Atlantic, Kullhaus και Meaco θα αφορά αποκλειστικά και μόνο σε αγορές που προέρχονται από την εταιρείας μας και το επίσημο δίκτυο πώλησης αυτής.

Θερμοπομποί ποιότητας

Θερμοπομποί ποιότητας αμέσου αποδόσεως, θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας, ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες μπάνιου, αερόθερμο λουτρού, κ.α. συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων θέρμανσης Ευρωπαϊκής κατασκευής. Εγγυημένη ποιότητα κατασκευής και υγιεινής λειτουργίας, φιλική προς το περιβάλλον, ικανή να ικανοποιήσει θερμαντικά τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού σας. Θερμαντικά σώματα που δένουν με το διακοσμητικό ύφος των χώρων. Θερμοπομποί με εξελιγμένους θερμοστάτες χώρου για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση.

Οι θερμοπομποί Nobo και οι θερμοπομποί Atlantic αποτελούν λύσεις για τη σύγχρονη θέρμανση του σπιτιού πόλης, του εξοχικού και του γραφείου.

 

Αφυγραντήρες οικιακής χρήσης

Η Kullhaus εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και κατασκευή premium προϊόντων.

Οι αφυγραντήρες Kullhaus Qualis χαρακτηρίζονται από την άμεση απόδοση και την εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία! Τη χαμηλότερη κατανάλωση της αγοράς. Την ποιοτική και στιβαρή κατασκευή και το design που εντυπωσιάζει. Η σειρά αφυγραντήρων Qualis της Kullhaus συνδυάζουν την ψηφιακή ακρίβεια με το minimal σχεδιασμό. Οι αφυγραντήρες Qualis δεν κάνουν τίποτα άλλο από αυτό που υπόσχονται: αποτελεσματική αφύγρανση με χαμηλό κόστος λειτουργίας.

 Η Meaco με έδρα την Αγγλία, εξελίσσει συνεχώς τους αφυγραντήρες της αναφορικά με την αποδοτικότητα, την κατανάλωση και την ευκολία χειρισμού. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης σχετικής υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο με δοκιμασμένα από ανεξάρτητα εργαστήρια προϊόντα υψηλής ποιότητας και κυρίως αποτελεσματικά.

 

Καθαριστές αέρα ιονιστές οικιακής χρήσης

Η σειρά καθαριστών αέρα - ιονιστών της Kullhaus AERO & AERO+ έχουν ως στόχο να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την επιβαρυμένη με ρυπογόνα ατμόσφαιρα του σπιτιού. Εξοπλισμένοι με τεχνολογία έξυπνων αισθητήρων [σκόνης & VOCs], οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus παρακολουθούν την ποιότητα του αέρα και εγγυώνται ότι ο αέρας που αναπνέει η οικογένειά σας είναι η καλύτερος δυνατός.

better air : η Kullhaus τηρεί την υπόσχεση ποιότητας σχεδιάζοντας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Καθαριστές αέρα ιονιστές ελεγμένοι από ανεξάρτητα εργαστήρια μετρήσεων. Έχουν αξιολογηθεί με τα υψηλότερα αποτελέσματα CADR που μπορεί κανείς να βρει στην αγορά. Η αναλογία ποιότητας και τιμής στους καθαριστές αέρα - ιονιστές της Kullhaus είναι αξεπέραστη. Χαμηλό κόστος συντήρησης - κόστος ανταλλακτικού φίλτρου.


 

Sani hellas ΑΕ

Δν/ση: Κωστή Παλαμά 5-7, 143 43 Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα
Χάρτης

Παράδρομος Εθνικής Οδού [κάθοδος προς Πειραιά]
Latitude: 38,022103  - Longitude: 23,724918
Τηλ. 210 3236627, 3233766
Fax  210 3247709

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00
Σάββατο 9:00-14:00