Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Δίκτυο πωλήσεων

Βρείτε τα καταστήματα

Επίσημος αντιπρόσωπος Nobo, Atlantic, Meaco στην Ελλάδα

Η Sani hellas εισαγωγική ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας αέρα είτε πρόκειται για τη θέρμανση, την καταπολέμηση της υγρασίας και τον καθαρισμό αέρα. Τα προϊόντα μας αφορούν αποκλειστικά και μόνο σε οικιακή χρήση.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει παραδοσιακά οίκους του εξωτερικού που διακρίζονται και αναγνωρίζονται σε ευρωπαϊκπο επίπεδο για την ποιότητα των προϊόντων τους. Είμαστε ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της Meaco Αγγλίας [αφυγραντήρες] της Nobo Νορβηγίας και της Atlantic Γαλλίας [ηλεκτρική θέρμανση, θερμοπομποί].

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση [after sales]

Διαθέτουμε πλήρως οργανωμένο και άμεσο service χωρίς καμία χρέωση εργασίας για τα προϊόντα μας, με όλη τη γκάμα ανταλλακτικών που μπορεί να απαιτείται. Αρχή μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, κυρίως μετά την αγορά προϊόντων από την εταιρεία μας. Προκειμένου να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες μας, η εγγύηση που δίνεται από τη Sani hellas (ως επίσημος αντιπρόσωπος) στα προϊόντα Nobo, Atlantic και Meaco θα αφορά αποκλειστικά και μόνο σε αγορές που προέρχονται από την εταιρείας μας και το επίσημο δίκτυο πώλησης αυτής.

Θερμοπομποί ποιότητας

Θερμοπομποί ποιότητας αμέσου αποδόσεως, θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας, ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες, αερόθερμο λουτρού, κ.α. συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων θέρμανσης Ευρωπαϊκής κατασκευής, εγγυημένης ποιότητας και υγιεινής λειτουργίας, φιλική προς το περιβάλλον, ικανή να ικανοποιήσει θερμαντικά τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού σας και την αισθητική αρμονία με το διακοσμητικό ύφος των χώρων, με τη χαμηλότερη κατανάλωση.

Οι θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo και οι θερμοπομποί Atlantic αποτελούν λύσεις για τη σύγχρονη θέρμανση του σπιτιού πόλης, του εξοχικού και του γραφείου.

 

Αφυγραντήρες οικιακής χρήσης

Η Meaco είναι η εταιρεία με έδρα την Αγγλία που πραγματικά εξειδικεύεται εδώ και 20 χρόνια στους οικιακούς αφυγραντήρες. Εξελίσσει συνεχώς τους αφυγραντήρες της αναφορικά με την αποδοτικότητα, την κατανάλωσή τους και την ευκολία χειρισμού. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης ή υπερβολικής σχετικής υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο με δοκιμασμένα από ανεξάρτητα εργαστήρια προϊόντα υψηλής ποιότητας και κυρίως αποτελεσματικά. Οι αφυγραντήρες Meaco δεν κάνουν τίποτα άλλο από αυτό που υπόσχονται: αποτελεσματική αφύγρανση με χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Καθαριστές αέρα - ιονιστές οικιακής χρήσης

Η σειρά καθαριστών αέρα - ιονιστών της Meaco έχουν ως στόχο να αντιμετωπίσουν πραγματικά την επιβαρυμένη με ρυπογόνα ατμόσφαιρα του σπιτιού. Τα προϊόντα είναι ελεγμένα από ανεξάρτητα εργαστήρια μετρήσεων και έχουν αξιολογηθεί με τα υψηλότερα αποτελέσματα CADR που μπορεί κανείς να βρει στην αγορά. Η αναλογία ποιότητας και τιμής στους καθαριστές αέρα - ιονιστές της Meaco είναι αξεπέραστη.


 

Στη διάθεσή σας να σάς βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν.

Sani hellas ΑΕ

Δν/ση: Κωστή Παλαμά 5-7, 143 43 Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα
Χάρτης

Παράδρομος Εθνικής Οδού [κάθοδος προς Πειραιά]
Latitude: 38,022103  - Longitude: 23,724918
Τηλ. 210 3236627, 3233766
Fax  210 3247709

 

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00
Σάββατο 9:00-14:00