29 αποτελέσματα

ECOHUB sale
Nobo NOBO ECOHUB
από 312,00€ 265,00€

ECOHUB

Nobo
από 312,00€ 265,00€

Κεντρικός ασύρματος έλεγχος θερμοπομπών NOBO

Θερμοπομπός NOBO NUL4T2 sale
Nobo NUL4T2 Compact
από 219,00€ 175,00€

Θερμοπομπός NOBO NUL4T2

Nobo
από 219,00€ 175,00€

Θερμοπομπός ΝΟΒΟ NUL4T2

Θερμοπομπός NOBO NTL4T
Nobo NOBO NTL4T Top Outlet

Θερμοπομπός NOBO NTL4T

Nobo
από 175,00€

Θερμοπομπός ΝΟΒΟ NTL4T Top Outlet [ecoDesign]

Ηλεκτρική Πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Tonon DRY ANALOGUE WHITE sale

Ηλεκτρική Πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Tonon DRY ANALOGUE WHITE

Tonon
από 224,00€ 188,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα Tonon DRY ANALOGUE WHITE με τεχνολογία "Dry thermal element (DTE), η οποία δεν έχει θερμαντικό υγρό στο εσωτερικό.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου sale
Tonon Tonon OPTI D DYNA DIGITAL BLACK

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου

Tonon
από 456,00€ 375,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μαύρη Tonon OPTI D DYNA DIGITAL BLACK

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου χρωμέ sale

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου χρωμέ

Tonon
από 569,00€ 465,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα χρωμέ TONON CHROMED CRONO DIGITAL διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες εξαιρετικής θαλπωρής στο λουτρό και ταυτόχρονα στεγνώνει τις πετσέτες.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL sale

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL

Atlantic
από 420,00€ 336,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL.Διαθέτει ψηφιακό θερμοστάτη με δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμόυ, λειτουργία ανίχνευσης ανοιχτού παραθύρου, λειτουργία BOOST 2 ωρών, κλείδωμα πληκτρολογίου για προστασία και αυτόματη λειτουργία 24 ωρών.

Θερμοπομπός Atlantic F119 DESIGN CE

Θερμοπομπός Atlantic F119 DESIGN CE

Atlantic
από 132,00€

Θερμοπομπός Atlantic F119 DESIGN CE

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL Στενή Σειρά sale Νεο

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL Στενή Σειρά

Atlantic
από 374,00€ 299,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL Στενή Σειρά με μικρό πλάτος μόνο 40 εκατοστά. Διαθέτει ψηφιακό θερμοστάτη με δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμόυ, λειτουργία ανίχνευσης ανοιχτού παραθύρου, λειτουργία BOOST 2 ωρών, κλείδωμα πληκτρολογίου για προστασία και αυτόματη λειτουργία 24 ωρών.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου RSS 2012 Anthracite Στενή sale Νεο

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου RSS 2012 Anthracite Στενή

Atlantic
από 374,00€ 299,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου RSS 2012 Anthracite Στενή, σε ανθρακί χρώμα, με μικρό πλάτος μόνο 40 εκατοστά.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 sale

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012

Atlantic
από 373,00€ 299,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012. Σχεδιασμένη ώστε να λειτουργεί με ασφάλεια στο μπάνιο. Διαθέτει θερμική ασφάλεια που αποτρέπει την υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας στην επιφάνεια του σώματος. Πιστοποιημένη με βαθμό προστασίας IP24και CLASSE II.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic KEA GREY sale

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic KEA GREY

Atlantic
από 499,00€ 345,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic KEA GREY με μικρό πλάτος μόνο 34 εκατοστά.

Βάση δαπέδου Atlantic για F119 & F120 sale
Atlantic Σταθερή βάση δαπέδου Atlantic
Θερμοστάτης NCU 2R sale
Nobo Θερμοστάτης NCU 2R
από 75,00€ 65,00€
Θερμοστάτης NCU 2T TIMER sale
Nobo Θερμοστάτης NCU 2T TIMER
από 69,00€ 60,00€
Θερμοστάτης NCU ER sale
Nobo Θερμοστάτης NCU ER
από 50,00€ 45,00€

Ηλεκτρική θέρμανση

Η ηλεκτρική θέρμανση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθώς οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους πιο ενεργειακά αποδοτικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον για να θερμάνουν τα σπίτια τους. Τα ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ζεστασιά και άνεση σε σπίτια και επιχειρήσεις, χωρίς την ανάγκη για ορυκτά καύσιμα. Η ηλεκτρική θέρμανση είναι το μέλλον της θέρμανσης

Στη Sani Hellas SA, κατανοούμε τη σημασία της προσφοράς μιας σειράς προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης υψηλής ποιότητας για την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών των πελατών μας. Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρέχουν μέγιστη άνεση και απόδοση, ενώ παράλληλα είναι κορυφαίας ποιότητας και ανθεκτικά στο χρόνο. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης: επιτοίχια και φορητά ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα, θερμοπομποί, αερόθερμα, ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες μπάνιου συνθέτουν μια πλούσια ποικιλία προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης, που παρέχουν άμεση θέρμανση και χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Διανέμουμε αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες με τεράστια παράδοση στην ηλεκτρική θέρμανση: NOBØ Νορβηγίας, Atlantic Γαλλίας και TONON EVOLUTION Ιταλίας.

Η NOBØ κατασκευάζει ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα για οικιακή χρήση από το 1947 στο STJØRDAL Νορβηγίας. Παραδοσιακά ο μεγαλύτερος νορβηγικός οίκος κατασκευής ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων. Οι θερμοπομποί Νορβηγίας NOBØ είναι ανέκαθεν οι πρώτοι στις πωλήσεις στις σκανδιναβικές χώρες και οι πρώτοι σε πωλήσεις νορβηγικοί θερμοπομποί παγκοσμίως.

Η Atlantic από το 1968 παράγει και εξελίσσει τα προϊόντα της στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού νοικοκυριού. Είναι μακράν ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός οίκος με εξειδίκευση στην ηλεκτρική θέρμανση.

Η TONON EVOLUTION ιδρύθηκε το 1963 και διαθέτει πάνω από 50 χρόνια ιστορίας στη βιομηχανία θέρμανσης. Η φιλοσοφία της εταιρείας αφορά στο σχέδιο ως μεταμόρφωση, την ομορφιά ως αξία, τη μοναδικότητα ως τρόπο ύπαρξης, ένα κομψό και καθαρό στυλ.

Όταν επιλέγετε την εταιρεία μας για τις ανάγκες σας σε ηλεκτρική θέρμανση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε το καλύτερο δυνατό προϊόν και υπηρεσία. Πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την τέλεια λύση θέρμανσης για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Προσφέρουμε επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγγύησης και επισκευής για τα μοντέλα που διανέμουμε στην ελληνική αγορά.

Ηλεκτρική Θέρμανση Πλεονεκτήματα

 • Οικονομική θέρμανση: Τα ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης είναι πιο οικονομικά στην εγκατάσταση και δεν έχουν κανένα κόστος συντήρησης.
 • Αυτόνομη θέρμανση: Όλα τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα που διαθέτουμε είναι εξοπλισμένα με θερμοστάτη υψηλής ευαισθησίας (απόκλιση ± 0,1C° - ± 0,05C°). Έκαστο λειτουργεί ανεξάρτητα, με αυτόνομο θερμοστάτη χώρου, αισθητήρα θερμοκρασίας χώρου και διακόπτη on/off.
 • Αποδοτικότητα: Η άμεση απόκριση του θερμοστάτη στη θερμοκρασία δωματίου συν τον αισθητήρα θερμοκρασίας δωματίου, κάνουν σχεδόν όλη την ενέργεια που καταναλώνεται να μετατρέπεται σε θερμότητα.
 • Εύκολη εγκατάσταση: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα εγκαθίστανται εύκολα.
 • Καμία συντήρηση: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα δεν απαιτούν συντήρηση. Δεν έχουν κινούμενα μέρη που μπορεί να χαλάσουν ή να απαιτούν σέρβις.
 • Καθαρή θέρμανση: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα παρέχουν καθαρή θέρμανση, χωρίς εκπομπές ρύπων ή υποπροϊόντα καύσης.
 • Ποικιλία μοντέλων: Ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα σε ποικιλία μοντέλων, σε μια σειρά μεγεθών και τύπων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε θερμοστάτες για έλεγχο της θερμοκρασίας και εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα που διαθέτουμε διαθέτουν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, έχουν στιβαρή κατασκευή και μακρά διάρκεια ζωής.
 • Άμεση θέρμανση: Η θέρμανση με ηλεκτρικά σώματα είναι άμεση, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να ζεσταθεί ένα σύστημα ή να κυκλοφορήσει ζεστό νερό.
 • Αθόρυβη λειτουργία: Όλα τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα που διαθέτουμε έχουν πλήρως αθόρυβη λειτουργία, χωρίς περίεργα τριξίματα κατά τη λειτουργία.
 • Ασφαλής λειτουργία: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα που προσφέρουμε περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Είναι εξοπλισμένα με θερμική ασφάλεια προστασίας από υπερθέρμανση, έτσι ώστε η θερμοκρασία στην επιφάνεια του σώματος να μην αυξάνεται υπερβολικά και να είναι ανεκτή ακόμα και στο άγγιγμα του χεριού ενός παιδιού. Επιπλέον, η προστασία από πτώση απενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία θερμαντικού σώματος.
 • Φιλικά προς το περιβάλλον και πλήρως ανακυκλώσιμα: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα είναι πλήρως ανακυκλώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς εκπομπές ρύπων ή ρύπανση. Χρησιμοποιούν επίσης ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως η αιολική και η ηλιακή ενέργεια, καθιστώντας τα μια βιώσιμη λύση θέρμανσης.