Εταιρία

Επίσημος αντιπρόσωπος Kullhaus, Nobo, Atlantic, Meaco στην Ελλάδα

 

est. in 1973

Η Sani hellas εισαγωγική ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας αέρα [air treatment].

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει παραδοσιακά οίκους του εξωτερικού που διακρίνονται και αναγνωρίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ποιότητα των προϊόντων τους. Είμαστε οι επίσημοι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς της Kullhaus [αφυγραντήρες, καθαριστές αέρα ιονιστές], Meaco  [αφυγραντήρες], NOBØ και Atlantic [ηλεκτρική θέρμανση, θερμοπομποί, ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες λουτρού]. Τα προϊόντα που εισάγουμε αποκλειστικά στην ελληνική αγορά αφορούν αποκλειστικά και μόνο σε οικιακή χρήση.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σάς βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν.

 

Eξυπηρέτηση μετά την πώληση [after sales service]
 

45 χρόνια στο χώρο του εμπορίου και των εισαγωγών! Η εταιρεία μας είναι γνωστή για το άμεσο και ολοκληρωμένο after sales service που διαθέτει. Διαθέτουμε πλήρως καταρτισμένο προσωπικό και οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και service, χωρίς καμία χρέωση εργασίας για τα προϊόντα μας. Διατηρούμε στις αποθήκες πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για τα μοντέλα που διανέμουμε στην ελληνική αγορά.

Αρχή μας στη Sani hellas είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, κυρίως μετά την αγορά προϊόντων από την εταιρεία μας και το επίσημο δίκτυο πώλησης που διαθέτουμε.

Προκειμένου να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες μας, η εγγύηση που δίνεται από τη Sani hellas (ως επίσημος αντιπρόσωπος) στα προϊόντα NOBØ, Atlantic, Kullhaus και Meaco θα αφορά αποκλειστικά και μόνο σε αγορές που προέρχονται από την εταιρείας μας και το επίσημο δίκτυο πώλησης αυτής.

 

Θερμοπομποί ποιότητας

Η Sani hellas ΑΕ στο δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρικής θέρμανσης τα τελευταία 35 χρόνια. Υπήρξαμε πρωτοπόροι στην εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα ποιοτικών προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης - κυρίως θερμοπομπών. Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά δύο εκ των κορυφαίων ευρωπαίων οίκων στην ηλεκτρική θέρμανση: ΝΟΒØ (group Dimplex) και ATLANTIC (group Atlantic).

 

Αφυγραντήρες οικιακής χρήσης

Η Kullhaus εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και κατασκευή premium προϊόντων επεξεργασίας αέρα [air treatment]. Οι αφυγραντήρες Kullhaus χαρακτηρίζονται από την ποιότητα κατασκευής, την αθόρυβη λειτουργία και τον μίνιμαλ σχεδιασμό. Η ποιότητα κατασκευής εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά: στιβαρή κατασκευή, ποιότητα υλικών, φιλική προς τον χρήστη εργονομία των αφυγραντήρων. Η Kullhaus εγγυάται τη χαμηλότερη κατανάλωση της αγοράς! Οι πραγματικές μετρήσεις κατανάλωσης και θορύβου είναι αμείλικτες.

 Η Meaco εξελίσσει συνεχώς τους αφυγραντήρες της αναφορικά με την αποδοτικότητα, την κατανάλωση και την ευκολία χειρισμού. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης σχετικής υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο με δοκιμασμένα από ανεξάρτητα εργαστήρια προϊόντα υψηλής ποιότητας και κυρίως αποτελεσματικά.

  

Καθαριστές αέρα - ιονιστές οικιακής χρήσης

Οι καθαριστές αέρα ιονιστές της Kullhaus AERO & AERO+ έχουν ως στόχο να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την επιβαρυμένη με ρυπογόνα ατμόσφαιρα του σπιτιού. Εξοπλισμένοι με τεχνολογία έξυπνων αισθητήρων [σκόνης & VOCs] και το πατενταρισμένο φίλτρο αέρα AERO 360°, οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus παρακολουθούν την ποιότητα του αέρα και εγγυώνται ότι ο αέρας που αναπνέει η οικογένειά σας είναι η καλύτερος δυνατός.

 

Sani hellas ΑΕ

Δν/ση: Κωστή Παλαμά 5-7, 143 43 Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα
Χάρτης

Παράδρομος Εθνικής Οδού [κάθοδος προς Πειραιά]
Latitude: 38,022103  - Longitude: 23,724918
Τηλ. 210 3236627, 3233766
Fax  210 3247709

Ε-mail  info@sanihellas.gr

 

Ωράριο λειτουργίας 

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00
Σάββατο 09:00-14:00