2 αποτελέσματα

Αφυγραντήρες Kullhaus, αφυγραντήρες Meaco εισαγωγέας SANI HELLAS AE

Καθαριστές αέρα Kullhaus | Εγγύηση καθαρού αέρα

Kαθαριστές αέρα ιονιστές - αρχή λειτουργίας. Πρόκειται για τη συσκευή καθαρισμού αέρα, η οποία ρουφάει τον αέρα δωματίου, τον φιλτράρει ενεργά από τις ρυπογόνες ενώσεις και τέλος τον διαχέει πίσω στον εσωτερικό χώρο καθαρό και ιδιαίτερα υγιεινό.
Οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus προστατεύουν από βακτήρια, ακάρεα, γύρη, καπνό τσιγάρου, αέρια, χημικές ενώσεις, σκόνη και λεπτά σωματίδια και άλλα στοιχεία που μπορεί να είναι επιβλαβή για την υγεία. Ως αποτέλεσμα, κάποιος αισθάνεται ευεξία και ο ένας είναι σε καλύτερη υγεία. και οι πιο ευαίσθητοι από εμάς προστατεύονται από τους κινδύνους αλλεργιών, άσθματος ή άλλων αναπνευστικών ασθενειών.
Η ποιότητα εν τέλει του καθαριστή αέρα ιονιστή έγκειται στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας φιλτραρίσματος του αέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των φίλτρων. Όσο καλύτερης ποιότητας το φίλτρο, τόσο αποτελεσματικότερα θα παρακρατά μεγάλο αριθμό ρύπων. Είναι καθοριστικό για παράδειγμα οι καθαριστές αέρα ιονιστές να διαθέτουν πραγματικό φίλτρο HEPA (High Efficiency Particulate Air) και όχι τύπου HEPA ή μοιάζει… με HEPA.

Ειδικό Φίλτρο HEPA Kullhaus 360° [4 σε 1] - εξαλείφει 99,97% των σωματιδίων 0,3 micron

Προφίλτρο | με νανο-επίστρωση αργύρου | αυθεντικό φίλτρο HEPA | φίλτρο ενεργού άνθρακα.
Το φίλτρο True HEPA αφαιρεί πάνω από 99% των μικροσκοπικών σωματιδίων (μεγέθους μικρότερο από 0,3µm) όπως γύρη, ακάρεα σκόνης και σπορίων μυκητών και άλλων σωματιδίων όπως τα βακτηρίδια, κα. Το φίλτρο HEPA θα πρέπει να καθαρίζεται συχνά εκτός δωματίου. Δεν θέλουμε αιχμαλωτισμένα σωματίδια να ελευθερωθούν εκ νέου στον αέρα.

- Προφίλτρο: φιλτράρει μυρωδιές και μικροσκοπικά σωματίδια 20 microns, όπως σκόνη, τρίχωμα ζώων, σπόρια μούχλας, γύρη, κλπ.
- Ανιονική αποστείρωση: αναστέλλει αποτελεσματικά την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή των μικροβίων, προκειμένου να αποφευχθεί η μακροπρόθεσμη χρήση της δευτερογενούς ρύπανσης.
- Φίλτρο αφαίρεσης αιωρούμενων σωματιδίων PM2.5
- Φίλτρο αφαίρεσης μικρο-σωματιδίων 0.3μm
- Φίλτρο αφαίρεσης φορμαλδεΰδης: πατενταρισμένο φίλτρο καταλυτικής σύνθεσης που επιτυγχάνει την απορρόφηση και καταλυτική αποσύνθεση της φορμαλδεΰδης.
- Αρνητικά φορτισμένα ιόντα υψηλής συγκέντρωσης ενισχύουν την υγεία: ο ιονιστής αέρα μπορεί να βελτιώσει την ψυχική σαφήνεια, την ηρεμία, να ανακουφίσει τις αλλεργίες.

Ειδοποίηση Αλλαγής Φίλτρου

Η συσκευή διαθέτει ένδειξη αλλαγής φίλτρου. Μετά από 2000 ώρες λειτουργίας αναβοσβήνει μια ενδεικτική λυχνία στην οθόνη LED που ειδοποιεί ότι το φίλτρο πρέπει να αλλάξει.

 

Μοντέλο Kullhaus AERO Kullhaus AERO+
Κάλυψη χώρου έως 45m² έως 60m²
Κατανάλωση [μέγιστη] 40W 55W
Τροφοδοσία 230V, 50Hz 230V, 50Hz
Φίλτρο HEPA 360° (4 σε 1) Ναι Ναι
Τεχνολογία κεραμικής-πίεσης ιονισμού Ναι Ναι
Ιονιστής (προαιρετική χρήση) On/Off από το τηλεχειριστήριο On/Off από το τηλεχειριστήριο
CADR 380 m³/h | 225CFM 500 m³/h | 225CFM
Αισθητήρας PM2.5 Ναι Ναι
Αισθητήρας VOCs Οχι Ναι
Εύρος εμφάνισης τιμής PM2.5 000-500mg/m³ 000-500mg/m³
Εύρος εμφάνισης τιμής VOCs - 000-9.90mg/m³
Ενδειξη αλλαγής φίλτρου Ναι Ναι
Κλείδωμα ρυθμίσεων Ναι Ναι
Μέγιστο επίπεδο Θορύβου 65dB 65dB
5 Ταχύτητες Ανεμιστήρα 3+Turbo+Sleep 3+Turbo+Sleep
Χρονοδιακόπτης 1-24 h 1-24 h
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 305x306x604 305x306x724
Καθαρό βάρος 7,8Kgs 8,8Kgs
Εγγύηση 2 χρόνια 2 χρόνια