8 αποτελέσματα

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL sale

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL

Atlantic
από 420,00€ 336,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL.Διαθέτει ψηφιακό θερμοστάτη με δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμόυ, λειτουργία ανίχνευσης ανοιχτού παραθύρου, λειτουργία BOOST 2 ωρών, κλείδωμα πληκτρολογίου για προστασία και αυτόματη λειτουργία 24 ωρών.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL Στενή Σειρά sale Νεο

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL Στενή Σειρά

Atlantic
από 374,00€ 299,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 DIGITAL Στενή Σειρά με μικρό πλάτος μόνο 40 εκατοστά. Διαθέτει ψηφιακό θερμοστάτη με δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμόυ, λειτουργία ανίχνευσης ανοιχτού παραθύρου, λειτουργία BOOST 2 ωρών, κλείδωμα πληκτρολογίου για προστασία και αυτόματη λειτουργία 24 ωρών.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου RSS 2012 Anthracite Στενή sale Νεο

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου RSS 2012 Anthracite Στενή

Atlantic
από 374,00€ 299,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου RSS 2012 Anthracite Στενή, σε ανθρακί χρώμα, με μικρό πλάτος μόνο 40 εκατοστά.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012 sale

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012

Atlantic
από 373,00€ 299,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic RSS 2012. Σχεδιασμένη ώστε να λειτουργεί με ασφάλεια στο μπάνιο. Διαθέτει θερμική ασφάλεια που αποτρέπει την υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας στην επιφάνεια του σώματος. Πιστοποιημένη με βαθμό προστασίας IP24και CLASSE II.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic KEA GREY sale

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic KEA GREY

Atlantic
από 499,00€ 345,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic KEA GREY με μικρό πλάτος μόνο 34 εκατοστά.

Ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες: Θέρμανση λουτρού και στέγνωμα πετσετών

Όλοι ονειρευόμαστε ένα λουτρό στη σωστή θερμοκρασία, μια εκλεπτυσμένη αισθητική και τις πετσέτες πάντοτε ζεστές και απαλές. Η χρήση της ηλεκτρικής πετσετοκρεμάστρας μπάνιου διατηρεί ζεστό το μπάνιο, στη θερμοκρασία που εσείς επιθυμείτε, ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο, η θαλπωρή και άνετη ατμόσφαιρα στο μπάνιο προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση ευχαρίστησης, αναζωογόνησης και χαλάρωσης, ενώ μπορεί επίσης να έχει θετική επίδραση στη διάθεση και την υγεία μας. Επιπλέον, η ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα θα διατηρεί πάντα ζεστές τις πετσέτες μετά από το μπάνιο σας, ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τους χειμερινούς μήνες. Τέλος, καθώς οι πετσέτες παραμένουν στεγνές και καθαρές, θα αποφύγετε τον σχηματισμό μούχλας και βακτηριδίων σε αυτές.

Ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic, Dimplex, Tonon Evolution

Στη Sani Hellas ειδικευόμαστε στην αξιόπιστη και αποδοτική θέρμανση λουτρού προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση θερμαντικών σωμάτων μπάνιου (θερμοπομπούς και πετσετοκρεμάστρες μπάνιου). Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά από ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες σε μοντέλα, χρώματα, διαστάσεις και ισχύ.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τους ευρωπαϊκούς οίκους Atlantic, Tonon, Dimplex οι οποίοι πρωτοπορούν στην κατασκευή αμιγώς ηλεκτρικών σωμάτων θέρμανσης λουτρού, σχεδιασμένα να λειτουργούν με ασφάλεια στο μπάνιο. Άψογο design, προσεγμένο φινίρισμα, εγγυημένη ποιότητα κατασκευής, ασφαλής λειτουργία. Όλες οι πετσετοκρεμάστρες μας είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά και διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία για να εξασφαλίσουν αξιοπιστία και απόδοση. Όλες οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες που διαθέτουμε είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου ακριβείας. Θα απολαμβάνετε άμεση και υγιεινή θέρμανση στο μπάνιο, με πραγματικά χαμηλή κατανάλωση.

Ασφαλής ηλεκτρική θέρμανση μπάνιου

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic, Dimplex, Tonon δεν έχουν καμία σχέση με πατέντες που παρατηρούνται ανελλιπώς, σε κοινές (υδραυλικές) πετσετοκρεμάστρες να ενσωματώνεται μια ηλεκτρική αντίσταση και να πωλούνται χωρίς καμία τελική πιστοποίηση ασφαλείας. Οι πετσετοκρεμάστρες Atlantic, Tonon & Dimplex είναι αμιγώς ηλεκτρικές και έχουν σχεδιαστεί για τοποθέτηση στο χώρο του λουτρού. Περνούν τον απαραίτητο ποιοτικό εργοστασιακό έλεγχο, πιστοποιούνται με βαθμό προστασίας IP24 έως IP44 [προστασία κατά υδρατμών, πιτσιλιών, κα], όλα τα μοντέλα είναι CLASSE II σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Διανέμονται από τη Sani hellas στην ελληνική αγορά σφραγισμένες στην εργοστασιακή τους συσκευασία.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα με θερμοστάτη & δυνατότητα προγραμματισμού

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic, Dimplex και TONON EVOLUTION διαθέτουν ενσωματωμένο θερμοστάτη χώρου. Μπορείτε με ευκολία και ακρίβεια να ρυθμίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν τη δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού για μεγαλύτερη άνεση, αλλά και ευκολία. Το λουτρό σας θα έχει πάντα την ιδανική θερμοκρασία, με χαμηλή κατανάλωση.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή. Η Sani Hellas ως αποκλειστικός εισαγωγέας διατηρεί πλήρως οργανωμένο after sales service.