3 αποτελέσματα

Ηλεκτρική Πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Tonon DRY ANALOGUE WHITE sale

Ηλεκτρική Πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Tonon DRY ANALOGUE WHITE

Tonon
από 224,00€ 188,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα Tonon DRY ANALOGUE WHITE με “Dry Technology” η οποία δεν έχει θερμαντικό υγρό στο εσωτερικό.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου sale
Tonon Tonon OPTI D DYNA DIGITAL BLACK

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου

Tonon
από 456,00€ 365,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μαύρη Tonon OPTI D DYNA DIGITAL BLACK

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου χρωμέ sale

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου χρωμέ

Tonon
από 569,00€ 455,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα χρωμέ TONON CHROMED CRONO DIGITAL διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες εξαιρετικής θαλπωρής στο λουτρό και ταυτόχρονα στεγνώνει τις πετσέτες.

Ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic, Dimplex & TONON EVOLUTION.

Η ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου στεγνώνει τις πετσέτες και ταυτόχρονα θερμαίνει το μπάνιο σας. Στη Sani Hellas ειδικευόμαστε στην αξιόπιστη και αποδοτική θέρμανση λουτρού προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση θερμαντικών σωμάτων μπάνιου (θερμοπομπούς και πετσετοκρεμάστρες μπάνιου). Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τους ευρωπαϊκούς οίκους Atlantic, TONON & Dimplex οι οποίοι πρωτοπορούν στην κατασκευή αμιγώς ηλεκτρικών σωμάτων θέρμανσης λουτρού, σχεδιασμένα να λειτουργούν με ασφάλεια στο μπάνιο. Άψογο design, προσεγμένο φινίρισμα, εγγυημένη ποιότητα κατασκευής, ασφαλής λειτουργία. Όλες οι πετσετοκρεμάστρες μας είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά και διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία για να εξασφαλίσουν αξιοπιστία και απόδοση. Όλες οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες που διαθέτουμε είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου ακριβείας, κάτι που μειώνει το κόστος λειτουργίας σημαντικά. Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα θα απολαμβάνετε άμεση και υγιεινή θέρμανση μπάνιου, με πραγματικά χαμηλή κατανάλωση.

Ασφαλής ηλεκτρική θέρμανση μπάνιου

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic, Dimplex, TONON EVOLUTION δεν έχουν καμία σχέση με πατέντες που παρατηρούνται ανελλιπώς, σε κοινές (υδραυλικές) πετσετοκρεμάστρες να ενσωματώνεται μια ηλεκτρική αντίσταση και να πωλούνται χωρίς καμία τελική πιστοποίηση ασφαλείας. Οι πετσετοκρεμάστρες Atlantic, TONON & Dimplex είναι αμιγώς ηλεκτρικές και έχουν σχεδιαστεί για τοποθέτηση στο χώρο του λουτρού. Περνούν τον απαραίτητο ποιοτικό εργοστασιακό έλεγχο, πιστοποιούνται με βαθμό προστασίας IP24 έως IP44 [προστασία κατά υδρατμών, πιτσιλιών, κα], όλα τα μοντέλα είναι CLASSE II σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Διανέμονται από τη Sani hellas στην ελληνική αγορά σφραγισμένες στην εργοστασιακή τους συσκευασία.

Θέρμανση λουτρού και στέγνωμα πετσετών

Η χρήση μιας ηλεκτρικής πετσετοκρεμάστρας μπάνιου έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Διατηρεί ζεστό το μπάνιο και ανά πάσα στιγμή. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο, η αίσθηση της θαλπωρής, της άνετης ατμόσφαιρας στο μπάνιο δίνει μια ιδιαίτερη ικανοποίηση άνεσης, την αίσθηση της αναζωογόνησης και της χαλάρωσης, ενώ επίσης μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη διάθεση και την υγεία μας. Επιπλέον, θα έχετε πάντα ζεστές πετσέτες μετά από το μπάνιο σας, ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τους χειμερινούς μήνες. Τέλος, καθώς οι πετσέτες παραμένουν στεγνές και καθαρές, θα αποφύγετε τον σχηματισμό μυκήτων και βακτηριδίων στις πετσέτες σας.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα με θερμοστάτη

Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες Atlantic, Dimplex και TONON EVOLUTION διαθέτουν ενσωματωμένο θερμοστάτη χώρου. Μπορείτε με ευκολία και ακρίβεια να ρυθμίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν τη δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού για μεγαλύτερη άνεση, αλλά και ευκολία. Το λουτρό σας θα έχει πάντα την ιδανική θερμοκρασία, με χαμηλή κατανάλωση.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή και τον αποκλειστικό εισαγωγέα Sani Hellas.