1 αποτελέσματα

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic KEA GREY sale

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic KEA GREY

Atlantic
από 499,00€ 345,00€

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα μπάνιου Atlantic KEA GREY με μικρό πλάτος μόνο 34 εκατοστά.

Ηλεκτρική θέρμανση

Η ηλεκτρική θέρμανση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθώς οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους πιο ενεργειακά αποδοτικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον για να θερμάνουν τα σπίτια τους. Τα ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ζεστασιά και άνεση σε σπίτια και επιχειρήσεις, χωρίς την ανάγκη για ορυκτά καύσιμα. Η ηλεκτρική θέρμανση είναι το μέλλον της θέρμανσης

Στη Sani Hellas SA, κατανοούμε τη σημασία της προσφοράς μιας σειράς προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης υψηλής ποιότητας για την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών των πελατών μας. Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρέχουν μέγιστη άνεση και απόδοση, ενώ παράλληλα είναι κορυφαίας ποιότητας και ανθεκτικά στο χρόνο. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης: επιτοίχια και φορητά ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα, θερμοπομποί, αερόθερμα, ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες μπάνιου συνθέτουν μια πλούσια ποικιλία προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης, που παρέχουν άμεση θέρμανση και χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Διανέμουμε αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες με τεράστια παράδοση στην ηλεκτρική θέρμανση: NOBØ Νορβηγίας, Atlantic Γαλλίας και TONON EVOLUTION Ιταλίας.

Η NOBØ κατασκευάζει ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα για οικιακή χρήση από το 1947 στο STJØRDAL Νορβηγίας. Παραδοσιακά ο μεγαλύτερος νορβηγικός οίκος κατασκευής ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων. Οι θερμοπομποί Νορβηγίας NOBØ είναι ανέκαθεν οι πρώτοι στις πωλήσεις στις σκανδιναβικές χώρες και οι πρώτοι σε πωλήσεις νορβηγικοί θερμοπομποί παγκοσμίως.

Η Atlantic από το 1968 παράγει και εξελίσσει τα προϊόντα της στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού νοικοκυριού. Είναι μακράν ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός οίκος με εξειδίκευση στην ηλεκτρική θέρμανση.

Η TONON EVOLUTION ιδρύθηκε το 1963 και διαθέτει πάνω από 50 χρόνια ιστορίας στη βιομηχανία θέρμανσης. Η φιλοσοφία της εταιρείας αφορά στο σχέδιο ως μεταμόρφωση, την ομορφιά ως αξία, τη μοναδικότητα ως τρόπο ύπαρξης, ένα κομψό και καθαρό στυλ.

Όταν επιλέγετε την εταιρεία μας για τις ανάγκες σας σε ηλεκτρική θέρμανση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε το καλύτερο δυνατό προϊόν και υπηρεσία. Πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την τέλεια λύση θέρμανσης για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Προσφέρουμε επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγγύησης και επισκευής για τα μοντέλα που διανέμουμε στην ελληνική αγορά.

Ηλεκτρική Θέρμανση Πλεονεκτήματα

 • Οικονομική θέρμανση: Τα ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης είναι πιο οικονομικά στην εγκατάσταση και δεν έχουν κανένα κόστος συντήρησης.
 • Αυτόνομη θέρμανση: Όλα τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα που διαθέτουμε είναι εξοπλισμένα με θερμοστάτη υψηλής ευαισθησίας (απόκλιση ± 0,1C° - ± 0,05C°). Έκαστο λειτουργεί ανεξάρτητα, με αυτόνομο θερμοστάτη χώρου, αισθητήρα θερμοκρασίας χώρου και διακόπτη on/off.
 • Αποδοτικότητα: Η άμεση απόκριση του θερμοστάτη στη θερμοκρασία δωματίου συν τον αισθητήρα θερμοκρασίας δωματίου, κάνουν σχεδόν όλη την ενέργεια που καταναλώνεται να μετατρέπεται σε θερμότητα.
 • Εύκολη εγκατάσταση: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα εγκαθίστανται εύκολα.
 • Καμία συντήρηση: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα δεν απαιτούν συντήρηση. Δεν έχουν κινούμενα μέρη που μπορεί να χαλάσουν ή να απαιτούν σέρβις.
 • Καθαρή θέρμανση: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα παρέχουν καθαρή θέρμανση, χωρίς εκπομπές ρύπων ή υποπροϊόντα καύσης.
 • Ποικιλία μοντέλων: Ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα σε ποικιλία μοντέλων, σε μια σειρά μεγεθών και τύπων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε θερμοστάτες για έλεγχο της θερμοκρασίας και εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα που διαθέτουμε διαθέτουν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, έχουν στιβαρή κατασκευή και μακρά διάρκεια ζωής.
 • Άμεση θέρμανση: Η θέρμανση με ηλεκτρικά σώματα είναι άμεση, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να ζεσταθεί ένα σύστημα ή να κυκλοφορήσει ζεστό νερό.
 • Αθόρυβη λειτουργία: Όλα τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα που διαθέτουμε έχουν πλήρως αθόρυβη λειτουργία, χωρίς περίεργα τριξίματα κατά τη λειτουργία.
 • Ασφαλής λειτουργία: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα που προσφέρουμε περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Είναι εξοπλισμένα με θερμική ασφάλεια προστασίας από υπερθέρμανση, έτσι ώστε η θερμοκρασία στην επιφάνεια του σώματος να μην αυξάνεται υπερβολικά και να είναι ανεκτή ακόμα και στο άγγιγμα του χεριού ενός παιδιού. Επιπλέον, η προστασία από πτώση απενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία θερμαντικού σώματος.
 • Φιλικά προς το περιβάλλον και πλήρως ανακυκλώσιμα: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα είναι πλήρως ανακυκλώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς εκπομπές ρύπων ή ρύπανση. Χρησιμοποιούν επίσης ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως η αιολική και η ηλιακή ενέργεια, καθιστώντας τα μια βιώσιμη λύση θέρμανσης.