How to choose the right dehumidifier

How to choose the right dehumidifier

  • 22/07/2021

Dehumidifier Buying Guide, includes all the important features in order to choose a quality dehumidifier, according to your needs.

1~!@~Αφυγραντήρας σωστή χρήση!

1~!@~Αφυγραντήρας σωστή χρήση!

  • 07/04/2021

1~!@~Η σωστή χρήση του αφυγραντήρα είναι να τον λειτουργείτε ανελλιπώς, στην αυτόματη λειτουργία, με τον υγροστάτη ρυθμισμένο στο 55-60% . Όλοι οι αφυγραντήρες Kullhaus διαθέτουν ψηφιακή ρύθμιση επιθυμητής υγρασίας χώρου και τη διατηρούν με ακρίβεια. Όταν ο αφυγραντήρας πιάσει την επιθυμητή υγρασία θα σταματήσει να δουλεύει. Έτσι η υγρασία στο εσωτερικό συντηρείται σε υγιεινά επίπεδα, το σπίτι προστατεύεται και η κατανάλωση θα είναι αμελητέα.

1~!@~Το αλφαβητάρι του καλού… αφυγραντήρα!

1~!@~Το αλφαβητάρι του καλού… αφυγραντήρα!

  • 01/02/2021

1~!@~Στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες μοντέλα αφυγραντήρων, τα οποία έχουν διαφορετικές λειτουργίες. Για αυτό το λόγο, πριν αποφασίσετε για την αγορά της συσκευής που θα αναλάβει να καταπολεμήσει τον «επικίνδυνο εχθρό» της υγρασίας, τότε καλό είναι πρώτα να γνωρίζετε κάποια παραπάνω πράγματα τόσο για τη χρήση, όσο και τις δυνατότητες τους. Έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα αλφαβητάρι για αρχάριους, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο και θα σας βοηθήσει καλύτερα στην τελική επιλογή σας…

1~!@~Αφυγραντήρας τι να προσέξω

1~!@~Αφυγραντήρας τι να προσέξω

  • 05/01/2021

1~!@~Ο καλύτερος αφυγραντήρας είναι αυτός που θα καλύψει τις ανάγκες του χώρου σας και έχει την ποιότητα κατασκευής ώστε αφενός να μην είναι δυσάρεστος στη χρήση, όπως υπερβολικός θόρυβος και τριξίματα πλαστικών, και αφετέρου η διάρκεια ζωής του είναι μεγάλη. O αφυγραντήρας θα πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητας, όταν μαγειρεύουμε, όταν στεγνώνουμε ρούχα, όταν κάνουμε μπάνιο, για χαμηλότερο κόστος θέρμανσης, για την προστασία του σπιτιού και των επίπλων, κλπ.

How to make your home energy friendly

How to make your home energy friendly

  • 12/11/2020

See how you can make your home energy friendly, easy and economical!