Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Search FAQ
 • Αφυγραντήρες Desiccant Meaco

  • Πώς λειτουργούν οι αφυγραντήρες τεχνολογίας desiccant;

   Αφυγραντήρες τεχνολογίας desiccant – τρόπος λειτουργίας

    

   Οι αφυγραντήρες desiccant Meaco εκμεταλλεύονται τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης, χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η βάση λειτουργίας τους είναι η χρήση του αφυγραντικού υλικού desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει την ιδιότητα να παρακρατά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα, τα μετατρέπει σε νερό το οποίο αποθηκεύεται στον κάδο του αφυγραντήρα ή με σωληνάκι στην αποχέτευση. (δείτε στο video που ακολουθεί τον τρόπο λειτουργίας)

    

    


   αφυγραντήρας desiccant τρόπος λειτουργίας

    

    

   αφυγραντήρας desiccant DD8L. Video: πώς λειτουργεί ο αφυγραντήρας τεχνολογίας desiccant

    

  • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των αφυγραντήρων τεχνολογίας desiccant;

   Οι αφυγραντήρες τεχνολογίας desiccant αποδίδουν 100% σε χαμηλές θερμοκρασίες

    

   Το μεγάλο πλεονέκτημα, συγκριτικά με τους αφυγραντήρες με μοτέρ, είναι ότι οι αφυγραντήρες Meaco νέας τεχνολογίας desiccant λειτουργούν αποδοτικά στις πιο αντίξοες θερμοκρασίες 1-37°C! Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόδοση ενός αφυγραντήρα εξαρτάται από τη θερμοκρασία του χώρου όπου χρησιμοποιείται. Αυτός είναι ο καθοριστικός παράγοντας. Στην περίπτωση λοιπόν που η θερμοκρασία χώρου είναι κάτω των 15°C, οι αφυγραντήρες Meaco τεχνολογίας desiccant είναι οι μόνοι που μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς να μειώνεται η αποδοτικότητά τους. Κυρίως οι εξοχικές κατοικίες, για πολύ καιρό κλειστές, χωρίς εξαερισμό και θέρμανση.

    

   Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L εγγυάται αφύγρανση 8-10 λίτρα την ημέρα ανεξαιρέτως της θερμοκρασίας δωματίου.

    

   Ο αφυγραντήρας desiccant φυσάει θερμό αέρα

    

   Ταυτόχρονα οι αφυγραντήρες desiccant Meaco διαθέτουν στο εσωτερικό θερμική αντίσταση, η οποία θερμαίνει τον ξηρό αέρα πριν τον διοχετεύσουν στο χώρο. Οι αφυγραντήρες desiccant Meaco ανεβάζουν τη θερμοκρασία χώρου κατά 1-2°C, συμβάλλοντας στη θέρμανσή του.

    

   Οι αφυγραντήρες desiccant λειτουργούν αθόρυβα

    

   Ακριβώς επειδή ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L δεν έχει μοτέρ, είναι αθόρυβος στη λειτουργία του. Σχεδόν το ίδιο αθόρυβος όσο οι Kullhaus Qualis ion.

    

   Οι αφυγραντήρες desiccant  έχουν χαμηλή κατανάλωση

    

   Οι αφυγραντήρες desiccant Meaco έχουν χαμηλή κατανάλωση (30W όταν ο ανεμιστήρας κάνει διάγνωση της σχετικής υγρασίας δωματίου, 330W όταν ο αφυγραντήρας λειτουργεί κάνοντας αφύγρανση). Διαθέτουν ενσωματωμένο υγροστάτη χώρου, έτσι με το που η σχετική υγρασία χώρου επιτευχθεί ο αφυγραντήρας τίθεται εκτός λειτουργίας και δεν καταναλώνει καθόλου ρεύμα, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος στο ελάχιστο). Ο ανεμιστήρας του αφυγραντήρα desiccant Meaco DD8L μπαίνει σε λειτουργία ύπνου, και μετά από 30 λεπτά περίπου θα ξανά λειτουργήσει παίρνοντας δείγματα από τον αέρα του χώρου και εάν η σχετική υγρασία δεν έχει αυξηθεί τότε μπαίνει και πάλι σε κατάσταση ύπνου. Σε ένα καλά μονωμένο σπίτι ο ανεμιστήρας θα λειτουργήσει για μόλις 10 λεπτά την ώρα αντί για 60!

    

   Να υπογραμμίσουμε ότι στην προαναφερθείσα κατανάλωση περιλαμβάνεται η θερμική αντίσταση που διαθέτουν οι αφυγραντήρες desiccant Meaco, που αυξάνει τη θερμοκρασία χώρου περίπου 1-2°C. Ο ξηρός αέρας που φυσάει ο αφυγραντήρας desiccant Meaco είναι περίπου 10°C πιο ζεστός από την υπάρχουσα θερμοκρασία χώρου!

     

   Οι μόνοι αφυγραντήρες που λειτουργούν σε χαμηλές θερμοκρασίες 1-37°C!

  • Πότε να χρησιμοποιήσω αφυγραντήρα τεχνολογίας desiccant;

   Αφυγραντήρα τεχνολογίας desiccant Meaco DD8L πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όταν η θερμοκρασία δωματίου είναι κάτω από 15°C

  • Ποια λειτουργία να χρησιμοποιήσω στο DD8L;

   Στις περισσότερες των περιπτώσεων η λειτουργία που συνιστάται είναι η “Normal” λειτουργία normal κανονική και η πρώτη σκάλα ανεμιστήρα. θα διατηρήσει τη σχετική υγρασία στο 50% περίπου. Για να αποφύγετε σταγόνες υγρασίας στα μονής μονώσεως παράθυρα ή όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από 5°C θα πρέπει να προτιμάτε τη Maximum λειτουργία από τη Normal.

  • Μυρωδιά βγαίνει από τον αφυγραντήρα

   Όταν χρησιμοποιείτε τον αφυγραντήρα για πρώτη φορά, αλλά και στη συνέχεια, μπορεί περιοδικά να παρατηρήστε μια μυρωδιά να βγαίνει από τον αφυγραντήρα. Αυτό προέρχεται από το αφυγραντικό υλικό Zeolite desiccant και δεν είναι ένδειξη ότι ο αφυγραντήρας είναι ελαττωματικός, ή ότι είναι επιβλαβής για τους ανθρώπους ή τα κατοικίδια. Η μυρωδιά προκύπτει από το ότι το Zeolite απορροφά μυρωδιές από πράγματα όπως τα τσιγάρα, καλλυντικά, λακ μαλλιών, υλικά οικοδομών και καινούργια έπιπλα και στη συνέχεια όταν το desiccant θερμανθεί η μυρωδιά απελευθερώνεται στο δωμάτιο. Η μυρωδιά θυμίζει σαν κάτι να καίγεται ή σαν ξινή μυρωδιά. Είναι φυσιολογικό, δεν διαρκεί πολύ και δεν είναι ένδειξη ελαττωματικής συσκευής. Όταν αποθηκεύετε τον αφυγραντήρα να τον βάζετε στο κουτί του για προστασία από τη σκόνη.

  • Ο αφυγραντήρας έχει πιάσει την υγρασία, αλλά ο ανεμιστήρας λειτουργεί. Γιατί;

   Στις τρεις λειτουργίες που ελέγχονται από τον υγροστάτη (Minimum / Normal και Maximum) όταν η επιλεγμένη σχετική υγρασία έχει επιτευχθεί ο αφυγραντήρας θα σταματήσει την αφύγρανση του αέρα, αλλά ο ανεμιστήρας θα λειτουργεί. Όταν αυτό συμβεί η συσκευή θα σταματήσει να συλλέγει νερό, είναι φυσιολογικό. Ο ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί προκειμένου να πάρει δείγμα από τον αέρα έτσι ώστε ο αφυγραντήρας να γνωρίζει το πότε να ξεκινήσει εκ νέου η συλλογή νερού, αλλά εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από την επιθυμητή τότε δεν υπάρχει λόγος να συλλέξει νερό και βέβαια δεν θα εμφανιστεί νερό στο δοχείο. Όταν η σχετική υγρασία υπερβεί και πάλι τα επιθυμητά όρια ο αφυγραντήρας θα μπει σε λειτουργία αυτόματα.

  • Γιατί ο ανεμιστήρας λειτουργεί αφότου έχω σβήσει τον αφυγραντήρα;

   Ο ανεμιστήρας ψύχει το εσωτερικό θερμαντικό σώμα, είναι φυσιολογικό. Ο ανεμιστήρας θα λειτουργήσει για 3 λεπτά από τη στιγμή που πατήσετε το μπουτόν Power για να σβήσετε τη συσκευή. Περιμένετε να σταματήσει η λειτουργία του ανεμιστήρα για να μετακινήσετε τον αφυγραντήρα.

  • Αφυγραντήρας Meaco DD8L

   αφυγραντηρας meaco DD8L

    

   αφυγραντήρας desiccant με ιονιστή DD8L

    

    

   αφυγραντήρας Meaco DD8L. Καλύτερος αφυγραντήρας στην Ευρώπη - BEST BUY

    

    

    

    

    

   • 2009 Best Buy “Practical Boat Owner”
   • 2012 Best Buy “Land Rover World”
   • 2013 Best Buy “Sailing Today”
   • 2014 Best Buy “Which Magazine”
   • 2015 Best Buy “Which Magazine”
   • 2015 Best Buy “klikk.no”

    

   αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L περιγραφή

    

   Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L εκμεταλλεύεται τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης. Λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στο αφυγραντικού υλικό desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει τη φυσική ιδιότητα να απορροφά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα και κατ’επέκταση να τα μετατρέπει σε νερό το οποίο αποθηκεύεται στον κάδο του αφυγραντήρα ή με σωληνάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία στην αποχέτευση. (δείτε στο video που ακολουθεί τον τρόπο λειτουργίας του αφυγραντήρα desiccant Meaco DD8L)

    

   αφυγραντήρας desiccant DD8L. Video: πώς λειτουργεί 

    

    

    

   Διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη

    

   Ο αφυγραντήρας Meaco DD8L διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη. Αυτό που κάνει ο υγροστάτης είναι να ελέγχει τη σχετική υγρασία δωματίου. Όπως ο θερμοστάτης χώρου ελέγχει τη θερμοκρασία δωματίου, κατά τον ίδιο τρόπο ο υγροστάτης δίνει την εντολή πότε ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί και πότε θα σβήνει βάσει της σχετικής υγρασίας που έχετε καθορίσει. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα έχετε πάντα σταθερή υγρασία στο χώρο και ταυτόχρονα μειώνεται κατά πολύ το κόστος λειτουργίας του αφυγραντήρα.

    

   Πίνακας ελέγχου αφυγραντήρα Meaco DD8L

    

   αφυγραντήρας ιονιστής Meaco DD8L, για σπίτι έως 100m²

    

   • Δυνατότητα αφύγρανσης 8L την ημέρα στους 1-37C°
   • Τύπος αφυγραντήρα: desiccant
   • Λογική ελέγχου Meaco
   • Αυτόματη επανεκκίνηση από διακοπή ρεύματος
   • Αντιβακτηριακό φίλτρο αέρα τεχνολογίας Polyesthylene terephthalate fibre
   • Ενσωματωμένος ιονιστής (προαιρετική χρήση)
   • 4 λειτουργίες χρήσης Laundry, Maximum, Normal, Minimum
   • 3 ταχύτητες ανεμιστήρα (High, Low, Laundry)
   • Χωρητικότητα δοχείου νερού 2L
   • Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης στην αποχέτευση (περιέχεται στη συσκευασία)
   • Χρονοδιακόπτης για 1, 2, 4 ή 8 ώρες
   • Απλός και εύκολος χειρισμός του πίνακα ελέγχου
   • Αθόρυβη λειτουργία 39/43/48dB
   • Βάρος: 6,4Kgs

    

   Αφυγραντήρας Meaco DD8L, εγχειρίδιο χρήσης

    

    

   dd8l Πλεονεκτήματα

    

    

   Το Αγγλικό περιοδικό “Practical Boat Owner” Νοεμβρίου 2011 δοκίμασε και αξιολόγησε διάφορους αφυγραντήρες στις πιο σκληρές συνθήκες υγρασίας, δηλαδή σε σκάφη. Ο αφυγραντήρας Meaco DD8L ήταν ο καθαρός νικητής χάρη στην εξαιρετική του απόδοση στις πιο δύσκολες συνθήκες υγρασίας, στη θάλασσα…

    


   αφυγραντηρας meaco DD8L-DD8L Junior, Practical Boat Owner Nov 2011αφυγραντήρας Meaco DD8L best buy, Practical Boat Owner Nov 2011

    

    

   ο καλυτερος αφυγραντήρας, DD8L δοκιμή και συγκριτικό τεστ από το ανεξάρτητητο περιοδικό Practical Boat

   Το Αγγλικό περιοδικό “Practical Boat Owner” στο τεύχος Νοεμβρίου 2011 δοκίμασε και αξιολόγησε αφυγραντήρες desiccant στις πιο σκληρές συνθήκες υγρασίας, δηλαδή σε σκάφος στη θάλασσα. Θα ρωτήσει κάποιος, γιατί η δοκιμή αφορούσε αποκλειστικά σε αφυγραντήρες desiccant; Πρώτον, οι αφυγραντήρες desiccant (λειτουργούν με ξηραντικό υλικό και όχι μοτέρ – compreσsor) είναι μικροί σε μέγεθος και εύκολα στοιβάζουν μέσα στο σκάφος . Δεύτερον, καθώς δεν έχουν συμπιεστή είναι πολύ ελαφρύτερα, και ζυγίζουν περίπου 6Kg , που τους καθιστά πιο εύκολους στη χρήση. Επίσης, σε αντίθεση με τους αφυγραντήρες με μοτέρ, οι αφυγραντήρες desiccant Meaco δεν παγώνουν τον αέρα δωματίου, αλλά αντιθέτως ανεβάζουν τη θερμοκρασία χώρου κατά 1-2°C, συμβάλλοντας στη θέρμανσή του (διαθέτουν εσωτερική θερμική αντίσταση). Τέλος, κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι οι αφυγραντήρες συμπιεστή που κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο δεν λειτουργούν καλά σε χαμηλές θερμοκρασίες, ακριβώς τη στιγμή που τα χρειαζόμαστε περισσότερο. Αντιθέτως οι αφυγραντήρες desiccant, όπως ο Meaco DD8L, λειτουργούν αποτελεσματικά στις πιο αντίξοες θερμοκρασίες 1-37°C! Ο αφυγραντήρας Meaco DD8L ήταν ο καθαρά ο καλύτερος αφυγραντήρας. χάρη στην εξαιρετική του απόδοση στις πιο δύσκολες συνθήκες υγρασίας, στη θάλασσα…

   χαμηλή κατανάλωση: αφυγραντηρας Meaco DD8L χρησιμοποιεί το “σύστημα έξυπνου έλεγχου”

   Όχι μόνο ήταν πιο αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση της υγρασίας του χώρου, αλλά ο Meaco DD8L μετρήθηκε να έχει τη χαμηλότερη κατανάλωση, χάριν στο “σύστημα έξυπνου έλεγχου” (intelligent control system) που όλοι οι αφυγραντήρες Meaco διαθέτουν. Με λίγα λόγια, το “σύστημα έξυπνου έλεγχου” διασφαλίζει ότι όταν επιτευχθεί ο στόχος της σχετικής υγρασίας που έχουμε επιλέξει ο Meaco DD8L θέτει σε λειτουργία μόνο τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά για να διασφαλιστεί ότι η σχετική υγρασία δεν αυξάνει και στη συνέχεια μπαίνει σε κατάσταση ύπνου για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, θα ξυπνήσει και να ελέγξει τη σχετική υγρασία για 5 λεπτά κάθε μισή ώρα και θα αφυγράνει όπως και όταν απαιτείται . Όταν είναι σε λειτουργία μόνο ανεμιστήρας, ο αφυγραντήρας desiccant DD8L καταναλώνει περίπου 30-40 watt. Αυτό σημαίνει ότι μακροπρόθεσμα ο χρήστης του Meaco DD8L θα εξοικονομήσει ένα σεβαστό ποσό χρημάτων. (η Meaco διαθέτει δύο μοντέλα αφυγραντήρων desiccant, Meaco DD8L)

   Αθόρυβη λειτουργία

   Σε μικρούς χώρους, όπως αυτοί του σκάφους όπου έγινε το δοκιμαστικό τέστ, σημαντικό ρόλο παίζει ο θόρυβος του αφυγραντήρα. Στην ουσία ο χρήστης κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο, με τον αφυγραντήρα σε λειτουργία. Ακριβώς επειδή οι αφυγραντήρες desiccant Meaco DD8L και Meaco DD8L Junior δεν έχουν μοτέρ, είναι αθόρυβοι στη λειτουργία τους. Οι κάτοχοι αφυγραντήρων με μοτέρ αμέσως εντυπωσιάζονται από τα χαμηλά επίπεδα θορύβου των Meaco DD8L και Meaco DD8L Junior και αυτή είναι η έκπληξή τους όταν τους δουν σε λειτουργία.

  • Αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi

    

   αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi περιγραφή

    

   Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi εκμεταλλεύεται τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης. Λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στο αφυγραντικού υλικό desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει τη φυσική ιδιότητα να απορροφά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα και κατ’επέκταση να τα μετατρέπει σε νερό το οποίο αποθηκεύεται στον κάδο του αφυγραντήρα ή με σωληνάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία στην αποχέτευση. Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi είναι ο μόνος αφυγραντήρας desiccant που μπορεί να καλύψει έως και 120 m². Είναι ο μόνος αφυγραντήρας desiccant στην ευρωπαϊκή αγορά με οθόνη LCD και δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού λειτουργίας. Με ενσωματωμένο ισχυρό ιονιστή που καθαρίζει την ατμόσφαιρα. (δείτε στο video που ακολουθεί τον τρόπο λειτουργίας του αφυγραντήρα desiccant Meaco DD8L Zambezi)

    

    

   • Ο μόνος που καλύπτει έως 120m²
   • Ο μόνος με LCD οθόνη
   • Ο μόνος με δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού !!!
   • Μπορείτε να ελέγχετε ποιες ώρες θα λειτουργεί
   • Ο μόνος με ισχυρό ιονιστή6 x105 m3

    

   αφυγραντήρας Meaco DD8L Zambezi | οθόνη LCD

    

   dd8l Zambezi othoni



   αφυγραντηρας desiccant με ιονισμό Meaco DD8L Zambezi. αφυγραντήρας ιονιστήςΤο χαρούμενο Zambezi εμφανίζεται στην οθόνηόταν η συσκευή κάνει αφύγρανση και συλλέγει νερό.
   αφυγραντηρας desiccant με ιονισμό Meaco DD8L Zambezi. αφυγραντήρας ιονιστήςΤο λυπημένο Zambezi εμφανίζεται στην οθόνη όταν η συσκευή ΔΕΝ κάνει αφύγρανση και ΔΕΝ συλλέγει νερό.

   Διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη

    

   Ο αφυγραντήρας Meaco DD8L Zambezi διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη. Αυτό που κάνει ο υγροστάτης είναι να ελέγχει τη σχετική υγρασία δωματίου. Όπως ο θερμοστάτης χώρου ελέγχει τη θερμοκρασία δωματίου, κατά τον ίδιο τρόπο ο υγροστάτης δίνει την εντολή πότε ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί και πότε θα σβήνει βάσει της σχετικής υγρασίας που έχετε καθορίσει. Ορίζετε την επιθυμητή σχετική υγρασία χώρου από την οθόνη LCD, σε βήματα των 5%. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα έχετε πάντα σταθερή υγρασία στο χώρο και ταυτόχρονα μειώνεται κατά πολύ το κόστος λειτουργίας του αφυγραντήρα.

    

   Λογική ελέγχου Meaco

    

   Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi διαθέτει τη Λογική Ελέγχου Meaco (Meaco Control Logic). Εάν επιλέξετε μία εκ των επιλογών του υγροστάτη μεταξύ 40 – 70% η Λογική Ελέγχου Meaco θα λειτουργήσει αυτόματα. Όταν η επιθυμητή σχετική υγρασία επιτευχθεί ο αφυγραντήρας θα σταματήσει την αφύγρανση, αλλά ο ανεμιστήρας θα συνεχίσει τη λειτουργία του για 10 επιπλέον λεπτά. Όταν συμβαίνει αυτό δε συλλέγεται νερό και είναι απολύτως φυσιολογικό. Ο ανεμιστήρας εν συνεχεία θα σταματήσει για 30 λεπτά και κατόπιν θα ξαναλειτουργήσει για 3 λεπτά στη χαμηλή σκάλα, προκειμένου να διαπιστώσει τα επίπεδα υγρασίας. Εάν η υγρασία παραμένει κάτω από την επιθυμητή τότε ο ανεμιστήρας θα σβήσει για 30 λεπτά και ούτω καθ’ εξής.

    

   αφυγραντήρας ιονιστής Meaco DD8L Zambezi
   για σπίτι έως 120m²

    

   • Ο μόνος αφυγραντήρας desiccant που καλύπτει 120m²
   • Δυνατότητα αφύγρανσης 8L την ημέρα στους 1-37C°
   • Τύπος αφυγραντήρα: desiccant
   • Ψηφιακή οθόνη LCD
   • Ψηφιακή επιλογή επιθυμητής σχετικής υγρασίας
   • Δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού λειτουργίας
   • Χωρητικότητα κάδου νερού 3 λίτρα
   • Προστασία από υπερχείλιση
   • Λογική ελέγχου Meaco
   • Αυτόματη επανεκκίνηση από διακοπή ρεύματος
   • Αντιβακτηριακό φίλτρο αέρα τεχνολογίας Polyesthylene terephthalate fibre
   • Ισχυρός ενσωματωμένος ιονιστής 6 x105 m3 (προαιρετική χρήση)
   • Λειτουργία στεγνώματος ρούχων (Laundry)
   • 3 ταχύτητες ανεμιστήρα (High, Low, Laundry)
   • Χωρητικότητα δοχείου νερού 3L
   • Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης στην αποχέτευση (περιέχεται στη συσκευασία)
   • Απλός και εύκολος χειρισμός του πίνακα ελέγχου
   • Αθόρυβη λειτουργία 41/45/50dBA
   • Βάρος: 9Kgs

    

   αφυγραντήρας ιονιστής Meaco DD8L Zambezi εγχειρίδιο χρήσης

    

   Video Meaco DD8L Zambezi | τρόπος λειτουργίας

    

    

   Video Meaco DD8L Zambezi | ενσωματωμένος ιονιστής

    

    

    

   Αξιολόγηση Meaco DD8L Zambezi – δείτε το video