Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Θέρμανση

25 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

25 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Θέρμανση

Η SANI HELLAS παρουσιάζει και δίνει τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να επιλέξει μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης ποιότητας, που παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Η εξαιρετική ποικιλία και ποιότητα κατασκευής των δύο αναμφισβήτητα μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών οίκων, με παράδοση στην ηλεκτρική θέρμανση και design πραγματικά θα σας ενθουσιάσει. Θερμοπομποί αμέσου αποδόσεως, θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας, ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες λουτρού συνθέτουν μια πλήρη πρόταση για ποιοτική και με χαμηλή κατανάλωση θέρμανση του σπιτιού και του γραφείου.

 

Η Nobo κατασκευάζει ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα για οικιακή χρήση από το 1947 στο STJØRDAL Νορβηγίας. Παραδοσιακά ο μεγαλύτερος νορβηγικός οίκος κατασκευής ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων. Οι θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo είναι ανέκαθεν οι πρώτοι στις πωλήσεις στις σκανδιναβικές χώρες και οι πρώτοι σε πωλήσεις νορβηγικοί θερμοπομποί παγκοσμίως.

 

Η Atlantic από το 1968 παράγει και εξελίσσει τα προϊόντα της στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού νοικοκυριού. Είναι μακράν ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός οίκος με εξειδίκευση στην ηλεκτρική θέρμανση. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια θερμαντικά σώματα το χρόνο και 10.600 εργαζόμενους ανά τον κόσμο.

Πλεονεκτήματα

Όλα τα μοντέλα ηλεκτρικής θέρμανσης Nobo και Atlantic διαθέτουν:

 

● Άυτόνομο ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου μεγάλης ευαισθησίας (απόκλιση ± 0,1C° - ± 0,05C°), κάτι που συνιστά το κυριότερο πλεονέκτημα για τη χαμηλή κατανάλωση των θερμαντικών σωμάτων

● Άμεση ανταπόκριση του θερμοστάτη στη θερμοκρασία δωματίου

● Εξοικονόμηση ενέργειας

● Άμεση απόδοση

● Πλήρως αθόρυβη λειτουργία

● Θερμική ασφάλεια προστασίας από υπερθέρμανση

● Αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου (sensor)

● Έκαστο σώμα λειτουργεί αυτόνομα, με ανεξάρτητο θερμοστάτη χώρου και διακόπτη on/off

● Δε χρειάζονται συντήρηση

● Φιλικά προς το περιβάλλον, πλήρως ανακυκλώσιμα

● Εγγύηση και άμεσο service SANI HELLAS χωρίς χρέωση εργασίας

 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Περισσότερα
">