Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Θερμαντικά σώματα

2 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

2 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Θερμαντικά σώματα

Η Sani hellas

εισαγωγική εξαγωγική ΑΕ δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στο χώρο της ηλεκτρικής θέρμανσης τα τελευταία 35 χρόνια.

Διαθέτουμε προϊόντα θέρμανσης εξαιρετικής ποιότητας – Ευρωπαϊκής κατασκευής! – αξιόπιστης, ασφαλούς και δοκιμασμένης λειτουργίας.

 

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα τους δύο μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους ηλεκτρικής θέρμανσης: τη NOBØ Νορβηγίας [Dimplex] και την ATLANTIC Γαλλίας. Θερμοπομποί ποιότητας αμέσου αποδόσεως,

θερμαντικά σώματα, ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες μπάνιου,σώματα ακτινοβολίας, αερόθερμο λουτρού, και άλλα προϊόντα συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων θέρμανσης Ευρωπαϊκής κατασκευής

.

Εγγυημένη ποιότητα, υγιεινή λειτουργία, φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση, ικανή να ικανοποιήσει τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού σας και την αισθητική αρμονία με το διακοσμητικό ύφος των χώρων, με τη χαμηλότερη κατανάλωση.

Οι θερμοπομποί NOBØ και οι θερμοπομποί Atlantic αποτελούν λύσεις για τη σύγχρονη θέρμανση του σπιτιού πόλης, του εξοχικού και του γραφείου. Η Sani hellas ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας 7 χρόνια για τους θερμοπομπούς NOBØ και 5 χρόνια για τους θερμοπομπούς Atlantic. Θα θέλαμε να σάς επιστήσουμε την προσοχή στις παραεισαγωγές που υπάρχουν στην ελληνική αγορά.