Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Αφυγραντήρες Kullhaus

2 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

2 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Αφυγραντήρες Kullhaus

 

Ποιότητα που ξεχωρίζει !

 

Στην Kullhaus δε θέλαμε να φτιάξουμε απλά ακόμα μια σειρά αφυγραντήρων. Η κεντρική σκέψη ήταν ο σχεδιασμός ενός άρτιου ποιοτικά οικιακού αφυγραντήρα, που θα εντάσσεται αρμονικά στο χώρο του σπιτιού. Οι αφυγραντήρες Kullhaus σχεδιάστηκαν έχοντας στο μυαλό τρεις βασικές αρχές: τα υψηλότερα στάνταρτ ποιότητας κατασκευής, τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση του αφυγραντήρα, που θα λειτουργεί όσο το δυνατό πιο αθόρυβα.

 

Αφυγραντήρες δωματίου Kullhaus

 

 

Αφυγραντήρες ποιότητας Kullhaus 

 

Όταν αγοράζετε έναν αφυγραντήρα Kullhaus γνωρίζετε ότι κατέχετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που εγγυάται να διατηρήσει την ιδανική υγρασία στο σπίτι σας. Εξαφανίστε μαύρα στίγματα στους τοίχους, φουσκωμένους τοίχους με την μπογιά έτοιμη να σκάσει, φθαρμένα έπιπλα, φουσκωμένα ξύλινα πατώματα, παράθυρα που στάζουν νερό, κ.α. Συνηθισμένες καταστάσεις υγρασίας στο σπίτι, το γραφείο ή το εξοχικό που όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει. Προβλήματα υγρασίας που τελικά μας κοστίζουν μια περιουσία, ξανά και ξανά.

 

οι καλυτεροι αφυγραντηρες της αγορας

 

 

 

 Οι αφυγραντήρες kullhaus ρουφάνε την υπερβολική υγρασία από το σπίτι, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα δωματίου με υγρασία στα επίπεδα του 55%. Μπορείτε να ρυθμίσετε ψηφιακά την υγρασία χώρου που εσείς επιθυμείτε και θεωρείτε ιδανική. Οι αφυγραντήρες kullhaus θα διατηρήσουν επακριβώς την καθορισμένη υγρασία, με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Οι αφυγραντήρες kullhaus σχεδιάστηκαν για να δώσουν ένα τέλος στα προβλήματα υγρασίας.

 

 

 

 

 

 

 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

ψηφιακοί αφυγραντήρες Kullhaus 

 

 

Αφυγραντήρας ιονιστής Kullhaus ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ LED αφυγραντήρας Kullhaus Αφυγραντήρες ποιότητας Kullhaus ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΝΟΥ Αφυγραντήρες δωματίου Kullhaus λειτουργία ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ AYTOMATH ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΙΣΗ αφυγραντήρα απο διακοπη ρεύματος Αφυγραντήρες δωματίου Kullhaus ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

ΙΟΝΙΣΤΗΣ

ΧΩΡΟΥ

ΟΘΟΝΗ

ΑΦΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΥΠΝΟΥ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΡΟΥΧΩΝ

AYTOMATH

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΙΣΗ

ΧΑΜΗΛΗ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

 

 

 

ο πιο αθόρυβος αφυγραντήρας

 

Αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης

 

KULLSAVE Energy Saving System

Η έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

 

Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που επιλέγετε έχει επιτευχθεί, οι αφυγραντήρες Kullhaus θα λειτουργούν μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξουν ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια η λειτουργία τους θα σταματήσει για 30 λεπτά. Κατόπιν θα μπει σε λειτουργία ο ανεμιστήρας για 5 λεπτά προκειμένου να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, οι αφυγραντήρες kullhaus αρχίζουν και πάλι να λειτουργούν. Εάν η σχετική υγρασία παραμένει κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε οι αφυγραντήρες Kullhaus θα μπουν σε κατάσταση ύπνου για επιπλέον 30 λεπτά.

 

 

Αφυγραντήρας έξυπνη λειτουργία αφύγρανσης

 

Έξυπνη Λειτουργία Αυτόματης Αφύγρανσης TRI-COLORS LIGHT

 

Χρησιμοποιήστε την ψηφιακή λειτουργία αυτόματης αφύγρανσης και ξενοιάξτε. Ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis θα δουλεύει αυτόματα βάσει της υγρασίας χώρου που ανιχνεύει. Θα σας ενημερώνει για τα επίπεδα υγρασίας δωματίου με ένα διακριτικό φωτισμό και σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

 

Σχετ.Υγρ. % Δωματίου

Ένδειξη

Συμπιεστής

Ταχύτητα ανεμιστήρα

ΣΥ% > 65%

Κόκκινο

Δουλεύει

Υψηλή

55% ≦ ΣΥ% ≦65%

Πράσινο

Δουλεύει

Μεσαία

ΣΥ% <55%

Μπλέ

Δε δουλεύει

Χαμηλή

 

 

3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

">