Εμφάνιση 1-2 από 2 αποτελέσματα

Αφυγραντήρας Kullhaus Alpha Q13L sale
Kullhaus Kullhaus ALPHA Q13L

Αφυγραντήρας Kullhaus Alpha Q13L

Kullhaus
από 230,00€ 139,00€

Αφυγραντήρας Kullhaus Alpha Q13L για 80 τμ. Αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης | ΜΟΝΟ 145W ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ !

Αφυγραντήρας MEACO 12L PLATINUM sale

Αφυγραντήρας MEACO 12L PLATINUM

Meaco
από 325,00€ 225,00€

Αφυγραντήρας MEACO 12L PLATINUM για 80 τμ.
Αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης | ΜΟΝΟ 157W ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ !

Αφυγραντήρες | Sani hellas εξειδίκευση στους αφυγραντήρες

Η Sani hellas AE εισάγει και διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα δύο από τις καλύτερες μάρκες αφυγραντήρων στην Ευρώπη. Μετά από χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο της αφύγρανσης, προτείνουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα για την αντιμετώπιση της υψηλής υγρασίας στο σπίτι, στο υπόγειο, στο εξοχικό, στο γκαράζ.

 

Αφυγραντήρες ψηφιακής τεχνολογίας για το σπίτι

Αφυγραντήρες Kullhaus και Meaco. Ισως οι καλύτεροι αφυγραντήρες σε απόδοση, με τη χαμηλότερη κατανάλωση. Δεν έχετε παρά να μελετήσετε τα αυθεντικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο. Δείτε τους αφυγραντήρες σε λειτουργία. Αισθανθείτε την ποιότητα κατασκευής, διαπιστώστε το χαμηλό θόρυβο λειτουργίας. Κάθε πρόβλημα υγρασίας αντιμετωπίζεται διαφορετικά και στη Sani hellas θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο αφυγραντήρα για εσάς.

Αφυγραντήρες Kullhaus, αφυγραντήρες Meaco εισαγωγέας SANI HELLAS AE

Ο αφυγραντήρας μειώνει το κόστος θέρμανσης

Ο ξηρός αέρας είναι πολύ πιο εύκολο να θερμανθεί από τον υγρό αέρα (λιγότερα μόρια νερού στον αέρα για να θερμανθούν). Τα χρήματα που θα ξοδεύατε για το λογαριασμό θέρμανσης είναι πολύ περισσότερα από τα χρήματα που ξοδεύετε για την λειτουργία του αφυγραντήρα. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος σπαταλάτε χρήματα είναι να μη χρησιμοποιείτε αφυγραντήρα και να αφήσετε το επίπεδο της υγρασίας να είναι υψηλό στο σπίτι στο σπίτι!

Υγρασία και μούχλα στο σπίτι – αντιμετώπιση με αφυγραντήρα

Οι αφυγραντήρες δίνουν λύση στο πρόβλημα της υψηλής υγρασίας που λίγο ή πολύ όλοι μας το έχουμε βιώσει. Είτε πρόκειται για εξοχική κατοικία είτε για τη μόνιμη κατοικία όλοι μας είχαμε την άσχημη εμπειρία της υγρασίας στους τοίχους. Μπογιά στους τοίχους που σκάει, υγρασία στο ταβάνι, κατεστραμμένα έπιπλα και ξύλινα πατώματα, παράθυρα που στάζουν και αφήνουν μαύρα στίγματα, κα. Συνηθισμένα προβλήματα που τελικά μας κοστίζουν μια περιουσία, ξανά και ξανά. Οι αφυγραντήρες αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα υγρασίας: υγρασία στον τοίχο, υγρασία συμπύκνωσης, υγρασία σε παράθυρα και κουφώματα.