Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Δίκτυο πωλήσεων

Βρείτε τα καταστήματα

Nobo

3 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

3 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Nobo

Θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo

Το πρώτο ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα λανσάρεται από τη NOBO το 1938. Έκτοτε, η NOBO έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας, της καινοτομίας και της αξιοπιστίας.


Παραδοσιακά ο μεγαλύτερος Νορβηγικός οίκος κατασκευής ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων. Οι θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo είναι ανέκαθεν οι πρώτοι στις πωλήσεις στις σκανδιναβικές χώρες και οι πρώτοι σε πωλήσεις Νορβηγικοί θερμοπομποί παγκοσμίως. Μόνο οι θερμοπομποι της σειράς C4F έχουν πουλήσει έως σήμερα παγκοσμίως πάνω από 3 εκατομμύρια τεμάχια.


Στους θερμοπομπούς Νορβηγίας NOBO δεν θα βρείτε φθηνές ή ακριβές σειρές θερμοπομπών, ηλεκτρονικούς ή μηχανικούς θερμοστάτες χώρου. Οι θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo έχουν πάντα και μόνο ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου ακριβείας με απόκληση ±0,05C°, ψυχρή αντίσταση θωρακισμένη σε αλουμίνιο, τέλειο φινίρισμα, ηλεκτροστατική βαφή πούδρας (χρησιμοποιείται η παγκοσμίως γνωστή Νορβηγική βαφή Jotun).

 

Όταν αγοράζετε ένα θερμοπομπό NOBO, ξέρετε ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο και ελεγμένο στο εργοστάσιο του Stjørdal στη Νορβηγία. Η NOBO παραμένει σταθερά εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας.

 

Θερμοπομποί Nobo | Νορβηγική παράδοση

 

Από το 1938, η NOBO με έδρα το Stjørdal Νορβηγίας κατασκευάζει ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα ποιότητας. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές θερμοπομπών στην Ευρώπη, με εξαγωγές σε 20 χώρες παγκοσμίως και είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής θερμοπομπών στη Νορβηγία. Οι θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα από την εταιρεία μας πριν 30 χρόνια περίπου και αμέσως η φήμη τους ταυτίστηκε με την ποιότητα κατασκευής και την αξιόπιστη λειτουργία.

 

Πλεονεκτήματα

● Πλήρως αθόρυβη λειτουργία

● Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός θερμοστάτης χώρου (απόκλιση ± 0,05C°)

● Αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου (sensor)

● Ακαριαία ανταπόκριση του θερμοστάτη στη θερμοκρασία δωματίου

● Χαμηλότερη κατανάλωση, μέγιστη αποδοτικότητα, αμεσότητα θέρμανσης

● Ακόμη xαμηλότερη κατανάλωση σε κατάσταση stand by <0,5W [ecoDesign]

● Δεν ξηραίνουν τον αέρα

● Μεγάλη επιφάνεια σημαίνει αρμονικότερη διάχυση της ζέστης και υψηλότερο ποσοστό αντινοβολίας/εκπομπής θερμότητας.

● Διάχυση θερμότητας από το επάνω και πίσω μέρος του πάνελ

● Θερμική ασφάλεια προστασίας από υπερθέρμανση

● Ασφάλεια! Προστασία για τα παιδιά!

● Διπλής μονώσεως Classe II, προστασία κατά υδρατμών (Splash proof)

● Μόνο 5,5 εκατοστά πάχος!

 

7 Χρόνια Εγγύηση

Η Sani hellas, ως ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της NOBO Νορβηγίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχει 7 χρόνια εγγύηση αποκλειστικά για όλα τα μοντέλα θερμοπομπών που εισάγει και που έχουν αγοραστεί από το επίσημο δίκτυο διανομής πανελληνίως (βλ. σημεία αγοράς).

Κατόπιν οδηγίας της NOBO, για την προστασία των πελατών μας και για να συνεχίσουμε να παρέχουμε άμεσο service, οι θερμοπομποί NOBO που διακινούνται μέσω παραεισαγωγών στη χώρα μας δεν θα έχουν την εγγύηση του επίσημου αντιπροσώπου. Θερμοπομποί Νορβηγίας NOBO επίσημο δίκτυο πωλήσεων Sani hellas.