Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Δίκτυο πωλήσεων

Βρείτε τα καταστήματα

Καθαριστές αέρα-Ιονιστές

Καθαριστές αέρα-Ιονιστές

3 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

3 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Καθαριστές αέρα-Ιονιστές

Ποιότητα αέρα στο σπίτι

 

Ποια είναι η κατάσταση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο περιβάλλον σας; Για να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε, εδώ είναι ο κατάλογος των κύριων ρύπων που βρίσκονται συχνά στα σπίτια: τα έντομα, παράσιτα, νεκρά κύτταρα δέρματος που προέρχονται από τα κατοικίδια ζώα, συσσωρευμένα ακάρεα στα στρώματα, χαλιά και μοκέτες, καπνός τσιγάρου, υγρασία και μούχλα στην κουζίνα και το μπάνιο, αλλεργιογόνες ουσίες προερχόμενες από τα έπιπλα, την μπογιά του τοίχου, τις οικιακές συσκευές και τα προϊόντα καθαρισμού, μικροσκοπικά σωματίδια που εκπέμπονται από την καμινάδα ή το λέβητα ... Εν ολίγοις, ο αέρας στο σπίτι είναι 4 φορές περισσότερο μολυσμένος από τον εξωτερικό αέρα ακόμα και στην πόλη.

 

Καθαριστές αέρα ιονιστές - Περιγραφή

 

Η αρχή λειτουργίας του καθαριστή αέρα ιονιστή είναι πολύ απλή: πρόκειται για τη συσκευή καθαρισμού αέρα, η οποία ρουφάει τον αέρα δωματίου, τον φιλτράρει ενεργά από τις ρυπογόνες ενώσεις και τέλος τον διαχέει πίσω στον εσωτερικό χώρο καθαρό και ιδιαίτερα υγιεινό.

 

Η ποιότητα εν τέλει του καθαριστή αέρα ιονιστή έγκειται στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας φιλτραρίσματος του αέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των φίλτρων, διότι όσο περισσότερο είναι καλής ποιότητας, τόσο περισσότερο θα διατηρούν αποτελεσματικά μεγάλο αριθμό ρύπων. Είναι καθοριστικό για παράδειγμα ο καθαριστής αέρα ιονιστής να διαθέτει πραγματικό φίλτρο HEPA (High Efficiency Particulate Air) και όχι τύπου HEPA ή μοιάζει… με HEPA.

 

Χάρη σε αυτή την αρχή λειτουργίας του καθαριστή αέρα ιονιστή, προστατεύετε από βακτήρια, ακάρεα, γύρη, αέρια, καπνούς, χημικές ενώσεις, σκόνη και λεπτά σωματίδια και οποιαδήποτε άλλη ουσία που μπορεί να είναι επιβλαβής για την ευεξία σας. Ως αποτέλεσμα, κάποιος αισθάνεται καλύτερα και ο ένας είναι σε καλύτερη υγεία. και οι πιο ευαίσθητοι από εμάς προστατεύονται από τους κινδύνους αλλεργιών, άσθματος ή άλλων αναπνευστικών ασθενειών.

Καθαριστές αέρα Meaco

 

Εάν ζητάτε καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας, για εσάς και την οικογένειά σας, εάν έχετε αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργία, άσθμα, εάν καπνίζετε και θέλετε ένα καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από τα τοξικά και τη μυρωδιά του καπνού, η λύση είναι οι καθαριστές αέρα, ιονιστές του Αγγλικού οίκου Meaco.

 

Οι καθαριστές αέρα Meaco αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αλλεργίες, οσμές, τα βλαβερά στοιχεία του καπνού από τσιγάρο και λοιπά ρυπογόνα. Για να έχετε πραγματικά καθαρό αέρα στο σπίτι ή το γραφείο, ακολουθήστε τις οδηγίες της Meaco.

 

  • Αγοράστε τον κατάλληλο σύμφωνα με το πόσα κυβικά μέτρα θέλετε να καλύψετε.  έκαστο μοντέλο έχει τη δυνατότητα να καλύψει συγκεκριμένα κυβικά μέτρα αέρα.

 

  • Στη βάση της έντασης του προβλήματος που θέλετε να αντιμετωπίσετε [είτε πρόκειται για αλλεργίες, οσμές, καπνό τσιγάρου, κ.α.], πόσες φορές απαιτείται να καθαριστεί ο αέρας δωματίου ανά ώρα. Για κάθε μοντέλο καθαριστή αέρα Meaco παρατίθεται σχετικός πίνακας.

 

  • Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσες περισσότερες φορές ο αέρας δωματίου περνάει μέσα από τον καθαριστή αέρα Meaco, τόσο καθαρότερος θα γίνει.

Οι καθαριστές αέρα Meaco αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αλλεργίες, οσμές, τα βλαβερά στοιχεία του καπνού από τσιγάρο και λοιπά ρυπογόνα. Για να έχετε πραγματικά καθαρό αέρα στο σπίτι ή το γραφείο, ακολουθήστε τις οδηγίες της Meaco.

 

•  Αγοράστε τον κατάλληλο σύμφωνα με το πόσα κυβικά μέτρα θέλετε να καλύψετε.  έκαστο μοντέλο έχει τη δυνατότητα να καλύψει συγκεκριμένα κυβικά μέτρα αέρα.

•  Στη βάση της έντασης του προβλήματος που θέλετε να αντιμετωπίσετε [είτε πρόκειται για αλλεργίες, οσμές, καπνό τσιγάρου, κ.α.], πόσες φορές απαιτείται να καθαριστεί ο αέρας δωματίου ανά ώρα. Για κάθε μοντέλο καθαριστή αέρα Meaco παρατίθεται σχετικός πίνακας.

•  Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσες περισσότερες φορές ο αέρας δωματίου περνάει μέσα από τον καθαριστή αέρα Meaco, τόσο καθαρότερος θα γίνει.