Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Δίκτυο πωλήσεων

Βρείτε τα καταστήματα

Καθαριστές αέρα-Ιονιστές

Καθαριστές αέρα-Ιονιστές

3 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

3 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Καθαριστές αέρα-Ιονιστές

Καθαριστές αέρα Meaco

 

Εάν ζητάτε καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας, για εσάς και την οικογένειά σας, εάν έχετε αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργία, άσθμα, εάν καπνίζετε και θέλετε ένα καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από τα τοξικά και τη μυρωδιά του καπνού, η λύση είναι οι καθαριστές αέρα, ιονιστές του Αγγλικού οίκου Meaco.

 

Οι καθαριστές αέρα Meaco αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αλλεργίες, οσμές, τα βλαβερά στοιχεία του καπνού από τσιγάρο και λοιπά ρυπογόνα. Για να έχετε πραγματικά καθαρό αέρα στο σπίτι ή το γραφείο, ακολουθήστε τις οδηγίες της Meaco.

 

  • Αγοράστε τον κατάλληλο σύμφωνα με το πόσα κυβικά μέτρα θέλετε να καλύψετε.  έκαστο μοντέλο έχει τη δυνατότητα να καλύψει συγκεκριμένα κυβικά μέτρα αέρα.

 

  • Στη βάση της έντασης του προβλήματος που θέλετε να αντιμετωπίσετε [είτε πρόκειται για αλλεργίες, οσμές, καπνό τσιγάρου, κ.α.], πόσες φορές απαιτείται να καθαριστεί ο αέρας δωματίου ανά ώρα. Για κάθε μοντέλο καθαριστή αέρα Meaco παρατίθεται σχετικός πίνακας.

 

  • Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσες περισσότερες φορές ο αέρας δωματίου περνάει μέσα από τον καθαριστή αέρα Meaco, τόσο καθαρότερος θα γίνει.

Οι καθαριστές αέρα Meaco αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αλλεργίες, οσμές, τα βλαβερά στοιχεία του καπνού από τσιγάρο και λοιπά ρυπογόνα. Για να έχετε πραγματικά καθαρό αέρα στο σπίτι ή το γραφείο, ακολουθήστε τις οδηγίες της Meaco.

 

•  Αγοράστε τον κατάλληλο σύμφωνα με το πόσα κυβικά μέτρα θέλετε να καλύψετε.  έκαστο μοντέλο έχει τη δυνατότητα να καλύψει συγκεκριμένα κυβικά μέτρα αέρα.

•  Στη βάση της έντασης του προβλήματος που θέλετε να αντιμετωπίσετε [είτε πρόκειται για αλλεργίες, οσμές, καπνό τσιγάρου, κ.α.], πόσες φορές απαιτείται να καθαριστεί ο αέρας δωματίου ανά ώρα. Για κάθε μοντέλο καθαριστή αέρα Meaco παρατίθεται σχετικός πίνακας.

•  Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσες περισσότερες φορές ο αέρας δωματίου περνάει μέσα από τον καθαριστή αέρα Meaco, τόσο καθαρότερος θα γίνει.