Τηλεφωνικές παραγγελίες

210 3236627

Καθαριστές αέρα-Ιονιστές

Καθαριστές αέρα-Ιονιστές

2 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

2 Αντικείμενο(α)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Ανα Σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Περιγραφή Καθαριστές αέρα-Ιονιστές

 

Ποιότητα αέρα στο σπίτι

Ποια είναι η κατάσταση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο περιβάλλον σας; Για να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε, εδώ είναι ο κατάλογος των κύριων ρύπων που βρίσκονται συχνά στα σπίτια: τα έντομα, παράσιτα, νεκρά κύτταρα δέρματος που προέρχονται από τα κατοικίδια ζώα, συσσωρευμένα ακάρεα στα στρώματα, χαλιά και μοκέτες, καπνός τσιγάρου, υγρασία και μούχλα στην κουζίνα και το μπάνιο, αλλεργιογόνες ουσίες προερχόμενες από τα έπιπλα, την μπογιά του τοίχου, τις οικιακές συσκευές και τα προϊόντα καθαρισμού, μικροσκοπικά σωματίδια που εκπέμπονται από την καμινάδα ή το λέβητα ... Εν ολίγοις, ο αέρας στο σπίτι είναι 4 φορές περισσότερο μολυσμένος από τον εξωτερικό αέρα ακόμα και στην πόλη.

 

Καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus

 

 

Καθαριστές αέρα ιονιστής Kullhaus

 

 

Καθαριστές αέρα ιονιστές - Περιγραφή

 

Kαθαριστές αέρα ιονιστές - αρχή λειτουργίας. Πρόκειται για τη συσκευή καθαρισμού αέρα, η οποία ρουφάει τον αέρα δωματίου, τον φιλτράρει ενεργά από τις ρυπογόνες ενώσεις και τέλος τον διαχέει πίσω στον εσωτερικό χώρο καθαρό και ιδιαίτερα υγιεινό.

 

Η ποιότητα εν τέλει του καθαριστή αέρα ιονιστή έγκειται στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας φιλτραρίσματος του αέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των φίλτρων. Όσο καλύτερης ποιότητας το φίλτρο, τόσο αποτελεσματικότερα θα παρακρατά μεγάλο αριθμό ρύπων. Είναι καθοριστικό για παράδειγμα οι καθαριστές αέρα ιονιστές να διαθέτουν πραγματικό φίλτρο HEPA (High Efficiency Particulate Air) και όχι τύπου HEPA ή μοιάζει… με HEPA.

 

Καθαριστές αέρα ιονιστές και ευεξία

Οι καθαριστές αέρα ιονιστές προστατεύουν από βακτήρια, ακάρεα, γύρη, καπνό τσιγάρου, αέρια, χημικές ενώσεις, σκόνη και λεπτά σωματίδια και άλλα στοιχεία που μπορεί να είναι επιβλαβή για την υγεία. Ως αποτέλεσμα, κάποιος αισθάνεται ευεξία και ο ένας είναι σε καλύτερη υγεία. και οι πιο ευαίσθητοι από εμάς προστατεύονται από τους κινδύνους αλλεργιών, άσθματος ή άλλων αναπνευστικών ασθενειών.

 Καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus

 

 

Kαθαριστές αέρα ιονιστές ποιότητας

Οι καθαριστές αέρα ιονιστές προσφέρουν καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας, για εσάς και την οικογένειά σας. Εάν έχετε αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργία, άσθμα, εάν καπνίζετε και θέλετε ένα καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από τα τοξικά και τη μυρωδιά του καπνού, η λύση είναι ο καθαριστής αέρα ιονιστής.

 

Οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αλλεργίες, οσμές, τα βλαβερά στοιχεία του καπνού από τσιγάρο και λοιπά ρυπογόνα. Για να έχετε πραγματικά καθαρό αέρα στο σπίτι ή το γραφείο, ακολουθήστε τις οδηγίες της Kullhaus.

 

ειδικό φίλτρο καθαρισμού αέρα Ειδικό Φίλτρο 4 σε 1 με νανο-επίστρωση αργύρου, αυθεντικό φίλτρο HEPA και φίλτρο ενεργού άνθρακα

 

Ειδικό Φίλτρο 4 σε 1 -Προφίλτρο με νανο-επίστρωση αργύρου, αυθεντικό φίλτρο HEPA και φίλτρο ενεργού άνθρακα.

 

Ειδοποίηση Αλλαγής Φίλτρο - Η συσκευή διαθέτει ένδειξη αλλαγής φίλτρου. Μετά από 2000 ώρες λειτουργίας αναβοσβήνει μια ενδεικτική λυχνία στην οθόνη LED που ειδοποιεί ότι το φίλτρο πρέπει να αλλάξει.

 

 

Συσκευές καθαρισμού αέρα - ποιά η κατάλληλη;

  • Αγοράστε τον κατάλληλο σύμφωνα με το πόσα κυβικά μέτρα θέλετε να καλύψετε.  Έκαστο μοντέλο καθαριστή αέρα έχει τη δυνατότητα να καλύψει συγκεκριμένα κυβικά μέτρα αέρα.

 

  • Πόσο έντονο είναι το πρόβλημα ρύπανσης που θέλετε να αντιμετωπίσετε; Πρόκειται για αλλεργίες, οσμές, καπνό τσιγάρου, καθαρισμός αέρα από σκόνη; Πόσες φορές απαιτείται να καθαριστεί ο αέρας δωματίου ανά ώρα. Για κάθε μοντέλο καθαριστή αέρα ιονιστή Kullhaus παρατίθεται σχετικός πίνακας.

 

  • Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσες περισσότερες φορές ο αέρας δωματίου περνάει μέσα από τον καθαριστή αέρα, τόσο καθαρότερος θα είναι.

 

Οι καθαριστές αέρα ιονιστές Kullhaus αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αλλεργίες, οσμές, τα βλαβερά στοιχεία του καπνού από τσιγάρο και λοιπά ρυπογόνα. Για να έχετε πραγματικά καθαρό αέρα στο σπίτι ή το γραφείο, ακολουθήστε τις οδηγίες της Kullhaus.

 

Συσκευές καθαρισμού αέρα συχνές ερωτήσεις